ArrowsFA1 έγραψε:dimik έγραψε:
Golf V, TSI 140ps DSG του 2008
Φίλος με AR 156 τόσα έδωσε για τα διπλάσια μπουζί, μόνο που εγώ τα δίνω στην αντιπροσωπεία![]()
Και εγώ το ίδιο έχω, απλά με χειροκίνητη μετάδοση.
Αν έχεις όρεξη να γλιτώσεις χρήμα, μπορείς να αγοράζεις τα ανταλλακτικά μέσω ιντερνετ και να τα πηγαίνεις σε όποιο συνεργειο θες (ακόμη και την αντιπροσωπεία) για να τα περάσουν. Αν θέλεις τους κωδικούς των ανταλλακτικών, στείλε μου PM.
Εγώ τα μπουζί τα παίρνω περίπου 11-12 € το ένα...εσύ έδωσες σχεδόν 24 €/ένα.
Θυμάμαι παλιά τουλάχιστον η αντιπροσωπεία πουλούσε το λάδι 22 €/λίτρο.......έξω το βρίσκεις με 9-11 €/λίτρο...
και τόσα άλλα...
Περί ορέξεως βέβαια, αλλά όχι να μας περνάνε και για μ@λ@κες...
για την ιστορία και για να κλείνουμε το off-topic, σε τι άλλες εργασίες αναλώθηκε το 400άρι που έδωσες για το Γκολφ; αλλαγές φίλτρων-λαδιών-υγρών φρένων-μπουζί φαντάζομαι σίγουρα, κάτι επιπλέον;
Ναι το ξέρω το κόλπο με τα ανταλακτικά κλπ, στο Μini αυτό κάνω αλλά στο Golf επειδή έχω κάνει 2-3 επιδιορθώσεις του κιβωτίου στην αντιπροσωπεία είτε δωρεάν είτε με γενναία έκπτωση προτιμώ να το πηγαίνω εκεί. Αν δεν το πήγαινα την τελευταία φορά που το κόστος για το κιβώτιο ήταν 2500€ θα τα πλήρωνα όλα αντί για το 900ρι που έδωσα τελικά.
Άσε που δεν εμπιστεύομαι και πολύ τους μηχανικούς εδώ ούτε είναι και πολύ φτηνότεροι. Τουλάχιστον αν γίνει η μ@λακια από την αντιπροσωπεία υπάρχει μια εταιρεία από πίσω να με καλύψει, στον μηχανικό της γειτονιάς άντε να βρεις το δίκιο σου, κι έχω δει πολλές περιπτώσεις σε δήθεν εξουσιοδοτημένους με μεγάλα και σύγχρονα συνεργεία.
Στα 370€ που θα δώσω αυτή την εβδομάδα έχει λάδια, όλα τα φίλτρα, μπουζί σίγουρα, μεγάλο service δηλαδή, χωρίς μπουζί μου είπαν 270€. Θα τα γράψω αναλυτικά μόλις το πάρω.
και για να είμαστε και ον τοπικ...
Δεν μου αρέσει που το θέμα service αυτοκινήτου εδώ στην Κύπρο "πονάει", εκτός αντιπροσωπείας είναι δεδομένο ότι θα σε σκίσουν και δουλειά δεν θα γίνει.
Δεν μου αρέσει που δεν προσέχουν τα αυτοκίνητα τους ο κόσμος γενικά και το να βρεις καλό μτχ είναι πολύ δύσκολο.