Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
otso έγραψε:βουβαλισια μπριζολα , αγριογουρουνο μπριζολα, τραγο με χυλοπίτες . δεν σας λεω που για να τρωω μονο εγω.
εχει πλακα να περναει το ακροπολις φετος απο κει

Τα 2 απ'τα παραπάνω τα έχω φάει στη λίμνη Κερκίνη. Τώρα για το Ακρόπολις δε γνωρίζω να σου πω
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
otso έγραψε: τραγο με χυλοπίτες . δεν σας λεω που για να τρωω μονο εγω.

Γκισεμι???
Άβαταρ μέλους
By elteo
Dimitris_P έγραψε:Εχθές βρεθήκαμε τυχαία (για Friday's πηγαίναμε κι εκεί καταλήξαμε) στο Beerger στον Άγιο Δημήτριο
http://www.thatslife.gr/afieromata/vrik ... o-beerger/

Αρκετά νόστιμο το burger, ωραίος ο χώρος και είχε και ζωντανή μουσική (κατσιμιχαίοι, κότσυρας και τέτοια)

Το μεγάλο burger, όπως αυτό της φωτό, έχει 10€ και ήταν ακριβώς όσο έπρεπε για να χορτάσω και λίγο πριν σκάσω. Δεν ξέρω αν το μικρό μου έφτανε. Ίσως σε κάποιον άλλον ναι.
(Τώρα που ξαναβλέπω την εικόνα εμένα δεν είχε την αριστερή σως :rant: )

Αυτό είναι 2οροφη μονοκατοικία στον Παπάγου.

<
Άβαταρ μέλους
By dimik
skous έγραψε:
trident1971 έγραψε:
Λ
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ... Αλατισμα πιπερωμα μπολικο απο πριν ρεεεεεεεεεεεεεεεε :protest:

ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΓΙΑ ΦΙΛΕΤΟ!!!!

< >

+1
το αλάτι το σφίγγει και κάνει τα υγρά του να φύγουν.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#235208 Υπάρχει και μια σχολή που λέει ότι το αλάτι στο κρέας αφυδατώνει μονο ένα εξωτερικό layer το οποίο μετέπειτα δρα ως κέλυφος που *δεν* αφήνει τους χυμούς του κρέατος να φύγουν.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#235219 Τελικα το κλασικο βρωμερο απο καπνους και μυρωδια ουζου και κλανιας ΚΑΦΕΝΕΙΟ που πηγαιναν "οι άντροι" τις περασμενες δεκαετιες να "πουν μια κουβεντα" (γιατι κουβεντα της προκοπης με τη γυναικα και τα κουτσουβελα στο σπιτι, δεν γινεται), ζει και βασιλευει.

Αρχιδοκαμπος και εδω, οι ιδιοι και οι ιδιοι τσακωνονται για τα τρεχοντα θεματα που αφορουν τη ζωη τους (οικονομια, πολιτικη κλπ), οπως και για οτιδηποτε αλλο (τωρα ας πουμε πιασαμε τις μπριζολες :lol: ) την ωρα που κατι αλλοι απο το διπλα τραπεζι δεν συμμετεχουν στον τσακωμο γιατι ειναι απασχολημενοι στο βλεπουν στην μαυροασπρη τηλεοραση ραλλυ, ποδοσφαιρο ή formula1, και τσακωνονται μεταξυ τους και αυτοι.
Οταν καποιος εχει πιει ενα-δυο ουζα παραπανω και φωναζει, ακουγονται παραπονα και επεμβαινει ο καφετζης σε φαση "φυγε και ελα αυριο γιατι μου χαλας το μαγαζι με τις φωνες", μεχρι που κατι θα πει καποιος αλλος και θα τσακωθει και αυτος την ωρα που φτιαχνει τους μεζεδες.

Τουλαχιστον δεν μυριζουν τα ρουχα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Dimitris_P έγραψε:
drdino έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Αυτό που λέτε με τα 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά, μετά μέσα είναι ζωντανή ή καλοψημένη;

Eσύ τι λες; :lol:

Εγώ λέω ότι είναι μισοψημένη προς το ζουμερή. Τέτοιες βαρβατίλες δεν τις μπορώ :shifty: Άπαξ και δω κόκκινο ή ροζ κόβοντάς την την ξαναψήνω.

Την καταστρέφεις δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
By skous
trident1971 έγραψε:Ρε σεις, δεν το αλατιζεις το κρεας και το αφηνεις και πας εκδρομη, το αλατιζεις πριν το βαλεις στη φωτια.

ΔΕΝ το αλατίζεις πριν .-

Αν θέλεις μετά, φυσικά, με το θεϊκό να είναι χοντρο αλάτι.

Πριν όμως με την καμία.

Εκτός αν μιλάμε για κωλομπριζόλα του κερατά που ζέχνει σαπίλα οπότε το μαρινάρεις για να βγάλεις την μπόχα :)

< >
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Dodger έγραψε:
otso έγραψε:βουβαλισια μπριζολα , αγριογουρουνο μπριζολα, τραγο με χυλοπίτες . δεν σας λεω που για να τρωω μονο εγω.
εχει πλακα να περναει το ακροπολις φετος απο κει

Τα 2 απ'τα παραπάνω τα έχω φάει στη λίμνη Κερκίνη. Τώρα για το Ακρόπολις δε γνωρίζω να σου πω

Κάτι διάβασα για το Ακρόπολις στη περιοχή της Λαμίας φέτΟ
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#235302 Θοδωρή πετυχημένη η μεταφορά, έτσι ακριβώς. Χρόνια πολλά και για ψες btw
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#235321 Λοιπόν εδώ η άποψη του σεφ που εξηγεί τα πάντα καλά ακόμα και τα περί αλατίσματος

Για τα γούστα των περισσότερων στην Ελλάδα, αυτοί οι αμερικάνοι στο βίντεο φτιάχνουν την καλύτερη Τ bone. Αυτές που ψήνει έχουν το ιδανικό νομίζω πάχος.

Για μεγαλύτερο πάχος αυτός θεωρώ πως ψήνει πολύ καλά.

Τσάκιζα και τις τρεις εκδοχές άνετα :eat: