Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#234898 Αναλογως το αντικειμενο.
Αλλα αντικειμενα παραδιδονται στο Τμ.Πειστηριων της Εισαγγελιας Πρωτ/κων Αθηνων ενω αλλα στον Ο.Δ.Δ.Υ....
Άβαταρ μέλους
By markvag
giannik1977 έγραψε:Αναλογως το αντικειμενο.
Αλλα αντικειμενα παραδιδονται στο Τμ.Πειστηριων της Εισαγγελιας Πρωτ/κων Αθηνων ενω αλλα στον Ο.Δ.Δ.Υ....

Φαντάζομαι βέβαια πως αν κάτι μπορεί να ταυτοποιηθεί ότι ανήκει πχ στον markvag θα επιστραφεί σε αυτόν όταν τελειώσουν με αυτό (τυχόν πειστήρια, κτλ) :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#234958 Γνωστός που δουλεύει στην Ελτρέκκα και συναλλάσσεται καθημερινά με κάθε λογής απασχολούμενους με το χώρο του αυτοκινήτου, μου έλεγε σήμερα ότι κυκλοφορεί πολύ στην πιάτσα ότι έχουν βρει εύκολο και γρήγορο τρόπο για 500αρακια.

Μάλιστα μου το είπε χωρίς να ξέρει το περιστατικό μας. Το νου σας.
Άβαταρ μέλους
By gianik
markvag έγραψε:

Φαντάζομαι βέβαια πως αν κάτι μπορεί να ταυτοποιηθεί ότι ανήκει πχ στον markvag θα επιστραφεί σε αυτόν όταν τελειώσουν με αυτό (τυχόν πειστήρια, κτλ) :hmmm:

:s_yes
Άβαταρ μέλους
By nass
markvag έγραψε:

Αν ο markvag έχει αποζημιωθεί από ασφαλιστική, τότε δεν του ανήκει πια το αυτοκίνητο...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#235048 Ισχύει. Προ ημερών κάναμε πληρεξούσιο στην ασφαλιστική ότι εφόσον βρεθεί το αμάξι μετά την αποζημίωση, τότε τους ανήκει κιόλας. Νταβατζίλικι σοβαρό. Μια στο εκατομμύριο να γίνει κάνα τέτοιο θαύμα θα βγουν κερδισμένοι κιόλας.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#235054 Δε θα ήταν πιο λογικό να υπήρχε η επιλογή 'σας δίνω πίσω την αποζημίωση και παιρνω το αμάξι' ή ΄κρατήστε το και κρατάω τα λεφτά'?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#235055 Πιο λογικό μου ακούγεται να σου δίνεται η επιλογή να επιστρέψεις την αποζημίωση και να παρεις πίσω το αμάξι σου. Γιατί να υπάρχει έστω και 1/1.000.000 να βγει κερδισμένη η ασφαλιστική από ένα τέτοιο συμβάν?
Άβαταρ μέλους
By nass
#235060 Αυτό που λέτε είναι όντως λογικό.
Αλλά το να κρατήσεις και την αποζημίωση και το αυτοκίνητο μου φαίνεται πιο άκυρο ακόμα από το να κρατήσεις εσύ την αποζημίωση και η ασφαλιστική το αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
nass έγραψε:
markvag έγραψε:

Αν ο markvag έχει αποζημιωθεί από ασφαλιστική, τότε δεν του ανήκει πια το αυτοκίνητο...

Σωστό και αυτό, το ξέχασα τελείως... :)

Deleted User 1 έγραψε:Πιο λογικό μου ακούγεται να σου δίνεται η επιλογή να επιστρέψεις την αποζημίωση και να παρεις πίσω το αμάξι σου. Γιατί να υπάρχει έστω και 1/1.000.000 να βγει κερδισμένη η ασφαλιστική από ένα τέτοιο συμβάν?

Για σκέψου σε τι κατάσταση θα βρεθεί... πιθανότατα δεν θα θέλεις να το πάρεις πίσω...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#235072 Το αναφέρω σαν σκηνικό , δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα..
Αρχές 2001 περιπου 02:00 τα ξημερώματα, είμαστε 2-3 περιπολικά αραχτοί κάτω από το Kitchen Bar στην μαρίνα Αλίμου.
Όπως μιλάμε , μου κάνει εντύπωση , λίγο παραπέρα ένα σκεπασμένο με κάλυμμα αυτ/το..
Πάω από περιέργεια το ανοίγω , χωρίς πινακίδες , μία slk του κουτιού , της οποίας η πόρτα του συνοδηγού άνοιγε..
Από αρ.πλαισίου βρήκαμε ότι ήταν κλεμμένη..
Ειδοποιείται ο ιδιοκτήτης , έρχεται στο σημειο μετά από μισή ώρα , εμείς λέμε θα μας ευχαριστήσει κ.λ.π κ.λ.π , αυτός μουτρωμένος..Σε ερώτηση μας , μας ανέφερε ότι το είχε αγοράσει 19.000€ προ 1 έτους και μόλις είχε πάρει 18.000 από την ασφαλιστική. Οπότε τώρα έπρεπε είτε να επιστρέψει τα λεφτά και να κρατήσει το αμάξι , είτε να κρατήσει τα λεφτά.. Αυτός επέλεξε να κρατήσει τα λεφτά..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#235098 Καλα προφανως δε συζηταμε για κατι τετοιο. Σιγα μην κατσουν να τους αυτωσουμε κιολας.

<+
Άβαταρ μέλους
By xenos
#235107 Αν ειχε παρει απο την ασφαλιστικη όμως 14.000 πχ κ το αμαξι ηταν ανεπαφο, τι θα προτιμουσε;

<
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#239727 Τωρα μολις εμαθα οτι εκλεψαν απο την πιλοτη της πολυκατοικιας ενα Terios, κατεβηκε η γειτονισα να παει στην δουλεια της και αφαντο το αμαξι :lipsealed:

Εν τω μεταξυ σημερα παιρνω το δικο μου απο τον φαναρτζη, το οποιο δεν εχει συναγερμο, εχει βεβαια ασφαλεια κλοπης και μου μπηκαν ιδεες τωρα να του βαλω.

Κανενα καλο εγκαταστατη ξερουμε; :help: