Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
#234471 Ζαλίστηκα... :dizzy:

Ελπίζω να είναι τα τελευταία που πληρώνεις stefan!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#234480 Deleted User 1 ψαξε και για τον Ταξοπουλο στη Μεταμόρφωση για προγραμμα.

.
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#234557 Μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση οτι σε τελική τιμή €2,5k, χρέωσαν και €9 για το βγάλε-βάλε των τροχών; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#234608 Τα τακακια και οι υαλοκαθαριστηρες ηταν εκτος συμφωνιας. Τα αλλαξα σ' αυτους απο βαρεμαρα να ασχοληθω παραπανω αλλιως θα μπορουσα να το κανω με τα μισα χρηματα.

Ειπαμε ομως οτι καπου εδω χωριζουν οι δρομοι μας με την Καρεντα. Απο δω και στο εξης ανταλλακτικα online και οτι δεν μπορω μονος μου θα το κανω στο γειτονα πρωην μηχανικο του Ρωρρη.

<+
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#234672 Πάντως για το πρόγραμμα κάνε υπομονή να διαπιστώσεις ότι όλα είναι οκ, ειδικά με την κατανάλωση λαδιού που είχες, πριν προχωρήσεις.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Obelix έγραψε:Πάντως για το πρόγραμμα κάνε υπομονή να διαπιστώσεις ότι όλα είναι οκ, ειδικά με την κατανάλωση λαδιού που είχες, πριν προχωρήσεις.

.

ετσι θα εκανα και εγω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#234769 Προφανως και θα το στρωσω πρωτα, θα δω πως παει η καταναλωση του λαδιου και αν ολα δειχνουν ΟΚ σε κανα μηνα βαζω και το προγραμμα.

<+
Άβαταρ μέλους
By xenos
#235063 Τι μηνα ρε συ; τωρα σε επιασε η βιασυνη;

<
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#235080 Βασικά γιατί να το πειράξεις αφού έχεις εγγύηση για 2 έτη σε όλα όσα άλλαξες;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#235104 Ειπαμε ο βρεγμενος τη βροχη δεν τη φοβαται. Αμα κανει κραου εκανε.

<+
Άβαταρ μέλους
By JBT
#235116 Μόνο που ο βρεγμένος φοβάται το βάλτο. Και τα φύκη, τα νούφαρα, τους κροκόδειλους κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Deleted User 1 έγραψε:Να στε καλά παίδες αν και δεν έχω πολλές προσδοκίες. Θα του πιω το αίμα πάντως!!! :superman:

Και αυτο θα πιει το δικο σου.
Μα δεν σεβεσται τα λεφτα σας λεω εγω.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#235143 Μα να μην ξέρει να σε ρωτήσει τι θα κάνει με τα δικά του λεφτά!
Αντί να τα πιει και να τα καπνίσει!
Άβαταρ μέλους
By italakias
#235146 Απο το να τα δινει στην καρεντα ,καλυτερα να τα πιει.