Giuseppe Busso έγραψε:Παίδες το τόπικ λέγεται "Οδήγησα" και έκανε ένα review ο φίλος μου ο Στέφανος και συμφώνησα.Ναι σαφώς έχουμε ξεφύγει και καλό είναι να μαζευτούμε....
Η κουβέντα επεκτάθηκε πάλι στα πλαστικούλια.
Τι πάει να πει αντοχή στο χρόνο ρε παίδες;
Θέλεις να έχεις αντοχή στο χρόνο; Βάζε ηλιοπροστασία από Απρίλη μέχρι Οκτώβρη στο ταμπλό et voila θα έχεις αντοχή στο χρόνο στο ταμπλό.
Βάζε το αμάξι ει δυνατόν σε σκιερό μέρος et voila θα έχεις πάλι αντοχή στο χρόνο.
Θέλεις να έχεις αντοχή στο χρόνο; Αγόρασε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι (είχα Ford Transit και έχω Doblo) που έχουν σκληρά πλαστικά και θα έχει αντοχή στο χρόνο.
Δεν μιλάμε για πλαστικά μόνο και την αίσθηση αυτών αλλά γενική αντοχή στο χρόνο όλου του εσωτερικού. Διακόπτες, κλικ, επαναφορές, καθίσματα+μηχανισμοί κλπ.
Αν πληρώνω πριμιουμίλα θέλω και αντοχή στον χρόνο, χωρίς τέντες κλπ και δεν θέλω φορτηγάκι και πλαστικουριό. Και αν οι άλλοι μου το προσφέρουν θα τους προτιμήσω και ο άλλος θα χάσει. Αυτό βέβαια εφόσον για μένα αυτό είναι σημαντικό, για άλλους μπορεί να μην είναι, τα αγοράζουν καινούργια και τα πουλάνε προτού προλάβουν να βγάλουν φθορές.

) αν δεν αποφευγεις
, χωρις 18αρες και χωρις αυτοματο κλιματισμο.
)