Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By mirage
#23393 Εγώ ελπίζω να υπογράψει κάπου να ηρεμησει και η αγαπητή Alba και όλοι οι Αλονσικοι και να συγκεντρωθεί και η Ferrari στο νεο μονοθεσιο. Πρωτάθλημα χώρις τον 200% δεν θα δουμε αλλά δεν πειράζει αυτά έχει η ζωή.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#23394 ripper εγω μονο για το τελευταιο μπορω να σου απαντησω: Αν η ομαδα κανει @@ριες και ενας υποστηρικτης της το παραδεχεται, δεν ειναι κωλοτουμπα. Ισα ισα, κωλοτουμπα θα ηταν να αλλαζε την ομαδα που υποστηριζει.

Αν καποιος ειναι Ferrari γιατι οδηγαει ο Alonso, προφανως δεν ειναι tifoso, ειναι fan boy που λεει κι ο Εντυς.

Εδω ημασταν κ πριν παει ο Alonso στη Ferrari, εδω (με το καλο) θα ειμαστε κι αν φυγει (παρολο που καποιοι δεν το θελουμε) :s_wink
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#23396 Ελτεο και Αλμπα, προφανως δεν ξερω, ουτε και κανεις απλος θεατης, αν εχει ηδη λυσει το συμβολαιο του με τη Φερραρι. Εγω απλα λεω οτι, οπως ειναι τα πραγματα (η ομαδα σε βαθια κριση και αλλαγη, ο ιδιος να βριζει τον επικεφαλης), το γυαλι εχει ραγισει και γυρισμος δεν υπαρχει. Αρα το σεναριο "κανει την παπια και καθεται στο συμβολαιο του" δεν υφισταται, ειδικα εφοσον εχει υπογραψει ο Φετελ. Ειτε με το καλο ειτε με το αγριο, θα φυγει απο τη Φερραρι.
Αρα αυτη δεν υπαρχει σαν επιλογη, αρα οι "πολλες επιλογες" του ειναι η εξης μια: ΜακΛαρεν Χοντα.
Κατα τα λοιπα, αλμπα, παλι την Πυθια παιζεις: Ή εχει λυσει και εχει υπογραψει στη Χοντα (αυτο δεν πρεπει να ειναι αληθες, διοτι ορθα λες οτι θα το ανακοινωναν και οι ιταλοι και οι γιαπωνεζοι) ειτε δεν εχει λυσει (αδιαφορο για μενα κατα τα ανωτερω, θα λυσει ετσι κι αλλιως) και δεν εχει υπογραψει ακομη πουθενα. Χαιρω πολυ.
Και για τον Φετελ τα ιδια. "Μια φημη"... Μολις μαθουμε κατι για τον Φετελ θα εχει επαληθευτει "η φημη";;;
Άβαταρ μέλους
By ripper
sparticle έγραψε:ripper εγω μονο για το τελευταιο μπορω να σου απαντησω: Αν η ομαδα κανει @@ριες και ενας υποστηρικτης της το παραδεχεται, δεν ειναι κωλοτουμπα. Ισα ισα, κωλοτουμπα θα ηταν να αλλαζε την ομαδα που υποστηριζει.

Εννοώ ότι υποστηρίζεται ο Alonso, αντί της ομάδας, ότι είδους διαμάχη και αν υπάρχει.
Είναι δηλαδή περισσότερο Alonsικοί παρά Ferrarικοί.
Αυτό που λες εννοείται ότι δεν είναι κωλοτούμπα.

Παράδειγμα figlio di puttana --> καλά του είπε.
Άβαταρ μέλους
By nass
mirage έγραψε:Εγώ ελπίζω να υπογράψει κάπου να ηρεμησει και η αγαπητή Alba και όλοι οι Αλονσικοι και να συγκεντρωθεί και η Ferrari στο νεο μονοθεσιο.

Αμήν :protest: Μήπως και γλυτώσουν και όλα τα θέματα στο Forum, όπου πας, πάνω στον Alonso πέφτεις :x

(Πάντως να υπογράψει κάπου γιατί το πρωτάθλημα θα είναι φτωχότερο χωρίς αυτόν, αναμφίβολα)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#23405 Ενα είναι σίγουρο. Αν φύγει απο Ferrari θα βαρεθουμε να διαβάζουμε για τον κακό Sergio.
Πάντως οι tifosi θα πρεπει να ειναι χαρουμενοι με τον Σεβαστιανό. Καποτε τον ήθελαν διακαώς. Και λέω ήθελαν γιατί εγώ έχω κουραστεί τόσο πολύ με τα οσα γραφονται για την αγαπημένη Ferrari σε αυτό και αλλά 2 φόρουμ που εδώ και καιρό υποστήριζω Force India και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#23408 Ερώτηση:
Με ποια λογική τίθεται θέμα να κάτσει ο Alonso αμανάτι στη Ferrari;
Αν και οι ίδιοι έχουν πλάνο ότι πάμε για τίτλο το 2017, τι πιθανότητες υπάρχουν να αρχίσει να έχει μονοθέσιο modificata edizzione a Webber και να γελάσει και η παρδαλή κατσίκα;

@mirage
Είχα ζητήσει να γίνει τοπικό περί Αλονσιάδας.
Αν φτιάξω θα καθαρίσετε τα άλλα τοπικά σε βάθος 10 ημερών ή ζητάω πολλά;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#23409 Άνοιξε το και θα το φροντισω εγώ. Θα χρειαστω και την βοήθεια του κοινού γιατί δεν ξέρω σε ποσά τοπικά έχουν γραφτεί οι ραψωδίες αυτου του έπους.

Άβαταρ μέλους
By nass
#23410 Απλά άλλαξε το όνομα του "Ferrari" σε "Alonso" :lol: και κάνε το merge με το "Silly Season" :lol: :lol:
Μέχρι και στο "Καφενείο" για τον Alonso 2 σελίδες :rant:
Άβαταρ μέλους
By elteo
mirage έγραψε:Εγώ ελπίζω να υπογράψει κάπου να ηρεμησει και η αγαπητή Alba και όλοι οι Αλονσικοι και να συγκεντρωθεί και η Ferrari στο νεο μονοθεσιο. Πρωτάθλημα χώρις τον 200% δεν θα δουμε αλλά δεν πειράζει αυτά έχει η ζωή.

Αμήν και πότε.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#23414 Αν θέλετε τα τοπικά να καθαρίσουν από τον Αλόνσο μια είναι η λύση, μπαν στον geo f1 :rtfm:

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
ripper έγραψε:
sparticle έγραψε:ripper εγω μονο για το τελευταιο μπορω να σου απαντησω: Αν η ομαδα κανει @@ριες και ενας υποστηρικτης της το παραδεχεται, δεν ειναι κωλοτουμπα. Ισα ισα, κωλοτουμπα θα ηταν να αλλαζε την ομαδα που υποστηριζει.

Εννοώ ότι υποστηρίζεται ο Alonso, αντί της ομάδας, ότι είδους διαμάχη και αν υπάρχει.

Mε το μπαρδόν αλλά λες ανοησίες. Το ότι κάποιοι λέμε πως ο Αλόνσο έχει δίκιο στη διαμάχη σημαίνει ότι θέλουμε το καλό της ομάδας και όχι το αντίθετο. Μπορείτε να φανταστείτε τα τελευταία 5 χρόνια που θα ήταν η Φερράρι με πρώτο βιολί τον υπερτιμημένο Φινλανδικό ντενεκέ. Τι να φανταστούμε; Ειδαμε στη Σουζούκα που είχε συνηθίσει κιόλας το μονοθέσιο. Και επειδή τους περισσότερους εδώ μέσα τους ξεφτίλισε ο Αλόνσο το έχουν ρίξει στις εξυπνάδες, στις κακίτσες, στην αρχαιολογία.

Τωρα τι έρχεται να μας πει ο οπαδός της Μάκκα; Ότι έπρεπε να θέλουμε μία Φερράρι με κορυφαίο τον Κίμι, αλλιώς αγαπάμε τον Αλόνσο πιο πολύ από τη Φερράρι :dizzy: :s_dunno :s_omg :slap:

Όσο για το πουτάνας γιέ, τι μας νοιάζει τι είπε κάποιος σε κάποιον CEO; Μας έχει φέρει κάποιον τίτλο ή διάκριση για να τον σεβόμαστε ή να τον ευχαριστούμε; Δε σε είδα να υπερασπίζεσαι τον Γουΐτμαρς

ΥΓ Το ότι ένας υπερτιμημένος κοπρίτης με αντικοινωνική συμπεριφορά, έχει τελειοποιήσει την τεχνική "σερνομαι στην πίστα ώστε να με πληρώνουν για να κάθομαι" θα τυγχάνει αποδοχής και θα αποκαλείται μαγκιά από οπαδούς του σπορ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με τους ραγιάδες
Άβαταρ μέλους
By elteo
#23423 Να αγιάσει το πληκτρολόγιο του greo!!! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Corto Maltese έγραψε:
ripper έγραψε:

Mε το μπαρδόν αλλά λες ανοησίες. Το ότι κάποιοι λέμε πως ο Αλόνσο έχει δίκιο στη διαμάχη σημαίνει ότι θέλουμε το καλό της ομάδας και όχι το αντίθετο. Μπορείτε να φανταστείτε τα τελευταία 5 χρόνια που θα ήταν η Φερράρι με πρώτο βιολί τον υπερτιμημένο Φινλανδικό ντενεκέ. Τι να φανταστούμε; Ειδαμε στη Σουζούκα που είχε συνηθίσει κιόλας το μονοθέσιο. Και επειδή τους περισσότερους εδώ μέσα τους ξεφτίλισε ο Αλόνσο το έχουν ρίξει στις εξυπνάδες, στις κακίτσες, στην αρχαιολογία.

Τωρα τι έρχεται να μας πει ο οπαδός της Μάκκα; Ότι έπρεπε να θέλουμε μία Φερράρι με κορυφαίο τον Κίμι, αλλιώς αγαπάμε τον Αλόνσο πιο πολύ από τη Φερράρι :dizzy: :s_dunno :s_omg :slap:

Όσο για το πουτάνας γιέ, τι μας νοιάζει τι είπε κάποιος σε κάποιον CEO; Μας έχει φέρει κάποιον τίτλο ή διάκριση για να τον σεβόμαστε ή να τον ευχαριστούμε; Δε σε είδα να υπερασπίζεσαι τον Γουΐτμαρς

ΥΓ Το ότι ένας υπερτιμημένος κοπρίτης με αντικοινωνική συμπεριφορά, έχει τελειοποιήσει την τεχνική "σερνομαι στην πίστα ώστε να με πληρώνουν για να κάθομαι" θα τυγχάνει αποδοχής και θα αποκαλείται μαγκιά από οπαδούς του σπορ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με τους ραγιάδες

+oo σε όλα.
Ειδικά αυτά στα bold :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By ripper
Corto Maltese έγραψε:Mε το μπαρδόν αλλά λες ανοησίες. Το ότι κάποιοι λέμε πως ο Αλόνσο έχει δίκιο στη διαμάχη σημαίνει ότι θέλουμε το καλό της ομάδας και όχι το αντίθετο. Μπορείτε να φανταστείτε τα τελευταία 5 χρόνια που θα ήταν η Φερράρι με πρώτο βιολί τον υπερτιμημένο Φινλανδικό ντενεκέ. Τι να φανταστούμε; Ειδαμε στη Σουζούκα που είχε συνηθίσει κιόλας το μονοθέσιο. Και επειδή τους περισσότερους εδώ μέσα τους ξεφτίλισε ο Αλόνσο το έχουν ρίξει στις εξυπνάδες, στις κακίτσες, στην αρχαιολογία.

corto παραληρείς για μία ακόμη φορά. Είπα εγώ τίποτα για Raikkonen;
Απλά λέω ότι παίρνετε το μέρος του Alonsο σε κάθε διαμάχη και ουσιαστικά μας λέτε μετά τον Αlonso το χάος.
Αν έχει πάντα δίκιο, τώρα που θα φύγει κλείστε το το μαγαζί.
Τον Whitmars φυσικά και τον έκραζα, αν τον έλεγε πουτάνας γιο πάντως ο Βutton θα έκραζα τον Button.
Όπως και να έχει δεν είναι δικό μου πρόβλημα, συνεχίστε να μας διασκεδάζετε.