Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#233882 Έτσι ακριβώς! :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#233890 OK. Ήταν ευκαιρία τώρα. Αν και για να πούνε ελάχιστη επιμήκυνση δε νομίζω να ήταν και επείγουσα η αλλαγή.
Συνήθως κάνει θόρυβο κατά την εκκίνηση του κινητήρα ιδιαίτερα όταν είναι κρύο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#233899 Ναι έτσι ακριβώς μου το είπε. Ότι ναι μεν άντεχε εύκολα ακόμα αλλά αφού το είχαμε ανοιχτό ήταν ευκαιρία.

Λοιπόν περιμένω προτάσεις για πρόγραμμα. Το αποφάσισα. Εκεί θα πάει το δώρο πάσχα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#233912 Πότε θα το πάρεις? Θα θέλει και λίγο στρώσιμο στα πρώτα χιλιόμετρα..
In other news με τρακαραν από πίσω... Αρκετά δυνατά αλλά απορρόφηση όλη την ενέργεια ο προφυλακτηρας ο οποίος έχει μόνο μικρές γρατσουνιες...
Θα γίνει έλεγχος βέβαια και εσωτερικά κυρίως στις βάσεις και βλέπουμε. Εννοείται ότι η κυρία
απόδέχθηκε αμέσως την ευθύνη...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#233916 Αύριο πρωί θα το πάρω και υπολογίζω μια 1000αδα χιλιόμετρα να το πάω λίγο μετρημένα. Δεν μου είπε κάτι αυτός αλλά το θεωρώ αυτονόητο.

Οι ABT-MTM θα ζητάνε κάνα 2χιλιαρο. Δε δίνω τόσα. Revo σκεφτόμουν που είναι κι αυτό κονσέρβα αλλά ακόμα καλύτερα αν υπήρχε κάνας γάτος έστω και πιο ανώνυμος, να μου προτείνει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
By nass
#233920 Με 1 χιλιάρικο φτιάχνεις πρόγραμμα σε δυναμόμετρο (πχ. Δημητριάδης), αυτοί θέλουν 2 χιλιάρικα για "κονσέρβα" ? :dizzy:
Οτι και να κάνεις πρόσεχε μην ξεπεράσεις το όριο ροπής του κιβωτίου.
Άβαταρ μέλους
By GTS
nass έγραψε:Με 1 χιλιάρικο φτιάχνεις πρόγραμμα σε δυναμόμετρο (πχ. Δημητριάδης), αυτοί θέλουν 2 χιλιάρικα για "κονσέρβα" ? :dizzy:

Ναι γιατι αυτοι τεσταρουν τους παραλληλους για μηνες και είναι σοβαρη και μεγαλη εταιρεια. Στου κάθε μαστρομητσο κινδυνευει να σκασει το αμαξι αναπασα στιγμη. Αν είναι τοσο θαραλλεος να το ρισκαρει. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#233929 Όταν το είχα ψάξει παλιότερα η MTM ζήταγε 1700-1800€ και έδινε και κάποιες εγγυήσεις.

Το κιβώτιο έχει 55 κιλά και καλά όριο. Όλες οι κονσέρβες δίνουν μαξ 41 κιλά για το μοτέρ μου.

Το ερώτημα είναι αν ο όποιος προγραμματιστής θα δεχτεί να πειράξει αμάξι με τόσα χιλιόμετρα και αυτό το ιστορικό. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#233931 Revo Apr, e tuners κοίτα. Με 500 ευρώ θα είσαι οκ.
Οι παράλληλοι που κολλάνε?
Άβαταρ μέλους
By nass
GTS έγραψε:
nass έγραψε:Με 1 χιλιάρικο φτιάχνεις πρόγραμμα σε δυναμόμετρο (πχ. Δημητριάδης), αυτοί θέλουν 2 χιλιάρικα για "κονσέρβα" ? :dizzy:

Ναι γιατι αυτοι τεσταρουν τους παραλληλους για μηνες και είναι σοβαρη και μεγαλη εταιρεια. Στου κάθε μαστρομητσο κινδυνευει να σκασει το αμαξι αναπασα στιγμη. Αν είναι τοσο θαραλλεος να το ρισκαρει. :whistlink:

Μάλλον δεν ξέρεις για ποιόν μιλάω.
Και παράλληλος εγκέφαλος είναι |λογοκρισία| από τεχνικής άποψης λύση, με μοναδικό πλεονέκτημα ότι εξαφανίζεται εύκολα σε τυχόν στραβή. Η σωστή λύση είναι το remap του εργοστασιακού εγκεφάλου.
Οσο για τις "σοβαρές και μεγάλες εταιρείες" η ερώτηση είναι απλή: σε καλύπτουν με πλήρη εγγύηση για 2 έτη, όπως κάθε προϊόν που αγοράζεις εντός ΕΕ ? Οχι μουφοεγγύηση με 2 σελίδες ψιλά γράμματα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#233938 Κι εγώ κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου. Ενα 500αρικο μαξ.

Για να μείνει budget και για φρένα και ανάρτηση. Όχι άμεσα, αλλά μέσα στο 2016 σίγουρα.

http://www.etuners.gr/audi-q5-2-0-tfsi-stage1-98ron/

Τι λένε αυτοί? 240 το μετρήσανε στοκ με 98αρα? +30hp από αυτό που δηλώνει ο κατασκευαστής? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#233940 Δεν τον γνωριζω αλλα εσυ πως εισαι σιγουρος ότι είναι τοσο καλος? Εδώ στην Αγγλια εβαλαν πρόγραμμα στο δικο μου στην Supersprint που εχει μερικους μηχανικους να δουλευουν full time και το αμαξι πεταξε drivetrain failure την επομενη μερα. Το να φτιαξεις πρόγραμμα δεν είναι δυσκολο, το να το κανεις αξιοπιστο είναι γιατι πρωτα από όλα πρεπει να εχεις αμαξι και να το τρεξεις για χιλιαδες χμ για μηνες.
Άβαταρ μέλους
By nass
#233943 Εχω φτιάξει πρόγραμμα σε 2 αυτοκίνητα σε αυτόν, κάθε ένα εκ των οποίων για 4-5 χρόνια χωρίς καμία βλάβη.
Και υπάρχουν και άλλοι σαν αυτόν, όχι πολλοί αλλά σίγουρα το συλλήβδην "μαστρομήτσοι" είναι άδικο
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#233946 Αυτός είναι ο ACE Motorsports στον Πειραιά?