Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#233315 Εγω μια απορία έχω μονο.
Αν τρως μονο 2 φορες το μήνα κρέας, τι τρως ολες τις υπόλοιπες μέρες??
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Dimitris_P έγραψε:Το ψοφήσατε και γάμησε. :s_yes

Γλώσσεψες την μπέρδα σου... :lol:
Άβαταρ μέλους
By kacey
kyr80 έγραψε:Με αυτά που γράφεις, και εσύ δε φαίνεσαι πολύ σχετικός....

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μόνο προσβάλεις και κρίνεις από δικές σου εμπειρίες...

α) τι απο τα παραπανω στο δειχνει αυτο?
β) δεν με ενδιαφερει καθολου, να μη προσβαλλω ατομα που προκρινουν ως λογικη κ ενδεδειγμενη λυση την εκτελεση σκυλιων με καραμπινες, ή που δεν γουσταρουν να καταλαβουν οτι αμα δαγκωθουν απο ενα σκυλο - ειδικα απο ενα αδεσποτο εντος πολης, που εχει καθημερινη επαφη με ανθρωπους - τοτε παιζουν αλλοι 1002 λογοι για αυτο κ το οτι να το εκανε επειδη ειναι επιθετικο (δηλαδη δαγκωνει χωρις λογο) εχει τις μικροτερες πιθανοτητες
γ) οι αλλοι με ποια βαση κρινουν? Οχι με βαση τις δικες τους εμπειριες? Εγω τουλαχιστον κρινω με βαση τις δικες μου εμπειριες ΚΑΙ την ενασχοληση με σκυλια απο μικρο παιδι, τη συζητηση με εκπαιδευτες, ντοκυμαντερ, διαβασμα βιβλιων απο ανθρωπους σαφως πιο ειδικους απο μενα κ σενα, και τελος τη καθημερινη μου επαφη με οποιο αδεσποτο δω μπροστα μου εως κ τσοπανοσκυλα-φυλακες σπιτιων που αλλοι δεν τολμουν να πλησιασουν.

οταν σε ολα αυτα ο αλλος μου απαντα "πιτμπουλ ροτβαιλερ κλπ = ντε φακτο επιθετικα σκυλια που τα εχουν για να εχουν νομιμα οπλα οι ιδιοκτητες τους", δεν χρειαζεται να κατσω να μπω σε συζητηση, καταλαβαινω αμεσως. Τι να κανουμε δηλαδη αφου το παραπανω εκτος απο το οτι εντελως λαθος, δειχνει κ το τι γνωσεις κ αντιληψεις για τα σκυλια εχει αυτος που το λεει?

ΥΓ για καθε βιντεο με επιθετικο πιτμπουλ, μπορω να σου βρισκω 10 με πιτμπουλ που ειναι χουχουλιαρικα, αγαπησιαρικα, στοργικα, παιζουν με παιδια κλπ κλπ. + επιχειρημα "2 περιστατικα με πακιστανουν που εσφαξαν = μπλα μπλα μπλα".
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#233521 Την απάντηση την έχω στην αυλή μου. Σέρβικο τσομπανόσκυλο. Επιτίθεται στους πάντες που πλησιάζουν. Ξέρω.... Σκυλί εργασίας, σκυλί φύλακας κλπ.
Είναι η απάντησή μου στο ότι εδώ και μέρες λες ότι για την επιθετικότητα φταίει ο άνθρωπος. Πέρυσι ίδια εποχή περίπου, έφυγε από την περίφραξη, γιατί ένας Μ@Λ@Κ@Σ που έκανε εργασίες στο ξενοδοχείο, άφησε την πόρτα ανοιχτή. Σε 10 λεπτά πρόλαβε να πάρει στο κυνήγι έναν Αλβανό(τους έχει αγάπη) και τη βρήκαμε να γρυλίζει έξω από την περίφραξη του γείτονα, που δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του....

Κάθε Σεπτέμβρη οι "φιλόζωοι" παραθεριστές παρατάνε κάποια κουτάβια που δε θέλει πλέον το μ@λ@κισμένο τους. Τον Μάιο ήταν χαριτωμένο κουτάβι, αλλά τον Σεπτέμβρη είναι μεγάλο για το σπίτι... Φετινό αδέσποτο κυνηγούσε τα παιδάκια που έπαιζαν στο πλακόστρωτο με την μπάλα. Δάγκωσε και κάποιο, και το πήγα για στείρωση.. Όπως κάνω και με όλα τα αδέσποτα που αφήνουν εδώ. Το σκυλί το κράτησα και μια εβδομάδα μέχρι να αναρρώσει και το ξανάφησα έξω. Μετά από 10 ημέρες δάγκωσε άλλο παιδί. Ο πατέρας του το φόρτωσε στο αγροτικό και το πήγε στο βουνό..... Δεν το σκότωσε, αλλά το παράτησε εκεί. Αν έζησε στη φύση(δύκολο) καλώς, αλλιώς κάποιος θα το τουφεκούσε 100%. Δεν τον κατηγορώ. Ο σκύλος δεν έφταιγε. Έφταιγε ο Μ@Λ@Κ@Σ που το παράτησε. Ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι στο διαμέρισμά του και δεν έχει ιδέα. Αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ο σκύλος να είναι έξω ελεύθερος να δαγκώσει και άλλον;;;

ΔΕΝ ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ για ποιο λόγο αγριεύει ένα σκυλί. Αν κάποιος δεν αγαπάει τα ζώα, δεν υποχρεούται να μάθει πως να συμπεριφέρεται. Εμένα με έχει δαγκώσει η δικιά μου, γιατί δεν της έδινα σημασία. Δάγκωσε ίσα-ίσα, αλλιώς θα έλειπε κομμάτι. ΑΛΛΑ δάγκωσε ΕΜΕΝΑ, όχι κάποιον ξένο.

Πριν από το sarplaninac είχα mastino napoletano. Το οποίο έχει επιτεθεί και σε μέλος του φόρουμ. Είχα γυρισμένη πλάτη, αυτός ήρθε από πίσω μου να με πειράξει, το σκυλί θέλησε να με "προστατέψει" και του επιτέθηκε(Αντώνη συγνώμη ξανά). Εδώ φταίω εγώ, όχι το σκυλί. Αν παρατήσω το σκυλί έξω (γιατί θα είμαι |λογοκρισία|), το σκυλί ίσως να επιτεθεί και έξω. Εγώ θα φταίω, αλλά το σκυλί θα την πληρώσει.

Αυτά για το πόσες φορές τρώμε κρέας είναι αστεία. Τρώω κάθε μέρα σχεδόν. Πάω να φάω το σκύλο μου, τις 5 γάτες μου, τον παπαγάλο.... Παλαιότερα που είχαμε κουνέλια και κότες τα έτρωγα πάντως κανονικότατα. Και χωρίς τύψεις.
Άβαταρ μέλους
By kacey
kyr80 έγραψε:Την απάντηση την έχω στην αυλή μου. Σέρβικο τσομπανόσκυλο. Επιτίθεται στους πάντες που πλησιάζουν. Ξέρω.... Σκυλί εργασίας, σκυλί φύλακας κλπ.

ξεκινησαμε απο αδεσποτο εντος αστικου ιστου κ φτασαμε στο σερβικο τσοπανοσκυλο* που φυλαει ενα σπιτι :dizzy: . Που εγω ο ιδιος διαχωρισα περιπτωσεις κ περιστασεις, ειδικα αυτη που αναφερεις εσυ. να μου πεις οτι δεν τα εγραψα...
*τσοπανοσκυλα που φυλανε σπιτι σε εξοχη ειναι κ τα 4 (+1 αδεσποτο, + 2 στο πειραια) που τελικα χαιδεψα ολα...

Είναι η απάντησή μου στο ότι εδώ και μέρες λες ότι για την επιθετικότητα φταίει ο άνθρωπος. Πέρυσι ίδια εποχή περίπου, έφυγε από την περίφραξη, γιατί ένας Μ@Λ@Κ@Σ που έκανε εργασίες στο ξενοδοχείο, άφησε την πόρτα ανοιχτή. Σε 10 λεπτά πρόλαβε να πάρει στο κυνήγι έναν Αλβανό(τους έχει αγάπη) και τη βρήκαμε να γρυλίζει έξω από την περίφραξη του γείτονα, που δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του....

οχι, δεν ειπα οτι παντα φταιει ο ανθρωπος κ οτι δεν υπαρχει κανενα επιθετικο σκυλι. Κοιτα να δεις ομως που στη δικια σου περιπτωση οντως φταιει ο ανθρωπος... :whistlink:

Κάθε Σεπτέμβρη οι "φιλόζωοι" παραθεριστές παρατάνε κάποια κουτάβια που δε θέλει πλέον το μ@λ@κισμένο τους. Τον Μάιο ήταν χαριτωμένο κουτάβι, αλλά τον Σεπτέμβρη είναι μεγάλο για το σπίτι... Φετινό αδέσποτο κυνηγούσε τα παιδάκια που έπαιζαν στο πλακόστρωτο με την μπάλα. Δάγκωσε και κάποιο, και το πήγα για στείρωση.. Όπως κάνω και με όλα τα αδέσποτα που αφήνουν εδώ. Το σκυλί το κράτησα και μια εβδομάδα μέχρι να αναρρώσει και το ξανάφησα έξω. Μετά από 10 ημέρες δάγκωσε άλλο παιδί. Ο πατέρας του το φόρτωσε στο αγροτικό και το πήγε στο βουνό..... Δεν το σκότωσε, αλλά το παράτησε εκεί. Αν έζησε στη φύση(δύκολο) καλώς, αλλιώς κάποιος θα το τουφεκούσε 100%. Δεν τον κατηγορώ. Ο σκύλος δεν έφταιγε. Έφταιγε ο Μ@Λ@Κ@Σ που το παράτησε. Ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι στο διαμέρισμά του και δεν έχει ιδέα. Αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ο σκύλος να είναι έξω ελεύθερος να δαγκώσει και άλλον;;;

οχι. σημαινει οτι πρεπει να το αφαιρεσεις μεν απο το χωρο που μπορει να δημιουργει κινδυνο (ωστε να μην εχουμε τετοια περιστατικα), αλλα μετα να κατσει (οποιος πρεπει ή εχει την ορεξη) να καταλαβει ΓΙΑΤΙ δαγκωνει τα παιδια που παιζουν μπαλα (δαγκωσε καποιον αλλο ή μονο παιδακια που παιζουν μπαλα? αν το δευτερο, τι λεει αυτο? μηπως τα παιδακια το πειραζαν? μηπως το κυνηγουσαν? μηπως τρομαζε με τη μπαλα?) κ να το αντιμετωπισει, οχι να πηγαινει να παραταει το ζωντανο σε ενα βουνο. Αν ειναι δυνατον!

ΔΕΝ ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ για ποιο λόγο αγριεύει ένα σκυλί. Αν κάποιος δεν αγαπάει τα ζώα, δεν υποχρεούται να μάθει πως να συμπεριφέρεται. Εμένα με έχει δαγκώσει η δικιά μου, γιατί δεν της έδινα σημασία. Δάγκωσε ίσα-ίσα, αλλιώς θα έλειπε κομμάτι. ΑΛΛΑ δάγκωσε ΕΜΕΝΑ, όχι κάποιον ξένο.

Θα επρεπε ρε φιλε.ΦΥΣΙΚΑ και πρεπει να ενδιαφερει το ΓΙΑΤΙ αγριευει ενα σκυλι. Δε καταλαβα, αυτο ελειπε να κανουμε οποιαδηποτε |λογοκρισία| κ μετα να ζηταμε τα ρεστα απο το μη νοημον ζωο.

Γιατι μπορει το σκυλι να δαγκωσε επειδη καποιος εκανε μαλακια--> ειναι κ αδικο για το σκυλι κ κριμα να εξολοθρευονται ζωα επειδη καποιος ανθρωπος εκανε |λογοκρισία|. Το παρακατω παραδειγμα σου ειναι χαρακτηριστικοτατο. Ο Hifi κ ο travelman θα απαιτουσαν την εκτελεση του σκυλου σου "γιατι ειναι επιθετικος". Καταλαβαινεις τωρα τι λεω τοσο καιρο? Το παραδειγμα του travelman ειναι επισης χαρακτηριστικο. Το "κωλοσκυλο" που ειπε εκεινος κ συμφωνησαν 2 φιλοι του, καποιος της φιλοζωικης ειπε οτι ειναι φοβικο. Μηπως ειναι "κωλοσκυλο" επειδη φοβαται? Μηπως καποιος μαλακας το εχει κακοποιησει κ μετα παρατησει, κ το σκυλι φοβαται και νιωθει να απειλειται απο οποιον το πλησιαζει? Μηπως αμα συνεχισεις να το πλησιαζεις, τοτε γυρναει κ σε αρπαζει? Μηπως μηπως μηπως? Καταλαβες τωρα?

Πριν από το sarplaninac είχα mastino napoletano. Το οποίο έχει επιτεθεί και σε μέλος του φόρουμ. Είχα γυρισμένη πλάτη, αυτός ήρθε από πίσω μου να με πειράξει, το σκυλί θέλησε να με "προστατέψει" και του επιτέθηκε(Αντώνη συγνώμη ξανά). Εδώ φταίω εγώ, όχι το σκυλί. Αν παρατήσω το σκυλί έξω (γιατί θα είμαι |λογοκρισία|), το σκυλί ίσως να επιτεθεί και έξω. Εγώ θα φταίω, αλλά το σκυλί θα την πληρώσει.

Οχι ρε πστ μου, γιατι να τη πληρωσει το σκυλι? Το σκυλι εκανε ακριβως αυτο που πρεπει. Φταις εσυ που δεν το προσεξες, φταιει κ ο αλλος που ηρθε απο πισω σου για να σε πειραξει, εν τη παρουσια του - τετοιου μαλιστα - σκυλου σου (εφ'οσον βεβαια τον ειχε δει, ηξερε οτι ειναι δικος σου κλπ κλπ). Αυτο ελειπε, να μου τη πεσει καποιος απο πισω (εστω για πλακα) κ να ζηταμε τα ρεστα απο το σκυλο μου που εσπευσε να με προστατεψει. Το σκυλι εκανε ακριβως αυτο που επρεπε, μπραβο επρεπε να του πεις.

Αυτά για το πόσες φορές τρώμε κρέας είναι αστεία. Τρώω κάθε μέρα σχεδόν. Πάω να φάω το σκύλο μου, τις 5 γάτες μου, τον παπαγάλο.... Παλαιότερα που είχαμε κουνέλια και κότες τα έτρωγα πάντως κανονικότατα. Και χωρίς τύψεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kacey έγραψε:
kyr80 έγραψε:Με αυτά που γράφεις, και εσύ δε φαίνεσαι πολύ σχετικός....

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μόνο προσβάλεις και κρίνεις από δικές σου εμπειρίες...

α) τι απο τα παραπανω στο δειχνει αυτο?
β) δεν με ενδιαφερει καθολου, να μη προσβαλλω ατομα που προκρινουν ως λογικη κ ενδεδειγμενη λυση την εκτελεση σκυλιων με καραμπινες, ή που δεν γουσταρουν να καταλαβουν οτι αμα δαγκωθουν απο ενα σκυλο - ειδικα απο ενα αδεσποτο εντος πολης, που εχει καθημερινη επαφη με ανθρωπους - τοτε παιζουν αλλοι 1002 λογοι για αυτο κ το οτι να το εκανε επειδη ειναι επιθετικο (δηλαδη δαγκωνει χωρις λογο) εχει τις μικροτερες πιθανοτητες
γ) οι αλλοι με ποια βαση κρινουν? Οχι με βαση τις δικες τους εμπειριες? Εγω τουλαχιστον κρινω με βαση τις δικες μου εμπειριες ΚΑΙ την ενασχοληση με σκυλια απο μικρο παιδι, τη συζητηση με εκπαιδευτες, ντοκυμαντερ, διαβασμα βιβλιων απο ανθρωπους σαφως πιο ειδικους απο μενα κ σενα, και τελος τη καθημερινη μου επαφη με οποιο αδεσποτο δω μπροστα μου εως κ τσοπανοσκυλα-φυλακες σπιτιων που αλλοι δεν τολμουν να πλησιασουν.

α) Βρίζεις και είσαι γι' ακόμη μία φορά αγενής. Η άποψή σου δεν είναι σημαντικότερη από του οποιουδήποτε άλλου.
β) Αν προσβάλλεις ξανά τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, έχεις warn. Αν ούτε αυτό σε ενδιαφέρει, κανένα πρόβλημα από εμάς. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις λάβει ήδη, αλλά θα έσκουζες πάλι για την άδικη διαχείριση. Όταν όμως βρίζεις σαν λιμενεργάτης, είναι σωστό, γιατί ΕΣΥ ξέρεις και οι ΑΛΛΟΙ "λένε βλακείες".
γ) Δεν έχεις μόνον εσύ εμπειρίες με σκυλιά. Και η εμπειρία του travelman και η δική μου, και αυτή άλλων, με σκυλιά ήταν. Δεν είναι μόνον η δική σου αξιόπιστη αναγκαστικά, ούτε η γνώμη σου είναι σημαντικότερη.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#233652 @kacey

Ο άνθρωπος ρε φίλε, είναι πάνω από το ζώο. Αυτό σου λέω.
Δε μιλάμε να βασανίζεις χωρίς λόγο ένα ζώο. Αλλά ένα ζώο που εγκαταλείφθηκε και για τον οποιοδήποτε λόγο γίνεται επικίνδυνο, πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Χρήματα δεν υπάρχουν για φιλοξενία των ζώων. Και από το να δίνονται χρήματα για τα αδέσποτα, προτιμώ να δίνονται σε ανθρώπους που δεν μπορούν να αγοράσουν φαγητό ή φάρμακα.
Η γυναίκα μου ξοδεύει πάνω από 1000€ το χρόνο για τα αδέσποτα. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε βάλει σε ένα δωμάτιο ένα μικρό γατάκι με πνευμονία. Το πήγε στο γιατρό, του έδωσε αντιβίωση και κορτιζόνη και τη Δευτέρα δεν άντεξε το ζώο και ψόφησε. Στειρώνουμε γατιά-σκυλιά, τα ταΐζουμε για να μην τρώνε φόλες κλπ. Και το ποσό αυτό είναι πολύ μικρό γιατί ο κτηνίατρος κρατάει τα ελάχιστα. Πρακτικά τα έξοδά του.
Τη στιγμή που θα δω ζώο να επιτίθεται σε άνθρωπο, θα υπερασπιστώ τον άνθρωπο. Αν έχει κάνει |λογοκρισία| ο άνθρωπος, θα το εξετάσω μετά.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#233656 Παιδες, αν ένα σκυλι δαγκωσει ανθρωπο πρεπει να το σκοτωνουν επι τοπου, γιατι θα το ξανακανει όπως διαβαζω και ποιο πανω. Τουλάχιστον ετσι κανουν στον Καναδα, το κανει ο αστυνομικος που ερχεται χωρις δευτερη σκεψη.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#233658 ε σωστό , όπως κάνουμε με τα κουνούπια άλλωστε.
Ψυχές κ τα 2.
Του σκυλιού είναι μεγαλύτερη;
Αναλύστε

:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By GTS
JimClark έγραψε:ε σωστό , όπως κάνουμε με τα κουνούπια άλλωστε.
Ψυχές κ τα 2.
Του σκυλιού είναι μεγαλύτερη;
Αναλύστε

:s_whiteflag

Τα σκυλια ουκ ολιγες φορες εχουν σκοτωσει μωρα και παιδακια (στην Αγγλια πολλες τέτοιες περιπτώσεις). Αν εσυ θεωρεις το σκυλι σου ποιο πανω από το παιδι σου παω πασσο.

Το ότι στον Καναδα μπορει να το σκοτωσουν για ένα δαγκωμα κανει τους ιδιοκτητες που τα αγαπανε 10πλα προσεκτικούς με τα σκυλια τους. Στην Αγγλια που δεν γινεται αυτό εχουν φαει αρκετο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
By nass
#233664 @kacey
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ αναγνωρίζεις ένα βασικό αίτιο (*), ότι δηλ. φταίει κάποιος άνθρωπος, που το σκυλί είναι επιθετικό, δεν προτείνεις καμία άμεση και πρακτική λύση για το πρόβλημα, ότι δηλ. το σκυλί είναι επιθετικό και επικίνδυνο. Με δεδομένο πάντα ότι άνθρωπος > ζώο από αξιακής άποψης.
Πχ. δεν προτείνεις τι πρέπει να γίνει ώστε να μη δαγκώσουν τα αδέσποτα τον travelman.
ΟΚ να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους να προσέχουν τα ζώα τους και όσους δεν έχουν ζώα πως να φέρονται, καλά όλα αυτά αλλά από μακράς πνοής έως θεωρητικά / πρακτικά ανεφάρμοστα.

Είναι σαν το προσφυγικό, όλοι ξέρουμε ότι η αιτία είναι ο πόλεμος στη Συρία, όμως το άμεσο πρόβλημα είναι το προσφυγικό και αυτό δεν λύνεται δια της γνώσης του βασικού αιτίου, θέλει άλλα μέτρα άμεσης και πρακτικής εφαρμογής

(*) λέω "ένα βασικό αίτιο" επειδή υπάρχουν σκυλιά που είναι από τη φύση τους επιθετικά και κακώς τα αντιμετωπίζεις συνολικά ως μη νοήμονα, αν είναι αλήθεια ότι ένα σκυλί έχει νοημοσύνη αντίστοιχη ενός 4χρονου παιδιού, τότε σαφώς και έχει δική του προσωπικότητα και υπαρκτή νοημοσύνη
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#233666 Κατ'αρχήν τι σημαίνει σκυλί δαγκώνει άνθρωπο. Εμένα δικά μου σκυλιά με έχουν δαγκώσει τρεις φορές: τη χειρότερη ένα πιτ μπουλ που είχα και το είχα στον πατέρα μου για να είναι χώρια με τα άλλα, βούτηξε ένα ροτβάιλερ με το οποίο είχα πάει επίσκεψη στους γονεις μου και από |λογοκρισία| της μανας μου ήρθανσε επαφή και θα το σκότωνε αν δεν έμπαινα στη μέση εν γνώση μου ότι παίζει να με δαγκώσει. Μέχρι να συνειδητοποιήσει τι έκανε μου βούτηξε το χέρι και μου το δάγκωσε άσχημα. Η αυλή είχε γεμίσει αίματα σα να είχες σφάξει πρόβατο ενώ εδώ και δεκα πέντε χρόνια το σημάδι από το χέρι δεν έχει φύγει. Την άλλη με βούτηξε το ροτβάιλερ γιατί τον τρόμαξα κατά λάθος μέσα στο σκοτάδι και με δάγκωσε στο πόδι. Την Τρίτη πιτσιρικάς ένα λυκόσκυλο γιατί πήγα τσαμπουκά να του πάρω το φαγητό.
Όλα τα παραπάνω είναι απολύτως φυσιολογικά για αυτά τα σκυλιά. Όπως λοιπόν τα παιδάκια έχουνε ένα ποδήλατο και τους λέει ο μπαμπάς τους νσ προσέχουν τα αυτοκίνητα έτσι και πρέπει να πεις στο παιδί σου ότι δεν παίρνεις ΠΟΤΕ το φαγητό από τα σκυλιά. Ομοίως όπως του λες να μην ανεβαίνει στα κάγκελα στο μπαλκόνι γιατί θα πέσει, έτσι του λές ότι ποτέ δεν τραβάμε πχ την ουρά από τα σκυλιά.
Σίγουρα υπάρχουν και σκυλιά επιθετικά με πολύ κακό χαρακτήρα για τον οποόο τις περιδδότερες σλλά όχι όλες τις φορές υπεύθυνος είναι ο άνθρωπος,και αυτά πιθανόν να χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση η οποία σε πολύ ακραία φάση μπορεί να φτάσει ως ύστατο των ύστατων μέσο και στη θανάτωση.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
junior gt έγραψε:Εμένα δικά μου σκυλιά με έχουν δαγκώσει τρεις φορές:
- γαβ
- γαβ
- γαβ

junior gt έγραψε:Όλα τα παραπάνω είναι απολύτως φυσιολογικά για αυτά τα σκυλιά.

Απο τα ελαχιστα που ξερω προκυπτει οτι τα σκυλια σου ειναι εντελως ανεκπαιδευτα και παιζεις (δυστυχως και οι γυρω σου που δεν φταινε σε τιποτα) ρωσικη ρουλετα με δοντια, εδω και καιρο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#233686 Εγώ απορώ πως είμαστε ακόμα ζωντανοί με τόσα δολοφονικά σκυλια γύρω μας!!!!!!!!