Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#233583 Να εκφράσω κι εγώ την ικανοποίηση μου για το γεγονός ότι η ΕΡΤ πήρε για 2 χρόνια την F1, μια και δεν έχουμε όλοι ΟΤΕ TV ή δεν ψαχνόμαστε με streamάκια, και φυσικά εύχομαι να επιστρέψει ο Τάκαρος και αν γίνεται και με τον Σεϊτάν πλάι του άξιο συμπαραστάτη στην εκπομπή!

:yahoo: :metalo: :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
mikeerfol έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Λέγετε μου τέτοια! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Εικόνα

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Αγαπητέ Συνπουρναρακικέ βάλε τη σωστή φώτο :iconcool: :iconcool:

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΡΕ;;;;;; :metalo: :metalo: :metalo:
ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ :s_drinks

ΤΑΚΑΡΕ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
g8777 έγραψε:"Καλημερα σας και καλως ηρθατε στον μαγικο κοσμο της F1. Ξανα φετος μαζι απο τη συχνοτητα της δημοσιας τηλεορασης, μαζι με 2 ιερες μορφες του αθληματος, τον Κωστα Φραγκολια και την Θεοδωρα Τζακρη...."

:s_hang :s_hang :s_hang

Τι να τον κάνεις τον Φραγκολιά όταν έχεις...

Εικόνα

:help: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By JimClark

13.52 me ayτό το πουκάμισο
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#233709 Καλύτερα. Θα μας έπαιρνε ο ύπνος.
Ο Βασίλης Τσιάρτας του μηχανοκίνητου είναι ο Σταμάτης.

Άνετα μπορεί να την κρατήσει μόνος του ο Τάκης την εκπομπή.
Άντε να χει και 2 νεούδια από κανα ΙΕΚ δημοσιογραφίας να διαβάζουν τα tweets την ώρα του αγώνα και να τον ενημερώνουν. Αρκεί.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#233718 http://www.sport24.gr/media/plhrhs-epiv ... 59102.html

Για την επόμενη τριετία (2016 – 2017 ­- 2018) η ΕΡΤ εξασφάλισε την αποκλειστική ελεύθερη μετάδοση των αγώνων της Formula 1, καλύπτοντας το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού με εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Το πρώτο grand prix της φετινής χρονιάς θα μεταδοθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 14.00 από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ HD.

Ακόμα τίποτα για τους σχολιαστές; :x

Άνετα μπορεί να την κρατήσει μόνος του ο Τάκης την εκπομπή.

Πλάκα πλάκα θυμάμαι μια φορά στον Α που είχε απεργία και ήταν μόνος του, δεν ήταν άσχημη η περιγραφή. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#233727 Τα πρωινά είναι λαμακια που δεν παίζουν και ΕΡΤ. Αλλά τα δοκιμαστικά ειδικά όπως τα έκαναν στα @@ μας.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#233729 Νομίζω ότι για τους πρωινούς αγώνες είχε εξασφαλίσει ο ΟΤΕ στο συμβόλαιο πως θα είναι ο μοναδικός που θα τους μεταδίδει.
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
Bayern7 έγραψε:Άνετα μπορεί να την κρατήσει μόνος του ο Τάκης την εκπομπή.

Προς το παρόν το μόνο όνομα που ακούγεται είναι ο Κοροβήλαρος :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Αυτός κι αν μπορεί να την κρατήσει μόνος του. Ίσως με τη βοήθεια του φίλου του του Πωλ ή του Μαστρομήτσου με το σφυρί