Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTI_
#23263 Όταν εσείς κάνατε register στους fugitives (πηγαίνατε) ο Λάππας γινόταν f15 pilot στους petrolheads (ερχόταν).

Η ερώτηση δεν έγινε για να γράψετε τις γουατεβιές σας (για τις οποίες όμως ειλικρινά σας ευχαριστεί γιατί τον "υποχρεώσατε" να δώσει την σωστή απάντηση μόνος του :s_laughat )

Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν ξέρω καν για τι "εκβιασμούς" μιλάς. :s_dunno

Η πρώην δεν είναι στις ενημερώσεις μου και φαντάζομαι ότι ούτε εγώ είμαι στις δικές της. Έχει πάψει εδώ και δύο χρόνια να σημαίνει οτιδήποτε για μένα καθώς μπήκε στην ζωή μου κάτι απείρως πιο δυνατό. Απλά θέλω να μπορώ να της πω ένα "χρόνια πολλά", όπως το λέω και σε εκατοντάδες άλλους φίλους.

Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις γνώμες. :)

Την οποία ελπίζουμε ότι διάβασε η νυν (η οποία μπαίνει εδώ) και έληξε η παρεξήγηση. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By streetka
#23272 :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#23283 Εγώ πάντως βγαίνω και για καφέ με την πρώην και την νυν.
Ο πολιτισμός προχωράει. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By bill33
NickTG έγραψε:Εγώ πάντως βγαίνω και για καφέ με την πρώην και την νυν.
Σουηδέζες ;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
bill33 έγραψε:
Σουηδέζες ;

Όχι ρε, απλά η πρώην και η νυν είναι το ίδιο άτομο.
Άβαταρ μέλους
By umaga
#23348 λοιπον... της εστειλα το τηλεφωνο μου και εριμενω να δω τι θα κανει...

το μηνυμα παντος με απασχολησε πολυ, μηπως το εγραψε η ιδια διοτι δεν ηθελε με αλλο τροπο να μου πει οτι εχει γκομενο;
κι αν ναι, τι σημαινει αυτο; οτι κοιτα να δεις σε θελω αλλα εχω γκομενο και δε μπορουμε να το παμε παρα περα απο το να περασουμε καλα μαζι; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#23350 Sorry ρε μλκες αλλα υπαρχουν χιλιαδες γκομενες. Αμα δεν κατσει η μια με 2 αντε 3 προσπαθειες, delete και στην επομενη.
Κατι τετοια χαλανε τη πιατσα, τους δινετε αξια που δεν εχουν με την επιμονη.
Άβαταρ μέλους
By mirage
umaga έγραψε:λοιπον... της εστειλα το τηλεφωνο μου και εριμενω να δω τι θα κανει...

το μηνυμα παντος με απασχολησε πολυ, μηπως το εγραψε η ιδια διοτι δεν ηθελε με αλλο τροπο να μου πει οτι εχει γκομενο;
κι αν ναι, τι σημαινει αυτο; οτι κοιτα να δεις σε θελω αλλα εχω γκομενο και δε μπορουμε να το παμε παρα περα απο το να περασουμε καλα μαζι; :s_dunno
umaga το οτι έχει γκομενο σημαίνει πως έχει γκομενο. Τα υπόλοιπα τα πρόσθετεις εσύ. Αν ηταν έτσι θα σου έλεγε. Έχω γκομενο αλλά δε με χαλνα να πάμε για τα μύδια του trident. Το έγραψε ο αδερφός της είπε; Και γιατί δεν χωθηκες τοτε;

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#23425 Είναι λάθος στρατηγική αυτή. Όχι ότι δεν μπορεί να κάτσει η φάση εφόσον υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από την μεριά της, αλλά γενικότερα ως φιλοσοφία.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#23439 Εσυ μη μιλας κ κοιτα να ξεκοψεις απ την πρωην.. :x
Ουτε fb ,ουτε χρονια πολλα ουτε τπτ..Αλλο να τη δεις τυχαια μια μερα στο δρομο. :oops:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
saxon_747 έγραψε:
bill33 έγραψε:
Σουηδέζες ;

Όχι ρε, απλά η πρώην και η νυν είναι το ίδιο άτομο.

:s_tongue

Ελληνίδες.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#23550 Γιατί το κάνεις τόσο θέμα umaga; Αν όντως έχει γκόμενο την έχεις ήδη τραβήξει πολύ την ιστορία. Αυτή έψαχνε θύμα να τσιγκλισει είτε γιατί βαριόταν ή γιατί τσακώθηκε με τον δικό της και ήθελε να τονώσει την αυτοπεποίθηση της και προσφέρθηκες εσύ μια χαρά... Θα κάνει/έκανε το κομμάτι της και θα γυρίσει στον δικό της. Αν ήθελε μια ξεπέτα με σένα απλά θα είχε ήδη γίνει νομίζω...