R21

Deleted User 1 έγραψε:Πολύ καλή κατανάλωση. Τέτοιες καταναλώσεις πετύχαινα με την 147 μόνο σε ταξίδια Αθήνα-Λάρισα και πάλι σε ώρες χωρίς καθολου κίνηση.
Από την Παρασκευή το πρωί χρησιμοποιώ ένα A3 1.6TDI S-tronic και του έχω κάνει περίπου 180χλμ, όλα εντός Αττικής σε μεικτές συνθήκες. Καίει 7-7,5λτ. Περίμενα κατι καλυτερο αλλα το οδηγαω μαλλον και λιγο ατσαλα για το ειδος του, οποτε...
Pitt έγραψε:Δηλαδή στην καθημερινή σου διαδρομή Καλαμαριά-Αεροδρόμιο το Citroen σου έκαιγε τουλάχιστον 11,5L/100km;

Morx έγραψε:Passat B5 4motion 1.8 20V Ατμοσφαιρικο.
Μια απο τα ιδια. 60λιτρο και απαλο γκαζι cruise στα 120-130... με το ζορι εβγαζε 540χλμ αυτονομια σε ΕΓΝΑΤΙΑ !!

markvag έγραψε:Morx έγραψε:Passat B5 4motion 1.8 20V Ατμοσφαιρικο.
Μια απο τα ιδια. 60λιτρο και απαλο γκαζι cruise στα 120-130... με το ζορι εβγαζε 540χλμ αυτονομια σε ΕΓΝΑΤΙΑ !!
Εγώ με τη Νίτσα στην εθνική με το cruise control στα 115-120 είχα γύρω στα 7,5-8 όμως...
Με 140 άνετα πάνω από 9... Τελική 170 χαω μετά από μία αιωνιότητα και μία μέρα...![]()
Giuseppe Busso έγραψε:Πήγα πριν λίγο και γέμισα 45.5 λίτρα βενζίνης σε 60άρι ρεζερβουάρ.
JimClark έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Πήγα πριν λίγο και γέμισα 45.5 λίτρα βενζίνης σε 60άρι ρεζερβουάρ.
τι γαμάτο καντράν '/ ταμπλώ. 147 είναι αυτή;;
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]