Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Chris έγραψε:ναι, μπροστά είναι ανυπόφορο, κρίμα γιατί πίσω είναι πολύ όμορφο

...ανυπόφορο όχι, το γούστου σου μάλλον όχι. Αλλά κάμετε λίγη υπομονή, τα σχέδια τρισδιάστατων όγκων και προιόντων δεν αποτυπώνονται καλά σε μια φωτογραφία... ιδιαίτερα όταν έχουν πολλές καμπύλες και κατά κύριο λόγο οργανικά σχήματα, είναι πολύ καλό σχέδιο κατεμέ. Μα πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
ike έγραψε:Για εμένα το βασικό πρόβλημα του MX5 είναι οι χώροι και δυστηχώς δεν βλέπω να έχει αλλάξει καθόλου. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο μέσα.

Για τι ύψος λέμε?
Εγώ πάντως αν και τα έχω τα κιλά μου είχα μπει εύκολα και σε Copen οπότε μάλλον σε MX θα είμαι χαλαρός! :s_cool
Άβαταρ μέλους
By IKE
NickTG έγραψε:
ike έγραψε:Για εμένα το βασικό πρόβλημα του MX5 είναι οι χώροι και δυστηχώς δεν βλέπω να έχει αλλάξει καθόλου. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο μέσα.

Για τι ύψος λέμε?
Εγώ πάντως αν και τα έχω τα κιλά μου είχα μπει εύκολα και σε Copen οπότε μάλλον σε MX θα είμαι χαλαρός! :s_cool

Εικόνα

Κοίτα, ξέρω άτομα πιο ψηλά από εμένα που έχουν MX5, χωράει και 2μ άνθρωπος, το πως χωράει είναι το θέμα.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#2370 Πάνω από 1.80 είσαι ΠΟΛΥ δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#2375 Εντάξει είμαι ελάχιστα κάτω.
Από πλάτος πως πάει? :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By markvag
tsilis έγραψε:
Προσοχή στην αλλαγή των πλημνών, πού από πενταμπούλονες στο nc έγιναν πάλι τετραμπούλονες, γιατί άραγε?

Γιατί στην πίστα, αν αλλάζεις λάστιχα και έχεις 5 μπουλόνια στην μία 4άδα αλλάζεις 1 λάστιχο επιπλέον σε σχέση με τα 4μπούλονα. :s_cool :s_biggrin

Βέβαια, το ερώτημα είναι, που θα χωρέσεις τα 4 επιπλέον ζαντολάστιχα στο MX-5 για να τ' αλλάξεις στην πίστα, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... :s_crazy :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#2387 Προφανώς δεν είχες δει τον dimsabas να έρχεται με το MX5 στα μέγαρα με 4 λάστιχα φορτωμένα!
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#2397 Aυτος ειναι τρελος, δεν πιανεται... 1,90 με μιατα και μπακετ βιδωμενο στο πατωμα.. :s_omg
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By rallye40
#3813 Εμένα μου αρέσει πολύ το εσωτερικό (αν και θυμίζει Audi) ειδικά το κάτω μέρος του ταμπλό με τη δερμάτινη επένδυση.

Image
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#3883 Ωραίο εσωτερικό έχει το καινούριο Mx5. Μένει να συνηθίσω την σχεδίαση του εμπρόσθιου και πίσω τμήματος του αυτοκινήτου. Τα εμπρόσθια πλαινά μπορώ να πώ οτι μου αρέσουν πάντως.
Ισως όταν το δω απο κοντά να μου φανεί πιο ωραίο. Ισως και να φταίει οτι η τελευταία γενιά είναι αρκετά καλαίσθητη και οι προσδοκίες μου ήταν οτι θα είναι ακόμα πιο όμορφο το καινούριο μοντέλο.
Άβαταρ μέλους
By rallye40
#4220 Απλά, οι περισσότεροι, κάτοχοι ή μη, περιμέναμε να μη φύγει πολύ απο τη μέχρι τώρα σχεδίαση. Κάτι που βέβαια έγινε. Μένει να το δούμε απο κοντά (με τον εισαγωγέα τι γίνεται;) και φυσικά να ευχηθούμε οι κινητήρες να είναι αποδοτικοί...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#4571 Οθόνες και joystick διακρίνω;;;; :s_no
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#6087 Για τα μοτέρια δε μάθαμε τίποτα?
Άβαταρ μέλους
By markvag
#6492 Κάτι ακούγεται για τα skyactive που ανέβασε ο προηγούμενος σε 2 εκδόσεις 1,5 + 2,0

Άγνωστης ιπποδύναμης προς το παρόν, φαντάζομαι ότι μιλάμε για κάπου 110 αλόγατα το 1,5 και 160-170 το 2,0...