Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#232145 Σορρυ που διακοπτω.

Να κανω μια μικρη υπενθυμιση για τον "χαρωπο" Juniorgt ... που με ΠΟΛΛΗ ΚΛΑΨΑ σχολιαζε τα δικα μου καμωματα.

viewtopic.php?p=57793#p57793

Eτσι για να μην ξεχνιομαστε. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#232172 Σορρυ αλλά δεν κατάλαβες καλά:
Εγώ δε διεκδικώ θέση στην πρώτη τριάδα λόγω ταχύτητας. Λόγω του ενεργοβόρου κινητήρα μου διεκδικώ, των μεγάλων τριβών λόγω τετρακίνησης και του άτσαλου (αλλά Hf) τρόπου που οδηγώ.
Εννοείται ότι σε έναν τέτοιον 'αγώνα' κατανάλωσης, η μέση ωριαία θα είναι κοινή για όλους και όχι απαραίτητα υψηλη.
Επίσης αν διαβάσεις λίγο παρακάτω στο λινκ σου θα δεις ότι έχω γράψει ότι δεν το έπαιξα ποτέ παρθένα στις |λογοκρισία| που έχω κάνει.
@dim: είσαι γάτος. την τριάδα δεν την έβαλα τυχαία. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
rx8_drifter έγραψε:Eνημερώστε εγκαίρως να βγεί κι ο giannik να βγάλει μεροκάματο :s_biggrin

Ο αντμιν ήταν σαφής, μέση 170 βγαίνει μόνο αν πηγαίνεις κοντεράτα 200+, το

βάζω μπροστά και ξεκινάω απ το σπίτι (απο κει ξεκινάει και η μέτρηση της μέσης) και σχεδόν όλη η εθνική μέχρι τη διασταύρωση της Θήρας βγαίνει με πάνω από 160 και 170.
Μετα κόβω στον επαρχιακο και πάω με 120 περίπου.

μεταφράζεται με βίας 130 μέση. Την επόμενη φορά που θα το κάνεις, μηδένισε μέση ταχύτητα και θα δεις :s_wink

130 μέση δεν είχε γράψει ο hf?Όχι 170 που γράφεις.
Edit:Στο έγραψα και πριν όλες οι ενδείξεις μηδενιζονται μόλις ξεκινήσω.
Μία διαφορά από αυτά που λέει ο hf είναι ότι εγώ μπαίνω αμέσως στην ΑΟ σε 200 Μετρα από το σπίτι και μετά Αθηνών Λαμίας.
Εκείνος από το Ελληνικό προφανώς ρίχνει πολύ τη μέση ταχύτητα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#232252 Τελικά θα ανοίξουμε θέμα για την προβατίνα και καφέ στην Κρύα ή έτσι τα λέμε.... :lol:
Η απόσταση είναι αστεία και εύκολη. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#232254 Και γρήγορη! :shifty:
Εγώ δεν είμαι πολύ της προβατίνας, αλλά δεν θα πω όχι αν είναι καλή η παρέα, και από τις συμμετοχές που βλέπω μέχρι στιγμής, είμαστε τοπ!
Οπότε, κανονίστε!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#232269 Που ακριβώς είναι η προβατίνα;;;;; :hmmm: :lol: :lol:

Δεν έχω ιδέα, άκουσα φαΐ και δήλωσα συμμετοχή... :lol: :lol: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Και γρήγορη! :shifty:
Εγώ δεν είμαι πολύ της προβατίνας, αλλά δεν θα πω όχι αν είναι καλή η παρέα, και από τις συμμετοχές που βλέπω μέχρι στιγμής, είμαστε τοπ!
Οπότε, κανονίστε!

Εντάξει, εσύ φάε μπιφτεκια.

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
markvag έγραψε:Που ακριβώς είναι η προβατίνα;;;;; :hmmm:

Δεν έχω ιδέα, άκουσα φαΐ και δήλωσα συμμετοχή... :ninja:

Στη περιοχή έχει πολλές επιλογές και ωραίες διαδρομές. Μπορούμε να ανέβουμε Έλικωνα και να περασουμε δυτικά της Λιβαδειας..
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#232305 Μετά τα μπιφτέκια, την προβατίνα και ό,τι άλλο έχει προκύψει ακόμα και μετά τη βόλτα στην Κρύα για τη χώνεψη οι μόνες διαδρομές που θα παίζουν θα είναι οι επίπεδες ευθείες.... Τυχόν ενδιαφέρουσες διαδρομές στο αλέ και όχι στο ρετούρ.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#232308 Μια καλή ημερομηνία αν δεν φύγουμε για τριημερο είναι Σάββατο 26 που έχει και τα δοκιμαστικά της Ριτσώνας.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#232410 Άλλη περίπτωση την επόμενη Παρασκευή απόγευμε βραδάκι, Άνω Σούλι Μαραθώνος όλοι οι γύρω δρόμοι στο πήγαινε ειναι ενδιαφέροντες, κοψίδια σε ταβερνείο που τυ συστήνω 1000% και το βράδυ ανωριμότητες και .... μετρήσεις κατανάλωσης στην κρυφή... :whistlink: