Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#232283 φραουλες;
Άβαταρ μέλους
By otso
#232287 ρε μαρκο λιγοτερο χωμα λιγοτερο νερο , θα γινουν κοντουλια και πεντανοστιμα θα ειναι μικρες μπαλιτσες πεντανοστιμες οπως φυτρωνουν σαντορινι αγριες , και εδω εχουμε αγριες 2 ειδη μαλιστα . αν τα ποτιζεις καθε μερα και τους ριχνεις κοπρια θα γινουν δενδρα.
ελπιζω να ειδες οτι δινει το υπουργειο εκει στην σαλονικη παραδοσιακους σπορους και για ολους τους βορειους λεω , μην βαζετε τα νεταλλαγμενα των εταιρειων απο τους γεωπονους η τα ετοιμα φυτα απο τις σποροπαραγωγικες εταιρειες που μεταπωλουν διαφοροι.

και φραουλες που λεει ο μπιλ , θα τις σωσεις και απο τα σαλιγκαρια μαυτον τον τροπο
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:φραουλες;

Σωστά! :metalo:

otso έγραψε:ρε μαρκο λιγοτερο χωμα λιγοτερο νερο , θα γινουν κοντουλια και πεντανοστιμα θα ειναι μικρες μπαλιτσες πεντανοστιμες οπως φυτρωνουν σαντορινι αγριες , και εδω εχουμε αγριες 2 ειδη μαλιστα . αν τα ποτιζεις καθε μερα και τους ριχνεις κοπρια θα γινουν δενδρα.
ελπιζω να ειδες οτι δινει το υπουργειο εκει στην σαλονικη παραδοσιακους σπορους και για ολους τους βορειους λεω , μην βαζετε τα νεταλλαγμενα των εταιρειων απο τους γεωπονους η τα ετοιμα φυτα απο τις σποροπαραγωγικες εταιρειες που μεταπωλουν διαφοροι.

και φραουλες που λεει ο μπιλ , θα τις σωσεις και απο τα σαλιγκαρια μαυτον τον τροπο

Σημειώθηκαν όλα, λογικά κάπως έτσι θα προχωρήσω...

Ευχαριστώ πολύ! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#232474 φραουλες βαζει και η γυναικα μου καθε χρονο.Νοστιμες γινονται.Σιγουρα θα αρεσει Μαρκο στα παιδια.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#247001 Τι μπορεί να πιάσει στην Αθήνα σε μέρος που δεν το πιάνει πολύ ήλιος και δεν έχει ανάγκη από συχνό πότισμα; Μουσμουλιά πχ;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#247135 Καταλαβαίνεις πως είναι λίγο κάπως όλο αυτό, ειδικά όταν μιλάμε για δέντρα. Μη βάλετε τίποτα καλύτερα :)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#247144 Ναι το ξέρω ότι είναι περίεργο γι'αυτό και το έχουμε αφήσει έτσι. Για ένα κομμάτι ακάλυπτου μιλάμε που δεν το πιάνει ο ήλιος
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#256628 Φέτος δεν προχωράνε αλλά ένα μισοκιλο ανά 2-3 μέρες το εχουμε ακόμα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#256638 :thumbsup: Φέτος δεν έχω φάει μια φράουλα της προκοπής. Όλες που έχω πάρει μυρίζουν ωραία αλλά μέσα είναι αδιάφορες ή/και ξινές.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#256664 Μπορεί, σε συνδυασμό με τη σοδειά . Παλιότερα που έπαιρνα από άλλο σουπερμαρκετ ήταν 70% καλύτερες. Τώρα που παίρνω από Σκλαβενίτη, όσο ωραία κι αν μυρίζουν είναι γευστικά πιο ...ξύλινες.
Άβαταρ μέλους
By nEK
#256667 Για τις φραουλες στο εδαφος, τι μπορουμε να κανουμε για προστασια απο τα μυρμηγκια και αλλα ζουζουνια που τις ρουφανε?
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#257114 Κάτι λένε ότι πρέπει να στρωνεις άχυρα για να μην ακουμπάνε τελείως κατω! Βέβαια δε το έχουμε δοκιμάσει ακόμα!

Από γεύση παντός η σπιτικες τα σπάνε!
Άβαταρ μέλους
By Serf
#266663 Μπουκαμβίλια που πετάει συνεχώς νέα φύλλα/κλαδάκια δεν τα παει το ίδιο καλά με λουλούδια. Τι μπορω να κάνω για να βοηθήσω την κατάσταση;
Άβαταρ μέλους
By nEK
#266778 Εχω ριγανη στο μπαξε.
Ποτε τη μαζευουμε?