Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#23080 Αναρωτιέμαι ποιος λέει τέτοιες κακοήθειες.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#23107
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πιστεύετε ότι είναι φάουλ αν εξακολουθεί κανείς να έχει μια πρώην του (για την οποία η κοπελιά γνωρίζει) ως επαφή στο facebook; Η κοπέλα δεν είναι στις ενημερώσεις, απλά παραμένει εκεί για ένα "χρόνια πολλά" δυο φορές τον χρόνο.

Προσωπικά ναι. Απο κει και πέρα μπαινεις στη θέση του άλλου... Αν εσένα θα σε ενοχλούσε κάτι τέτοιο γιατί να το κανεις κι εσύ;

< >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#23162 Πολύ εκνευριστικός μήνας ο Οκτώβριος, παίδες μου αγαπημένοι. Πρώτα απ΄ όλα είναι αναποφάσιστος: σου ξημερώνει καλοκαιρινός και σου νυχτώνει χειμωνιάτικος... Καθόλου περίεργο λοιπόν το ότι σ΄ αυτόν γεννιούνται οι Ζυγοί – άνθρωποι νόστιμοι, ευγενείς, χαριτωμένοι, αλλά συμπαντικά σχεδιασμένοι για να σου τσαταλιάζουν τελείως τα νεύρα επειδή αρνούνται να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση.

Είχα ένα αίσθημα Ζυγό στη Δευτέρα λυκείου και την ώρα που κοιμόμασταν στο εξοχικό της μάνας του στην Εύβοια έγινε ένας σεισμός. Μεγάλος σεισμός, όχι μα****ς. Πετάχτηκα εγώ πάνω, άρπαξα τα ρούχα μου κι άρχισα να τρέχω προς την πόρτα ουρλιάζοντας «Ξύπνα, Γιάννη, σεισμός». Πρώτον, μέχρι να ανοίξει το μάτι του ο Γιάννης εγώ είχα βάλει το τζιν μου και το ένα σνίκερ (διότι δεν αργούν μόνον να αποφασίσουν. Αργούν γενικώς). Δεύτερον και που τα άνοιξε βελτίωση δεν είδαμε. Κοίταγε σαν αμνός γύρω-γύρω και έλεγε «μα, τι κάνεις; Γιατί τρέχεις έτσι;».

«Ξύπνα, παιδί μου, θα πέσει και θα σε πλακώσει το ερείπιο», ούρλιαζα εγώ. Διότι όπως ξέρετε, παίδες μου αγαπημένοι, παιδιόθεν δεν είχα ροπή προς τον πλούσιο γκόμενο, όλο κάτι άφραγκους πήγαινα και ξετρύπωνα (τόσο που βρήκα άφραγκο και στου Μωραΐτη). Οπότε το εξοχικό του δεν επρόκειτο περί βίλας, ούτε καν σπίτι δεν το ‘λεγες. Ήταν ένα κοτέτσι όπου οι σοβάδες έπεφταν και μόνοι τους, δεν χρειάζονταν τα Ρίχτερ για να κινητοποιηθούν.

«Κάτσε να δούμε τι πρέπει να κάνουμε», έλεγε αυτός και τυλιγόταν στο σεντόνι για να αποφύγει ένα κομμάτι σουβά που ερχόταν κατά πάνω του.

«Να βγούμε έξω πρέπει να κάνουμε. Κουνήσου!» ξαναούρλιαζα εγώ βάζοντας και το τι-σερτ μου για να μην τον ξεφτιλίσω στην αγριοκουτσόμπολη κοινότητα της μαμάς του, ότι κουβαλάει τσούλες στην ιστορική αγροικία.

«Μήπως είναι αργά; Προλαβαίνουμε; Ή να μπούμε καλύτερα κάτω από το τραπέζι; Αυτό μας είπαν στο σχολείο, θυμάσαι;».

«Τώρα θυμάμαι, αλλά άμα μου πέσει το τούβλο στην κεφάλα δεν θα θυμάμαι ούτε το όνομά σου» είπα εγώ. Τελικά τον άφησα να αναρωτιέται αν πρέπει να διαλέξει τραπέζι ή αυλή και την κοπάνησα κουτσαίνοντας με το ένα παπούτσι. Ξέχασα να σας πω ότι το ερείπιο δεν είχε τραπέζι. Αυτό φυσικά δεν είχε σημασία. Σημασία για τον άντρα Ζυγό έχει να υπάρχει ένα δίλημμα εντός του οποίου να κολυμπάει μέχρι να τον βρουν τα βαθιά γεράματα ή να τον φαν οι καρχαρίες (άμα ζει στους τροπικούς).

Επίσης ο Ζυγός λέει συνέχεια ψέματα. Όχι τίποτα σπουδαίο. Μικρά ψέματα για να τους κρατήσουν όλους ευχαριστημένους και να μην τον κρίνουν. Ο ίδιος γκόμενος με τη βίλα-κοτέτσι στην Εύβοια, είχε αποφασίσει να κάνει δίαιτα γιατί νόμιζε πως τον θεωρούσα χοντρό. Εγώ δεν τον θεωρούσα χοντρό. Οι έφηβοι θεωρούν πάντα τον εαυτό τους χοντρό, δεν ασχολούνται με τους άλλους χοντρούς ειδικά όταν δεν είναι χοντροί, όπως ο Γιάννης. Μόνος του το αποφάσισε λοιπόν και μου το ανακοίνωσε θριαμβευτικά.

«Μωρό μου, από αύριο τέρμα τα κρουασάν το πρωί. Αρχίζω σκληρή δίαιτα. Το καλοκαιράκι θα είμαι φέτες». Εγώ κούνησα το κεφάλι. Βασικά χέστηκα αν θα ήταν φέτες. Οι μόνες φέτες που μου αρέσουν είναι ζαμπόν καπνιστό Βελγίου. Άσε που μου δημιουργούσε και την υποχρέωση να γίνω κι εγώ φέτα και βαριόμουνα. Τέλος πάντων, δεν το σχολίασα για να μην τον αποθαρρύνω και με αποκαλέσει dream killer. Την επόμενη μέρα το πρωί πριν το σχολείο τον πήρα τηλέφωνο να του πω να φέρει ένα βιβλίο που του είχα δανείσει. Τον ακούω να μασουλάει με τρέλα.

«Τι τρως;» τον ρώτησα αφηρημένα. Και τότε έπεσε βαριά και ένοχη σιωπή στην άλλη ακρη της γραμμής. «Τίποτα», μου λέει τελικά, μαγκωμένος. Ε, με διαόλισε, παίδες μου αγαπημένοι. «Τι τίποτα, ρε; Αφού τρως κρουασάν. Σ΄ ακούω!». «Ε… ε… δεν είναι κρουασάν», ψέλλισε. «Τι είναι; χαβιάρι μπελούγκα με μηδέν τα εκατό λιπαρά;» τον έκραξα. «Όχι, τσίχλα», είπε τελικά ευτυχής που βρήκε την απάντηση που θα βούλωνε όλες τις τρύπες της λογικής.

Θα μου πείτε τώρα, "τι σ΄ έπιασε, ρε κορίτσι, και θυμήθηκες προϊστορικές ιστορίες αγάπης με Ζυγούς;". Έλα που δεν είναι προϊστορικές. Ο Γιαννάκης εμφανίστηκε αίφνης την προηγούμενη βδομάδα στο facebook, μου δήλωσε πάραααααα πολυυυυυύ συγκινημένος που με βρήκε και μου ζήτησε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ το τηλέφωνό μου για να βγούμε και να τα πούμε που με είχε τόοοοοσο πολύ επιθυμήσει. Το έδωσα λοιπόν κι εγώ και περίμενα να με πάρει. Με πήρε σε μια βδομάδα και μου ‘κλεισε ραντεβού στη Μαβίλη. Πήγα, στήθηκα, ήπια τρεις μπύρες, ξαναπερίμενα, αλλά ο Γιαννάκης δεν εμφανίστηκε. Αντ΄ αυτού εμφανίστηκε ένα sms που έλεγε «Δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλή ιδέα. Συγνώμη.».

Υ.Γ.: Στοιχηματίζω ότι ο Άμλετ ήταν Ζυγός. Άκου εκεί να ζει κανείς ή να μη ζει… Να ζει ρε, απλώς όχι μαζί σου.

από το protagon.gr
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
#23165
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πιστεύετε ότι είναι φάουλ αν εξακολουθεί κανείς να έχει μια πρώην του (για την οποία η κοπελιά γνωρίζει) ως επαφή στο facebook; Η κοπέλα δεν είναι στις ενημερώσεις, απλά παραμένει εκεί για ένα "χρόνια πολλά" δυο φορές τον χρόνο.


Βασικα πιστευουμε οτι αυτου του ειδους τα ερωτηματα πρεπει να εχουν απαντηθει μεχρι την ηλικια των 20. Αλλοι θελουν να ξερουν για καποιες απο τις πρωην (με την εννοια του οτι ειναι καλα , οτι περνανε καλα) αλλοι οχι, αλλοι θα ηθελαν να ξαναπηδηχτουν με καποιες απο τις πρωην αλλοι οχι.

Αλλα ένα "χρόνια πολλά" δυο φορές τον χρόνο ? Τι να πω ? Οπως τη βρισκει καθενας.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#23167 Εσύ προφανώς θέλεις να την έχεις στις επαφές σου, αλλιώς δε θα μας ρωτούσες. Οπότε απομένει να απαντήσει η νυν. Όλες οι υπόλοιπες γνώμες είναι τελείως αχρείαστες.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#23181
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πιστεύετε ότι είναι φάουλ αν εξακολουθεί κανείς να έχει μια πρώην του (για την οποία η κοπελιά γνωρίζει) ως επαφή στο facebook; Η κοπέλα δεν είναι στις ενημερώσεις, απλά παραμένει εκεί για ένα "χρόνια πολλά" δυο φορές τον χρόνο.


Σαφώς και είναι φάουλ για κόκκινη κάρτα, αυτά είναι παιδιάστικα πράγματα, κράτα και κάτι κρυφό, πρέπει να είναι και στο ρουφιανοφατσοβιβλίο ? Ούτε καν αναφέρουμε τις πρώην, και αν η άλλη φέρει την κουβέντα την στρίβουμε αλλού.
Βάλε τα τηλέφωνα που θέλεις κάπου αλλού και πέρνε για χρόνια πολλά, αλλά θέλεις και να σε βλέπουνε, να σε καμαρώνουνε, στο τέλος θα φας πόνο αν προσπαθήσεις να κρατήσεις 2 καρπούζια κάτω από τη μασχάλη και να θέλεις το ένα να μη γνωρίζει το άλλο.

Χαζοεκβιασμοί αυτοί του είδους ( κοιτάτε με από εδώ η αγάπη μου και από εδώ το αίσθημα μου ) έχουν στο τέλος αντίθετο αποτέλεσμα, κάποια μέρα θα φουντώσει η ζήλια ( με τις γυναίκες δεν τα βάζουμε ποτέ ) και θα σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι, και αν είναι και εκδικητικούλα θα φας πολύ πόνο.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#23200 Δεν ξέρω καν για τι "εκβιασμούς" μιλάς. :s_dunno

Η πρώην δεν είναι στις ενημερώσεις μου και φαντάζομαι ότι ούτε εγώ είμαι στις δικές της. Έχει πάψει εδώ και δύο χρόνια να σημαίνει οτιδήποτε για μένα καθώς μπήκε στην ζωή μου κάτι απείρως πιο δυνατό. Απλά θέλω να μπορώ να της πω ένα "χρόνια πολλά", όπως το λέω και σε εκατοντάδες άλλους φίλους.

Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις γνώμες. :)
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#23209 Εγώ έγραψα ολόκληρη σεντονάρα με λεπτομέρειες για να αναλύσουμε συμπεριφορές και εσείς
ασχολείστε με τις 2 γραμμές που έγραψε ο Λάππας και αφορούν το σοβαρό ζήτημα του... facebook.
Έχει πέσει το επίπεδο παίδες :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#23217
bihlas87 έγραψε:Εγώ έγραψα ολόκληρη σεντονάρα με λεπτομέρειες για να αναλύσουμε συμπεριφορές και εσείς
ασχολείστε με τις 2 γραμμές που έγραψε ο Λάππας και αφορούν το σοβαρό ζήτημα του... facebook.
Έχει πέσει το επίπεδο παίδες :s_biggrin

τι άλλο να πούμε ρε συ για σένα. έπαιξες μπάλα μια χαρά, της ξηγήθηκες σταράτα, τέλος. Αν γουστάρει θα σε πάρει τηλ/μηνυμα.
ο Λάππας παίζει με την φωτιά και όπως είπε και o quadra, με τις γυναίκες δεν τα βάζουμε ποτά γιατι οσο δίκιο και να έχεις, στο τέλος πάντα χάνεις :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#23229
vasilis έγραψε:με τις γυναίκες δεν τα βάζουμε ποτά γιατι οσο δίκιο και να έχεις, στο τέλος πάντα χάνεις :metalo:


πως φαινεται οτι δεν εχεις φοιτησει στην ecωle Coupeas. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By bill33
#23230
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πιστεύετε ότι είναι φάουλ αν εξακολουθεί κανείς να έχει μια πρώην του (για την οποία η κοπελιά γνωρίζει) ως επαφή στο facebook; Η κοπέλα δεν είναι στις ενημερώσεις, απλά παραμένει εκεί για ένα "χρόνια πολλά" δυο φορές τον χρόνο.

Αυτή έχεις πρώην της ως επαφή στο ΦΒ?Εσένα θα σε πείραζε-πειράζει;
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#23246
vasilis έγραψε:
bihlas87 έγραψε:Εγώ έγραψα ολόκληρη σεντονάρα με λεπτομέρειες για να αναλύσουμε συμπεριφορές και εσείς
ασχολείστε με τις 2 γραμμές που έγραψε ο Λάππας και αφορούν το σοβαρό ζήτημα του... facebook.
Έχει πέσει το επίπεδο παίδες :s_biggrin

τι άλλο να πούμε ρε συ για σένα. έπαιξες μπάλα μια χαρά, της ξηγήθηκες σταράτα, τέλος. Αν γουστάρει θα σε πάρει τηλ/μηνυμα.


Μπράβο ρε vasilis,είσαι πολύ ψαγμένος και γιατί δε σε ακούνε ρε λεβέντη

I just used my Surface Pro
Άβαταρ μέλους
By streetka
#23248 Γιατί θα πρέπει να γνωρίζει ποιες από τις "φίλες" στο Facebook υπήρξαν πρώην ή εν δυνάμει ή οτιδήποτε? *

Βάζετε τα χεράκια σας και βγάζετε τα ματάκια σας...

* εκτός κι αν πρόκειται για μπάζο, οπότε δεν της καίγεται καρφί.

via tapatalk
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#23254 Για την περιπτωση του Λάππα πιστεύω πως όταν χωριζεις κοβεις τις επαφες με τον άλλο. Αυτά τα χρόνια πολλά 2 φορές το χρόνο μπορεί να είναι και καταστροφικά...
Για την περιπτωση του μπιχλα νομιζω πως είναι λάθος να πας και να ζητησεις εξηγήσεις απο την αλλη. Σε παρόμοια φαση εκανα το ίδιο. Βασικά φιλιθηκαμε κιολας και μετα έκανε πως δεν τρέχει τίποτα. Την πρωτη φορά βλακωδως ζήτησα εξηγήσεις, τις αλλες 2 απλα αδιαφορουσα αλλά παλι εκανα κινήσεις για να μου πει απλα οτι είναι μπερδεμένη. Ακόμα σκέφτομαι, αν έτρωγε καμια σφαλιαρα τι θα γινοταν . Εδώ θέλω ανάλυση κουπεα... :shifty:

< >