Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Obelix έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Στην Ελλάδα για μένα είναι τρελό fail οι μεταλλικοί λεβιέδες. Άντε ακούμπησέ τον μετά από 5 ώρες στον ήλιο...

Είχε το MX5 που είχα παλιά μια μεταλλική μπίλια της momo για λεβιε, όσο και να είχε ήλιο πιάνονταν.
Κάποιο στιγμή επειδή είχε κιτρινισει την ετριψα και την γυάλισμα στην βούρτσα, ε αυτό ήταν γινόταν σαν πυρομενο σίδερο στον ηλιο. Κάτι είχε το βερνίκι και δεν έκαιγε στον ήλιο.

Ναι, το πιστεύω. Αλλά και πάλι ζεστή θα ήταν φαντάζομαι και με το βερνίκι. Κάτι αντίστοιχο έχουν λέει τα δέρματα της BMW. Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυκαίνε, αλλά παίζουν ρόλο και οι μεμβράνες που φοράνε τα τζάμια υποθέτω. Καίνε όμως οι μαμημένες μεταλλικές πετούγιες των θυρών. Πλαστικό και πάλι πλαστικό!!!
Άβαταρ μέλους
By mirage
#231739 Εγω εδω παιδες με το κρυο εχω θέμα. Γι αυτο θα βαλω την μανα να του πλεξει καλτσα! Βοηθα και στην ζεστη.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mirage έγραψε:Εγω εδω παιδες με το κρυο εχω θέμα. Γι αυτο θα βαλω την μανα να του πλεξει καλτσα!

< >

Πλεκεται με βελονάκι το κεβλαρ;

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#231793 Ρε συ mirage, το πλαστικό δαχτυλίδι που κρατάει το gaiter το έχεις βάλει σωστά? Πολύ χαμηλά μου φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
By Serf
mirage έγραψε:Μου αρεσει
Εικόνα
Δεν μπορουσα να φανταστω ποσο ακομα καλυτερο μπορουσε να γινει σε αισθηση το κιβωτιο του Type R στις αλλαγες. Αντε και short shift συντομα.

< >

Για δώσε info στο honda-thread!
Άβαταρ μέλους
By mirage
MIXOStsi έγραψε:Ρε συ mirage, το πλαστικό δαχτυλίδι που κρατάει το gaiter το έχεις βάλει σωστά? Πολύ χαμηλά μου φαίνεται...

Δεν το εβγαλα. Εκει που ηταν ειναι.

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
mirage έγραψε:Εγω εδω παιδες με το κρυο εχω θέμα. Γι αυτο θα βαλω την μανα να του πλεξει καλτσα! Βοηθα και στην ζεστη.

viewtopic.php?f=8&t=58&p=179613&hilit=308#p179613
Zorz έγραψε: Μια παρατήρηση μόνο: μη βάζετε αλουμινένιο λεβιέ. Μπορεί να είναι ζμπορ και πρίμιουμ και καλά, αλλά εν τέλει το μόνο που καταφέρνει είναι να παγώνει το χέρι σου τα πρωινά μέχρι να ζεσταθεί η καμπίνα.

:roll:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#231816 Nαι ΟΚ. Παντα μεταλλικο λεβιε ειχα.
Dim o Mugen carbon fiber ειναι γυρω στα 200 δολλαρια αν καταφερεις να τον βρεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By nass
#231839 Ολόιδιος ο λεβιές από το ΕΡ3 Type-R :inlove:
(Αν αφήσεις το αυτοκίνητο 5 ώρες στην ήλιο καλό θα είναι έτσι και αλλιώς να βάλεις μια ηλιοπροστασία στο παρ-μπριζ)
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#231845 Εγω πάντως, χωρις να το εχω δοκιμάσει, σαν κρυουλιαρης, οτι κ επίστρωσή να εχει τα φοβάμαι λιγο!

Εικόνα :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Εδω σε ελληνικό χειμώνα κ με δερμα-πλαστικα παγώνουν τα χερια μου!

Αλλα ενα μεταλλικό λεβιε-δερματινο τιμονη θερμαινόμενα κ τα δυο λογικα θα ηταν :inlove:

διαφορετικά:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#231931 Μου τη δίνει όταν ακούω στις ειδήσεις για επεισόδια ( μολότοφ , σπασίματα κτλ) και δεν έκανε συλλήψεις η αστυνομία.
Τόσα χρόνια η ίδια ιστορία. Αν δεν μπορούνε , να απολυθούν.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mirage έγραψε:Εγω εδω παιδες με το κρυο εχω θέμα. Γι αυτο θα βαλω την μανα να του πλεξει καλτσα! Βοηθα και στην ζεστη.

< >

Σιγά το κρύο ρε συ Θανάση στην Νότια Αγγλία. :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:Μου τη δίνει όταν ακούω στις ειδήσεις για επεισόδια ( μολότοφ , σπασίματα κτλ) και δεν έκανε συλλήψεις η αστυνομία.
Τόσα χρόνια η ίδια ιστορία. Αν δεν μπορούνε , να απολυθούν.

Οι εντολές τους είναι τέτοιες. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
famas έγραψε:Να ποστάρω και αυτόν που είχα στο προηγούμενο φόκους. Επίσημο ΟΕΜ από την αντιπροσωπεία σχεδόν ένα 100ρικο.
Εικόνα

Αυτος δεν είναι που ειναι φωτιζομενος?
Καλη φαση μου φαινεται!

.