Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#231389 Να εκφράσω κι εγώ την συμπάθειά μου στους πληγέντες όλων των ειδών: οικιακά, επαγγελματικά, αυτοκινητιστικά.

Δυστυχώς, οι κλοπές κατά 99% προέρχονται από 2-3 συγκεκριμένες ομάδες ατόμων (τουρκόγυφτοι*, γεωργιανοί κυρίως) τις οποίες δεν θέλουμε και να αντιμετωπίσουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Υπάρχουν ολόκληρες ομάδες που κάνουν επιδρομές πλέον. Καραβάνια** που επισκέπτονται χωριά (στο δικό μου συνέβη) της χώρας, δοκιμάζοντας 1-1 τα σπίτια για να δούν πού θα μπουν για να κλέψουν. Η ΕΛ.ΑΣ. (ΑΛ.ΑΣ. κατ' εμέ) εννοείται ότι δεν κάνει τίποτε και απλά κυνηγάει τους πιο προκλητικούς, αφήνοντας τους άλλους ήσυχους, ώστε να μην υπάρχουν και αντιδράσεις.

Ακόμη δυστυχέστερα υπάρχουν και οι "σκατόψυχοι". Αυτοί που από φόβο ή βαρεμάρα δεν θέλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά στην ζωή τους, να φτάσουν εκεί που τους επιτρέπουν οι δυνάμεις τους και η κοινωνικές συνθήκες που βιώνουν, αλλά προτιμούν να χρεώνουν σε όλους τους υπόλοιπους το δικό τους σφάλμα. Μίσος για τους υπόλοιπους ανθρώπους, χωρίς, όμως, αντίστοιχη προσπάθεια. Ίσως είναι και θέμα πνευματικού επιπέδου, τι να πω; Πάντως αυτό το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει και σε δική μου περίπτωση***, αλλά και σε μαθητές του ενός σχολείου όπου πηγαίνω. Οι μαθητές αυτοί έχουν πλήρη άρνηση προς την κοινωνία, επιθετική συμπεριφορά, παραβατική συμπεριφορά (κλοπές όποιου πράγματος βρουν απροστάτευτο, πιθανή - τι πιθανή, μιλάμε για 100% πιθανότητα - χρήση ναρκωτικών ουσιών κτλ), αλλά στην πραγματικότητα χρειάζονται στοργή, φροντίδα και ενδιαφέρον. Τις περισσότερες φορές, ατυχώς, είναι αργά για να τους διορθώσεις, οπότε απλά διαχειρίζεσαι το πρόβλημα σκεπάζοντάς το: κάνεις τα στραβά μάτια σε αυτόν που φτύνει μέσα στην αίθουσα, σε αυτόν που θα ακούσεις να μιλάει για κλοπές ή σε αυτόν που θα καταλάβεις ότι κάνει χρήση (αν δεις να πέφτει το grinder γυρνάς από την άλλη).

Ευχαριστώ.

* Και "Έλληνες", αλλά και Βούλγαροι πλέον.

** Δεν θυμάμαι αν έχω αναφέρει ότι είχα πετύχει τέτοιο καραβάνι στην Ε.Ο. στα ΣΕΑ του Κορινού. 3-4 φορτηγάκια που στην πορεία τους από Βουλγαρία προς Αθήνα (;) έκλεβαν ό,τι έβρισκαν στον δρόμο τους μέχρι να βρουν το επόμενο χωριό που θα χτυπήσουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι κοιτούσαν από την ανοιχτή πόρτα του φορτηγού το αυτοκίνητο για να δουν αν θα πάρω από μέσα το κινητό και τα πορτοφόλια. Ευτυχώς, ήμασταν 3-4 αυτοκίνητα που ταξιδεύαμε μαζί, οπότε βάλαμε σκοπιές για να μην σπάσουν τα αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι.

*** Μου έσπασαν το αυτοκίνητο (πριν κάποια χρόνια) για να πάρουν το τσαντάκι που είχα αφήσει πίσω στον χώρο αποσκευών (με παρατηρούσαν κάτι πρεζόνια) και επειδή δεν βρήκαν πραγματικά τίποτε αξίας (ένα κινητό παλιό και τα USB είχαν κάποια αξία, κατά τα άλλα τις κάρτες κτλ τι να τα κάνουν;) πέταξαν το τσαντάκι στα σκουπίδια για να μην το βρω. Για να μην μιλήσω για την ζημιά μέσα στο αμάξι, αφού ο μαστουρωμένος με πέτρα έσπασε το τζάμι (βλ. μεμβράνη) και κόπηκε, οπότε γέμισε όλο το εσωτερικό με αίματα γεμάτα αρρώστιες (ηπατίτιδα το πιο σύνηθες και προχωράμε στα υπόλοιπα).
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
italakias έγραψε:Ολη αυτη η σαβουρα μολις συλλαμβανονται να τους στελνουμε εξορια και καταναγκαστικα εργα.

Θα μπορούσε να υπήρχε πρόβλεψη, ώστε να πηγαίνουν υποχρεωτικά σε Αγροτικές Φυλακές κι εκεί να δουλεύουν όπου τους χρειάζεται το κράτος (π.χ. σε δρόμους κτλ) με την αμοιβή του ανειδίκευτου εργάτη και μέχρι να ξεπληρώσουν τα κλεμμένα στους ιδιοκτήτες τους + την διαμονή και διατροφή τους. Ίσως έτσι καταλάβαιναν πόσο δύσκολα τα φέρνει βόλτα ο κόσμος και τι σημαίνει να του αφαιρείς του άλλου π.χ. ένα laptop, δηλαδή 1 μήνα εργασίας.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:Οχι αγορι μου,σιγα μην τους εξασφαλισουμε και εργασια.
Ξυλο και κατεργο μεχρι να ικετευουν να φυγουν απο την χωρα.

Για τους Ελληνες κλέφτες προτείνεις το ίδιο;Και εξορία και καταναγκαστικά έργα;Σε κάποια υπερπόντια αποικία μας ίσως;
Άβαταρ μέλους
By vice246
bill33 έγραψε:
italakias έγραψε:Οχι αγορι μου,σιγα μην τους εξασφαλισουμε και εργασια.
Ξυλο και κατεργο μεχρι να ικετευουν να φυγουν απο την χωρα.

Για τους Ελληνες κλέφτες προτείνεις το ίδιο;Και εξορία και καταναγκαστικά έργα;Σε κάποια υπερπόντια αποικία μας ίσως;

Στη χαμενη Ατλαντίδα… όλους… :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
pipinos1976 έγραψε:
italakias έγραψε:Ολη αυτη η σαβουρα μολις συλλαμβανονται να τους στελνουμε εξορια και καταναγκαστικα εργα.

Θα μπορούσε να υπήρχε πρόβλεψη, ώστε να πηγαίνουν υποχρεωτικά σε Αγροτικές Φυλακές κι εκεί να δουλεύουν όπου τους χρειάζεται το κράτος (π.χ. σε δρόμους κτλ) με την αμοιβή του ανειδίκευτου εργάτη και μέχρι να ξεπληρώσουν τα κλεμμένα στους ιδιοκτήτες τους + την διαμονή και διατροφή τους. Ίσως έτσι καταλάβαιναν πόσο δύσκολα τα φέρνει βόλτα ο κόσμος και τι σημαίνει να του αφαιρείς του άλλου π.χ. ένα laptop, δηλαδή 1 μήνα εργασίας.

Ευχαριστώ.

Ισως δεν ξερεις οτι ολοι οι κρατουμενοι τετοιας εμβελειας , "βαζουν μεσον" για να πανε σε αγροτικες φυλακες....Εκει λογω της δουλειας η 1 μερα πιανει για 2 , ενω λογω του οτι απασχολεισαι , εκτιεις την ποινη σου πιο ευχαριστα + του οτι και σαν φυλακες εχουν πιο "χαλαρο" καθεστως λειτουργιας...
Άβαταρ μέλους
By otso
#231484 θα ηθελα να κανω μια παρεμβαση και μια καταγγελια προς τις αρχες του φορουμ, μιας και το τελευταιο διαστημα εμφανιζεται συνεχως ο ρατσιστικος χαρακτηρισμος γυφτοι προς την συμπαθη μειωνοτητα των ρομα , μειωνοτητα γνωστη για το ηθος και τον πολιτισμο της , ιδιαιτερως δε η πλειοψηφικη ομαδα εντος αυτων οι χαρακτηριζομενοι και ως τουρκογυφτοι.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#231491 Και γιατί η λέξη γύφτος είναι ρατσιστική ενώ το Ρομά δεν είναι;; :dizzy:

Κλασσική περίπτωση βλάβης :vava:

Κάτι σαν το "έγχρωμο" αντί του νεγρου, που είναι πραγματικά ρατσιστικό και ηλίθιο εκτός των άλλων.

Παντελή οτσο πάλι σπέρνεις διχόνοια για την πλάκα σου :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#231493 Ο otso τρολάρει προφανώς. Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι απαίτησαν να χρησιμοποιούν την λέξη γύφτος και σαν βρισιά. Και το πέτυχαν.
Κι εγώ αποδέχτηκα πως κάποιοι εδώ μέσα είσαι ρατσιστές και όσο και να προσπαθήσω, δεν γίνεται να σβήνω όλες τις αηδίες που θα γράψουν.
Έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#231517 Σκούρο κόκκινο Renault Megane Coupe, της εποχής του Astra μου, δηλαδή κάπου 2000
CO 357... Με πινακίδες Βουλγαρίας ή Ρουμανίας (μάλλον το 1ο) Τα υπόλοιπα οι ειδικοί θα τα βρουν

giannik1977 ρίξε μια ματιά αν έχετε κάτι για αυτούς. Κινούνταν ύποπτα γύρω από τα στενά της περιοχής. 3-4 άτομα επιβάτες (οδηγός, συνοδηγός και πίσω από οδηγό τους είδα 100%, δεν ξέρω για 4ο, αν και έτσι μου φάνηκε)

giannik1977 έγραψε:Ισως δεν ξερεις οτι ολοι οι κρατουμενοι τετοιας εμβελειας , "βαζουν μεσον" για να πανε σε αγροτικες φυλακες....Εκει λογω της δουλειας η 1 μερα πιανει για 2 , ενω λογω του οτι απασχολεισαι , εκτιεις την ποινη σου πιο ευχαριστα + του οτι και σαν φυλακες εχουν πιο "χαλαρο" καθεστως λειτουργιας...

Το ξέρω, αλλά εγώ πρότεινα αλλαγή καθεστώτος. ΟΧΙ το κλασσικό σενάριο: κλέβω, τρώω 6 μήνες, πληρώνω βγαίνω, κλέβω ξανά, τρώω άλλους 6 μήνες, μπαίνω μέσα 2-3 βγαίνω και πάλι από την αρχή. Εγώ αναφέρομαι σε εργασία που θα αποπληρώσει τα κλεμμένα πρώτα, ενώ θα πληρώνει και το κράτος που τους τρέφει. Δηλαδή: 500€ μισθός από τον οποίο κρατάμε 100€ για διατροφή, στέγαση και φύλαξη. Πάμε μετά: έκλεψες 10 κινητά των 500€, 10 laptop των 1000€, 10 TV των 700€ και 20.000€ άλλα μικροπράγματα; Ωραία, χρωστάς συνολικά 42.000€ δια 400€/μήνα = 105 μήνες. Κύριε Χαλιγιάννη/Βασιλείου/Murdayev/Vasiliev κλπ πρέπει να δουλέψεις για 105 μήνες ή για ~9 χρόνια, ώστε να ξεπληρώσεις και μετά έχεις δικαίωμα να βγεις καθαρός.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Anonymous Founder έγραψε:Ο otso τρολάρει προφανώς. Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι απαίτησαν να χρησιμοποιούν την λέξη γύφτος και σαν βρισιά. Και το πέτυχαν.
Κι εγώ αποδέχτηκα πως κάποιοι εδώ μέσα είσαι ρατσιστές και όσο και να προσπαθήσω, δεν γίνεται να σβήνω όλες τις αηδίες που θα γράψουν.
Έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε;

Θα σου απαντήσω για εμένα αποκλειστικά μιας και χρησιμοποιώ κατά κόρον την λέξη Τουρκόγυφτος.

Ας ξεκινήσουμε από ένα δεδομένο, ότι δεν είμαι ρατσιστής. Ίσα ίσα, όπως έχω γράψει, είμαι άνθρωπος που έχει δεχθεί ρατσιστικές επιθέσεις: είτε λόγω καταγωγής (Έλληνας), είτε λόγω ιδεολογίας (πατριώτης), είτε λόγω τρόπου ζωής (αρνούμαι το βύσμα). Άλλο ένα δεδομένο που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι πως έχω κάνει μάθημα σε Τσιγγάνους (βλ. Αγ. Βαρβάρα) και έχω αναφέρει εμμέσως (βλ. δημοσιεύσεις πριν από 1 χρόνο) ότι ήταν καλύτεροι από τα πλουσιόπαιδα μιας άλλης περιοχής (αν θυμάσαι/θυμάστε, είχα αναφέρει ότι η υποβαθμισμένη περιοχή ήταν καλύτερη, τα παιδιά παρακολουθούσαν, ήταν ήσυχα, δεν υπήρχαν προβλήματα κτλ - απλά δεν είχα αναφέρει την περιοχή).

Πάμε, τώρα, στους λόγους που χρησιμοποιώ τον όρο Τουρκόγυφτοι:

1. Είναι χιουμοριστικός όρος (βλ. ατάκα Βέγγου), οπότε, αν δεν έχω σοβαρά νεύρα από προσωπικό πρόβλημα, προτιμώ να αναφέρομαι έτσι για περιστατικά που είναι προβληματικά.

2. Προσδιορίζει το κομμάτι των Τσιγγάνων / Γύφτων που είναι απολίτιστο και ζει παρασιτικά εις βάρος της κοινωνίας (βλ. δενδρίτες στην Καλαμάτα, λεφτά επιδοτήσεων σε Πάτρα, πυρκαγίες στην Ηλεία), χωρίς να θέλει ταυτοχρόνως να πλησιάσει τους υπόλοιπους.

3. Προσδιορίζει με τρόπο γλαφυρό τον τρόπο λειτουργίας, όπως ακριβώς λέμε μπαστουνόβλαχοι ή μπετόβλακες/μπετόστοκοι (edit mod ) κτλ κτλ.

4. Αν ήμασταν σε παρέα θα αναφερόμουν και σε διάφορους άλλους με παρατσούκλια (βλ. πολιτικούς), αλλά για λόγους θεσμικούς και επειδή το διαδίκτυο είναι κάτι σαν την Αγόρευση στην Βουλή ή την Γερουσία ή την Σύγκλητο (όπως θέλετε πείτε το) διατηρώ πιο κόσμιες εκφράσεις για να μην υποβιβάσω το αξίωμα (το 99% των ατόμων είναι, κατ' εμέ, για εκτέλεση χωρίς καν δικαίωμα απολογίας).

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
pipinos1976 έγραψε:Ας ξεκινήσουμε από ένα δεδομένο, ότι δεν είμαι ρατσιστής. Ίσα ίσα, όπως έχω γράψει, είμαι άνθρωπος που έχει δεχθεί ρατσιστικές επιθέσεις: είτε λόγω καταγωγής (Έλληνας), είτε λόγω ιδεολογίας (πατριώτης), είτε λόγω τρόπου ζωής (αρνούμαι το βύσμα).

Ρατσιστική επιθεση μόνο για το πρώτο μπορείς να δεχτεις, φαντάζομαι το αντιλαμβάνεσαι :roll:

Θα είχε και ενδιαφέρον να μας πεις σε πιο περιβάλλον ένοιωσες τον ρατσισμό
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
rx8_drifter έγραψε:Ρατσιστική επιθεση μόνο για το πρώτο μπορείς να δεχτεις, φαντάζομαι το αντιλαμβάνεσαι :roll:

Θα είχε και ενδιαφέρον να μας πεις σε πιο περιβάλλον ένοιωσες τον ρατσισμό

Αν το πας με την στενή έννοια ράτσισμός εκ του ράτσα, άρα μόνο για θέματα καταγωγής διάκριση δεκτόν. Πώς θα ονομάσεις, όμως, την επίθεση γιατί αρνούμαι να πάρω λάδι ή πώς θα ονομάσεις την επίθεση γιατί θέλω να υπερασπίζομαι την πατρίδα μου (αυτή είναι η ιδεολογία μου) γιατί δεν μπορώ να βρω καλύτερη έκφραση, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις εκ των προτέρων αρνητική αντιμετώπιση σε κάποια θέματα;

Πάμε τώρα για το περιβάλλον που ανέφερες:

1. Νοσοκομείο, όπου κατά προτεραιότητα έμπαιναν οι τουρκόγυφτοι. Μπροστά στα μάτια μου ήρθαν πολύ μετά από εμάς και μπήκαν πρώτοι, χωρίς αντίδραση του προσωπικού ασφαλείας. Δίνω τόπο στην οργή γιατί δεν μπορείς να τσακώνεσαι συνέχεια.

2. Και πάλι νοσοκομείο, όσο ίσχυε το 5€ είσοδος (δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμη, έχω καιρό να πάω σε επείγοντα - ευτυχώς δηλαδή). Είμαι στο ταμείο και πληρώνω, ενώ έρχεται και πάλι γυφτοπαρέα. Μιλάνε και πάνε να μπουν έτσι μέσα χωρίς πληρωμή και με παράκαμψη σειράς. ΌΛΟΙ μούγκα στην στρούγκα. Μόνον εγώ αντέδρασα και είπα ότι θα μπω και πρώτος και χωρίς λεφτά, αφού το κάνουν και αυτοί, οπότε, για να μην γίνει χαμός, το προσωπικό ασφαλείας τους σταμάτησε τελευταία στιγμή, ενώ η ταμίας φώναζε να γυρίσουν πίσω.

Και τα δύο στο Κρατικό Νικαίας Αγ. Παντελεήμων ημέρες εφημερίας.

3. Δήμος (δεν αναφέρω ποιος). Αναφορές για μια παράβαση κάποιας νομοθεσίας (δεν αναφέρω επίσης γιατί θα καταλάβουν ότι είμαι εγώ). Με γράφουν στα @@ τους και μου μιλούσαν στο τηλέφωνο με άσχημο τρόπο. Παίρνω τηλέφωνο μετά από καιρό και το παίζω Αλβανός (αλλαγή προφοράς), ενώ τους λέω ότι είναι ρατσιστές που δεν με εξυπηρετούν. Και έγινε το θαύμα... ήρθαν και διόρθωσαν την παρανομία...!!!

4. ΕΛ.ΑΣ. που, για να λέμε και την πάσα αλήθεια με έχουν αφήσει και 2 φορές πιστεύοντας αυτό που είπα (τα έχω αναφέρει στο παρελθόν), μου κάνουν έλεγχο γιατί ήμουν Έλληνας (εύκολος στόχος, με τσάντες Παπασωτηρίου στα χέρια, ενώ βγαίνω από το βιβλιοπωλείο = θα δηλώσουμε τον έναν έλεγχο από τους 10 που μας είπαν χωρίς αντιδράσεις και κινδύνους), ενώ 50m πιο κάτω έκλεβαν αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια τους. 5 άτομα έξω ακριβώς από τον Παπασωτηρίου στην Στουρνάρη (κάπου το 2000, αν τα θυμάμαι καλά - τα έχω γράψει και αλλού, όμως, οπότε μπορείς να τα βρεις) μου ζητούσαν ταυτότητες και ρωτούσαν πού πηγαίνω και τι έχω μέσα στην τσάντα (έξω από τον Σκλαβενίτη με τσάντες του Super Market έχω μέσα εκρηκτικά από τον 2ο διάδρομο). Παρά το ότι τους ανέφερα ότι κλέβουν το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια μας (κυριολεκτικά 50m πιο κάτω, ένα Punto, με λοστό στράβωσαν την πόρτα) επέμεναν να τελειώσουν τον έλεγχο και μετά, όταν είδαν ότι το αυτοκίνητο όντως το άνοιξαν με ρωτούσαν πού πήγαν οι κλέφτες (ή ήταν στραβοί ή ήταν μπετόβλακες ή τα έπαιρναν - προτιμώ να πιστεύω το 3ο για το καλό της Αστυνομίας δηλαδή).

5. ΙΚΑ Νικαίας. Περιμένω στην σειρά με χαρτάκι, όταν ακόμη ήμουν ωρομίσθιος, ενώ μπροστά μου περνούσαν ΟΛΟΙ οι αλλοδαποί κατά προτεραιότητα και χωρίς χαρτάκι. Αντέδρασα στον 5ο και με έγραψαν στα @@ τους οι υπάλληλοι.

Για τα υπόλοιπα, που δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού, αλλά κάτι παρεμφερές, μπορώ να σου αναφέρω πολλά περιστατικά:

1. ΔΕΗ, κάνω πρακτική (όχι υποχρεωτική για εμάς) και ήρθαν και με έπιασαν: να μην δουλεύεις γιατί μας χαλάς την πιάτσα, όταν μέσα σε 1 εβδομάδα είχα βγάλει την δουλειά που υποτίθεται θα έκανα 2 μήνες.

2. Σε ΟΛΑ τα σχολεία. Όταν τους λέω να κάνουμε π.χ. κάτι ηλεκτρονικά για να μην κουραζόμαστε και να είμαστε χαλαροί έχω 100% τις παρακάτω αντιδράσεις: α) οι συνάδελφοι να με διακόπτουν την ώρα που εξηγώ και β) ο Δντης να βάζει επιπλέον εφημερίες για να με χώσει αν νομίζει ότι είμαι χαλαρός, άρα προλαβαίνω να σκέφτομαι.

3. Σε ΟΛΑ τα σχολεία, όταν τους αναφέρω ότι δεν κάνω ιδιαίτερα λόγω ιδεολογίας (δεν θέλω να κλέβω, αλλά ούτε και να τρώω το ψωμί ενός άνεργου συναδέλφου), όλοι απομακρύνονται και με κοιτάνε με μισό μάτι. Συνήθως με υποστηρίζουν αυτοί που δεν κάνουν τίποτε: κάτι Θεολόγοι κλπ ειδικότητες.

4. Για το Παν/μιο δεν χρειάζεται να τα πω πάλι. Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να μην μετέχω στο πάρτυ με τα στημένα. Από τότε δεν ήμουν χρήσιμος στο σύστημα και ξαφνικά μου χάλαγε ο υπολογιστής ή ο χώρος που είχα γινόταν από 100MB κάτω από 20MB, άλλαζε η διάταξη των γραφείων, ερχόταν κάποιος και χρειαζόταν την καρέκλα ή το PC κτλ κτλ.

Αν θες να σου πω και για την πατρίδα, την ιδεολογία μου, μπορώ:

1. Πρώτος και κύριος εσύ και η ομάδα των αριστεριστών. Ας έχω αναρχικές ιδέες ή πιο κομμουνιστικές και από τον Λένιν σε κάποια σημεία (φαντάσου ότι ο HiFi με έβαλε στους αριστερούς... απίστευτο και να το σκέφτομαι). Μόνο που μιλάω για πατρίδα, ως το σύνολο των ανθρώπων που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά (και ράτσας, αλλά και ως πολιτισμός) και που επιθυμούν να ζήσουν με αυτά δέχομαι εδώ και χρόνια επιθέσεις, χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος, απλά γιατί είμαι αντίθετος με τον μηδενισμό του έθνους (ειδικά του ελληνικού) που υπηρετούν ορισμένοι (από βλακεία ή έμμισθα - το 2ο πιο πιθανόν).

2. Δεύτεροι οι δεξιοί που έχουν πάρει το μέρος του Ράιχ Part 4 - The reincarnation of the dead king Charlemagne. Τους χαλάω την μανέστρα όταν αναφέρομαι σε πατρίδα γιατί πρέπει να εξαφανιστούμε γιατί διαφορετικά δεν θα κληρονομήσουν τους αρχαίους Έλληνες και μετά Ρωμαίους, οπότε δεν θα είναι ποτέ πραγματικοί Άρειοι.

3. Θητεία. Λόγω ιδεολογίας με πήγαν εκεί που με πήγαν. Λόγω ιδεολογίας ήμουν στο μόνο σημείο που θα με περνούσαν οι Τούρκοι από πάνω (είχαμε 2 σημεία διαβατά από άρματα στην ευθύνη μας, το ένα εκ των οποίων χωρίς προετοιμασία με σνόρκελ κτλ και σε αυτό το σημείο ήμουν δκτης του πολυβολείου που ήταν το μισό μέσα στο νερό). Λόγω ιδεολογίας δεν μπορούσα να χαλαρώσω, αφού δεν με πήγαιναν σε φυλάκιο, αφού ήξεραν ότι δεν θα ρωτούσα πώς και γιατί και θα έριχνα στο ψαχνό στους αχθοφόρους του μαγικού χόρτου. Εδώ μπορώ να γράψω πολλά που έχουν έρθει και από υποτιθέμενους φανατικούς πατριώτες (π.χ. Υπδκτης που δηλώνει φανατικός Έλληνας κυνηγάει εμένα που είμαι φανατικότερος αυτού).

4. Σχολεία: η κυριαρχία της Αριστερά είναι δεδομένη. Τι ακούω πίσω από την πλάτη μου αν κάνω πως μιλάω για πατρίδα... Και τι προσπαθούν να μου κάνουν μετά... Χώσιμο παντού, όπως σε εφημερίες, εκδρομές, κουβάλημα θρανίων, μέχρι και DJ θα πάνε να με βάλουν, αρκεί να μην με έχουν στα πόδια τους να τους χαλάω την μανέστρα. Για Συλλόγους και Συνελεύσεις κτλ δεν το συζητώ. Αν πάω να μιλήσω θα με διακόψουν πριν ολοκληρώσω την 1η πρόταση (δεν μιλάω για περίοδο ολόκληρη) και θα αλλάξουν θέμα αμέσως μην τύχει και κατηγορήσω τον Υπουργό ή τους συνδικαλιστές (αυτοί φταίνε για όλα, όχι ο απλός κόσμος που παλεύει, αλλά δεν έχει γνώση της πραγματικότητας).

Αρκούν αυτά ως 1ο δείγμα; Όχι ότι θα καταλάβεις ή θα πειστείς (βλ. παραπάνω), αλλά τα δίνω για να καταγραφούν στα πρακτικά, όπως λένε.

---------------------

Και μιας και το πήρε το μάτι μου πριν λίγο:

Chipita: Διανομή ενός εκατομμυρίου κρουασάν στους πρόσφυγες

Chipita: Διανομή ενός εκατομμυρίου κρουασάν στους πρόσφυγες

Ο Σπ. Θεοδωρόπουλος της Chipita αποφάσισε να διανείμει σε πρόσφυγες 1.000.000 κρουασάν. Ήδη η εταιρεία έχει αρχίσει την παραγωγή τους και η διανομή τους θα γίνει άμεσα μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από ομάδας εθελοντών της Chipita.

Σε διάστημα ενός μηνός θα μοιραστούν όλα τα κρουασάν («Molto») σε όλους τους καταυλισμούς των προσφύγων από τον Πειραιά έως την Ειδομένη. Στα κρουασάν θα αναγράφεται σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αραβικά και αγγλικά) η φράση «Δεν διατίθενται προς πώληση», ώστε να μην υπάρξει από κανέναν εκμετάλλευση ή αισχροκέρδεια.

Έτσι για άλλη μια φορά ο ιδιωτικός τομέας ξελασπώνει το Κράτος που κατά γενική ομολογία τα έχει θαλασσώσει. Αναμένεται ότι το παράδειγμα της Chipita θα ακολουθήσουν και άλλες ιδιωτικές εταιρίες.

Υπέροχο αυτό που κάνει και μπράβο του και μαζί του, όπως και με τους υπόλοιπους επιχειρηματίες που θα κάνουν κάτι αντίστοιχο. Δώσε, όμως, κύριε και 100€ στο Χ σχολείο να πάνε εκδρομή τα παιδιά στο Πλανητάριο... Αφού γνωρίζεις ότι έχουμε π.χ. 80 παιδιά και χρειάζεται τουλάχιστον 60% (δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο) για να πάνε, το χρήμα δεν περισσεύει σε κανέναν, ενώ υπάρχουν και 5-10 σε κάθε τάξη που είναι σε τραγική κατάσταση*, οπότε με δυσκολία και με συμβολή καθηγητών γίνεται ό,τι γίνεται. Εκεί γιατί δεν δίνεις λοιπόν; Δώσε από 100€ στα 10 πιο κοντινά σχολεία, κέρνα κρουασάν στα 10 αυτά σχολεία 1-2 φορές τον χρόνο, με την έναρξη ή με την λήξη των μαθημάτων π.χ. Αλλά τι να κάνει κι αυτός ο άνθρωπος, αφού, αν το κάνει, θα πέσουν οι αριστεροί να τον φάνε γιατί διαφημίζει/προωθεί τα προϊόντα του, πράγμα που δεν συμβαίνει όταν έχουμε να κάνουμε με μετανάστες. Κύριοι, ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Οι εντολές είναι σαφείς: να εξαφανιστεί ο γηγενής πληθυσμός και σε αυτό το παιχνίδι παίζουν και πολλοί που φαίνονται αθώοι (π.χ. κάποιοι ιδεολόγοι).

Ευχαριστώ.

* Δντης σε σχολείο μαζεύει τα παιδιά που έχουν πρόβλημα και για να μην τους πει ότι τους κερνάει φαγητό λέει: θα πεις προσευχή το πρωί και μετά κερνάω κυλικείο, οπότε έχει βρει τρόπο και προσευχή να λέγεται, αλλά και τα παιδιά να τρώνε χωρίς να φαίνεται ότι κάνει ελεημοσύνη. Και μετά λέμε για ρατσισμό στους αλλοδαπούς...
Τελευταία επεξεργασία από pipinos1976 και 13 Μαρ 2016, 01:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#231786 Χειροπέδες για σκληρούς ληστές της δυτικής Αττικής

Χειροπέδες για σκληρούς ληστές της δυτικής Αττικής

Ληστείες με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο διέπρατταν συστηματικά σε σπίτια στη δυτική Αττική τα μέλη εγκληματικής ομάδας που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της Πέμπτης, σε αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι, κέντρο Αθήνας) οκτώ μέλη της, όλοι Έλληνες, επτά άνδρες ηλικίας 18-29 ετών και μία 27χρονη, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε, με κατσαβίδια, μαχαίρια, κουκούλες, διαρρηκτικά εργαλεία και φορητούς ασυρμάτους στην κατοχή της, η σπείρα εντόπιζε κατοικίες-στόχους της και μέλη της έμπαιναν σ' αυτές στη διάρκεια της νύχτας, την ώρα που οι ένοικοι κοιμόντουσαν. Τότε ακινητοποιούσαν τα θύματά τους, με την απειλή κατσαβιδιών ή μαχαιριών ή και με τη χρήση βίας, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έκοβαν τα καλώδια του τηλεφώνου και τα χρησιμοποιούσαν για να τους δέσουν.

Κατόπιν ερευνούσαν τους χώρους των σπιτιών και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή. Σε κάποιες περιπτώσεις χτυπούσαν τους ενοίκους, για να τους αποσπάσουν τα κοσμήματά τους και για να τους επιδείξουν τα σημεία που έκρυβαν αντικείμενα αξίας.

Προκειμένου να καταστήσουν δυσχερέστερο τον εντοπισμό τους, οι δράστες είχαν προμηθευτεί φορητούς ασυρμάτους για να παρακολουθούν τις συχνότητες της Αστυνομίας, ενώ παράλληλα κάποια από τα μέλη της ομάδας παρέμεναν εξωτερικά των σπιτιών ως τσιλιαδόροι.

Στην κατοχή τους, καθώς και στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, 11 φυσίγγια, 490 ευρώ και τέσσερα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν ως μέσα διαφυγής.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 16 ληστείες και μία απόπειρα ληστείας, σε Αγία Βαρβάρα, Περιστέρι και Καματερό, με λεία που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

Οι δράστες έχουν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Τώρα, με δικογραφία σε βάρος τους, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατά συρροή, καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι αστυνομικές έρευνες για ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων ληστειών από την εγκληματική αυτή ομάδα συνεχίζονται.

Συνελήφθησαν έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών, (4) άτομα, τα οποία αφού διέρρηξαν διαμέρισμα, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τραπούν σε φυγή

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 12 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών, (4) άτομα, τα οποία αφού διέρρηξαν διαμέρισμα, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τραπούν σε φυγή

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, επιτέθηκαν σε προσδραμόντα αστυνομικό

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρια, πιστόλι κρότου κ.α.

Σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούν αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (21) ετών για το αδίκημα της ληστείας κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθησαν έπειτα από την άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, τέσσερα (4) άτομα, τα οποία, αφού προέβησαν σε διάρρηξη διαμερίσματος, προσπάθησαν να διαφύγουν.

Πρόκειται για δύο (2) ομογενείς ηλικίας 25 και 26 ετών, 21χρονο ημεδαπό και 21χρονο αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργίας, παράβασης Νόμου περί όπλων, αντίστασης, απείθειας, παράνομης κατακράτησης, αντίστασης, αντιποίησης αρχής, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, διατάραξης οικιακής ειρήνης, κατοχή εκρηκτικών υλών και παράβαση Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (11-03-2016), οι συλληφθέντες διέρρηξαν διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Κατά την άφιξη προσδραμόντων αστυνομικών του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας στο σημείο, οι παραπάνω επιτέθηκαν, σε έναν εξ αυτών, τραυματίζοντάς τον, σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Στη συνέχεια, μεταπήδησαν σε μπαλκόνι γειτονικού διαμερίσματος, προσπαθώντας να το διαρρήξουν, ενώ δύο εξ αυτών μεταπήδησαν και σε έτερο μπαλκόνι διαμερίσματος, όπου αφού εισήλθαν στο εσωτερικό του (απουσία ενοίκων) θραύοντας την τζαμαρία, προσπάθησαν να διαφύγουν, καταρριχώμενοι σε διαμέρισμα χαμηλότερου ορόφου, ανεπιτυχώς, καθώς οι αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο σημείο, κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν άπαντες.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν, τόσο στην κατοχή τους, όσο και στις οικίες τους, εξειδικευμένα διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρια, πιστόλι κρότου με (56) φυσίγγια, μικροποσότητα χασίς και άλλα αντικείμενα, η προέλευση των οποίων εξετάζεται.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούν αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (21) ετών για το αδίκημα της ληστείας κατ’ εξακολούθηση.

Ο αστυνομικός, που δέχτηκε την επίθεση, μετέβη σε Νοσοκομείο, όπου αφού πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, αποχώρησε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη διακρίβωση τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλα αδικήματα.

Ευχαριστώ.