Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#231267 Eν τω μεταξυ εχουν παθει τετοιο τσιρλιο τα Αμερικανα με το ενδεχομενο να βγει ο Τραμπ που προσφερουν αφθονο γελωτα. Παρε δω τωρα αρθρο:

The Party of Reagan Is No More

The most obvious evidence of this is the rise of Donald Trump, a man who is the antithesis of so much that Ronald Reagan stood for: intellectual depth and philosophical consistency, respect for ideas and elevated rhetoric, civility and personal grace.

Εικόνα

Mjacob τι λεει δω ρε;

Εικόνα

:s_hang :s_hang
Άβαταρ μέλους
By drdino
#231271 Κι εμένα ο Stefon μου ήρθε στο μυαλό :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:The Party of Reagan Is No More

The most obvious evidence of this is the rise of Donald Trump, a man who is the antithesis of so much that Ronald Reagan stood for: intellectual depth and philosophical consistency, respect for ideas and elevated rhetoric, civility and personal grace.

To πρόβλημα είναι ότι "The Donald" κάνει τον Ρήγκαν να φαίνεται ότι όντως ήταν όλα αυτά τα πράγματα... :help:

Κάτι σαν τους δικούς μας που κάνουν τους προηγούμενους να φαίνονται αστέρια... :help:
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#231592 Ο Ronald Reagan στην Ελλάδα έχει τη φήμη του δευτεροκλασάτου ηθοποιού που έγινε ξαφνικά ...πρόεδρος , καλλιεργημένη έντεχνα από τα ΜΜΕ στο κλίμα της εποχής ('80 μη ξεχνάμε ,πασοκοκρατία, έξω οι βάσεις του θανάτου κλπ) σε μια προσπάθεια να υποβαθμιστεί το επίπεδο και του ιδίου αλλά και αυτών που τον ψήφισαν ( αμερικανάκια χαχαχα :lol: κοίτα τους χαζούς ποιους εκλέγουν χαχαχα :lol: )

Φυσικά ο β'διαλογής έληξε τον ψυχρό πόλεμο , τον άχρηστο ,χωρίς να πέσει ούτε ένα πυρηνικό μα ούτε ένα ,πόσο άχρηστος πια!
Άβαταρ μέλους
By criuser
#231597 Και την οικονομία έφτιαξε κατά κοινή ομολογία .

Οχι βέβαια των πασοκικών και των λοιπών "δημοκρατικών δυνάμεων" που έλεγαν τις γνωστές διαχρονικές βλακείες :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#231605 Είναι που οι άλλοι λέγανε μόνον εξυπνάδες, γι'αυτό μας έριξαν στα βράχια με τον ΚΚ junior!Πάντα αντικειμενικός βλέπω...
Την οικονομία στις ΗΠΑ την έφτιαξε ο Γκρισπαν και ο Κλίντον, επί Ρεηγκαν δεν νομίζω πως είδαμε κάτι καλό.
Δεν έχω και στοιχεία πρόχειρα, αλλά δεν έχει και σημασία, ούτως ή άλλως δεν θα τα διαβάσεις!
Άβαταρ μέλους
By criuser
#231624 Ούτε εγώ έχω πρόχειρα στοιχεία , αλλά τυχαίνει να έχω πολύ καλή μνήμη . Και θεωρείται ο Ρήγκαν μεγάλος αναμορφωτής της οικονομίας . Θυμάμαι και την φράση Ρηγκανόμικς . Ισως ψάξω τελικά .

Τα άλλα βέβαια δεν θα τα διαβάσω . Χρόνου φείδου . :lol:

Εψαξα στα γρήγορα .
https://en.wikipedia.org/wiki/Reaganomics

Δίκιο είχα . Οπως πάντα :innocent: :iconcool:

Εντιτ Ο ΚΚ τζούνιορ που κολλάει στην διεθνή πολιτική δεν κατάλαβα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#231629 Kαλά, αλοίμονο :lol:

Reagan’s tax cuts brought a rapid ballooning of the federal debt, which was $934 billion in January 1981 when Reagan took office. When he departed in January 1989, the debt had jumped to $2.7 trillion, :s_wacko a three-fold increase. And the consequences of Reagan’s reckless tax-cutting continued to build under his successor, George H.W. Bush, who left office in January 1993 with a national debt of $4.2 trillion, more than a four-fold increase since the arrival of Republican-dominated governance in 1981.

#epsaksastainternetz
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#231638 Ο Ρήγκαν αλλαξε εντελώς την φορολογική πολιτική των ΗΠΑ και εκτοτε (ξανα)ξεκίνησε το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ έχοντων και μη εχόντων.

Εσύ με τον ΑΓΠ έφαγες και λίγο ψωμάκι, με τον Ρήγκαν θα έτρωγες τα @ σου :lol:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Είναι που οι άλλοι λέγανε μόνον εξυπνάδες, γι'αυτό μας έριξαν στα βράχια με τον ΚΚ junior!Πάντα αντικειμενικός βλέπω...
Την οικονομία στις ΗΠΑ την έφτιαξε ο Γκρισπαν και ο Κλίντον, επί Ρεηγκαν δεν νομίζω πως είδαμε κάτι καλό.
Δεν έχω και στοιχεία πρόχειρα, αλλά δεν έχει και σημασία, ούτως ή άλλως δεν θα τα διαβάσεις!

O Reagan ξεκινησε ολο αυτό που συμβαινει τωρα με τα θετικα και τα αρνητικα της οικονομιας με το deregulation. Παρομοια και η Θάτσερ στην Αγγλια, ιδιες πολιτικες με τα συν και τα πλην. Φοβερη αναπτυξη αλλα και χασμα μεταξυ πλουσιων και φτωχων.
Άβαταρ μέλους
By GTS
rx8_drifter έγραψε:Ο Ρήγκαν αλλαξε εντελώς την φορολογική πολιτική των ΗΠΑ και εκτοτε (ξανα)ξεκίνησε το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ έχοντων και μη εχόντων.

Εσύ με τον ΑΓΠ έφαγες και λίγο ψωμάκι, με τον Ρήγκαν θα έτρωγες τα @ σου :lol:

Με τον Ρηγκαν οι μεσαίοι ζουσαν όπως οι πλούσιοι παλαιοτερα. Μονο που οι πλούσιοι εγιναν ακομα ποιο πλούσιοι.

Με τον ΑΓΠ πολύ κοσμος εφαγε τα χρηματα των επομενων γενεων...