Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gakost
#231544 Όπως είπανε και οι παραπάνω τι HD; Εδώ το περισσότερο πρόγραμμα είναι 4:3. Να αγοράσει κανείς HD δέκτη για να βλέπει ειδήσεις και εκπομπές σε HD είναι μεγάλο FAIL
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
fokion έγραψε:Σε ΜΗ HD τηλεοραση ( μια παμπαλαια hadarex πλασμα ) με HD αποκοδικοποιητη ομως υπαρχει μια καποια διαφορά ( αναλλογως και του περιεχομενου βεβαια )

Ωραια.... χρειαζομαστε HD αποκωδικοποιητες τωρα.....

Να ρωτησω κατι.
η LG 48'' που ειναι full HD ειναι συνδεδεμενη με NOVA "κουτι" η ΝΟVA τα δινει και αυτη τα HD???

Η nova μέχρι στιγμής χρεώνει το HD, αλλά ίσως αναθεωρήσει

Πάντως το σήμα της είναι σίγουρα πολύ χειρότερο από της digea
Άβαταρ μέλους
By fokion
#231561 εννοουσα τα ελευθερα. Εχω το βασικό πακετο καθοτι δεν με ενδιαφερει ποσως το ποδοσφαιρο.
Με MotorsportTV kai Eurosport ειμαι καλυμενος!!!!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#231577 το hd μου το είχαν δώσει τσάμπα, όταν πήγαν να μου το χρεώσουν το έκοψα και πέρα από τα hd κανάλια (που σε κάτι national geographic, discovery κτλ στην ουσία πρόκειται για εξτρά κανάλια) νομίζω ότι μου είχαν κόψει και την ερτ hd που ήταν το μόνο ελεύθερο hd εκείνη τη στιγμή

τώρα που ανανέωσα συμβόλαιο μου τα ξαναέβαλαν δωρεάν οπότε αν τα βάλουν θα τα έχω, όμως διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το αν θα τα δίνουν χωρίς χρέωση

κακώς βέβαια χρεώνουν το hd με οποιονδήποτε τρόπο και το σήμα τους ξαναλέω δεν είναι και τόσο καλό, ακόμα και στα δικά τους hd είναι καρασυμπιεσμένο καλύτερα να κατεβάσεις μια ταινία θα είναι πολύ πιο καλή η ποιότητα και στα απλά κανάλια ξαναλέω καλύτερα η digea

η nova αξίζει μόνο αν είσαι σε δύσκολο σημείο και για τα έξτρα φυσικά κανάλια και όσα από αυτά σε ενδιαφέρουν

αλλά για συνδρομητική υπηρεσία η εικόνα της είναι χάλια με ότι υπάρχει και σαν δωρεάν εναλλακτική
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#231622 Γελάει ο κόσμος με το έτοιμο τεχνολογικά ΣΚΑΙ.
Ο μόνος σταθμός που έχει native hd σε αρκετο απο το προγραμμα του ειναι το star.
Στη σελιδα της digea εχει τις συχνοτητες και τα κεντρα που εκπέμπουν σε hd
Στην αθηνα εχει και 2η συχνοτητα που εκπέμπει μόνο το Ε ο θεός να το κάνει hd

< >
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#239941 εγω βλεπω παντως οτι συγκεκριμενο καναλι που το 2004 μας ειχε φλωμοσει στο οτι ειναι hd capable τελικα μονο hd δεν ειναι....
Άβαταρ μέλους
By elteo
#239942 Αυτό το Ε την παλεύει καθόλου; Οπότε κάτσω να δω καμιά ελληνική ταινία που βάζει το βράδυ, έχει 45' διαφημίσεις και 15' πρόγραμμα για κάθε 1 ώρα που προβάλλει. :s_hang

Ποιανού είναι αυτό το κανάλι;