Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#231190 Και η γυναικα του αδελφού μου την πάτησε έτσι πριν ενα χρονο. Λήγει η ασφάλεια, κατα την ανανέωση αφαιρείται η κλοπή και λιγο καιρό μετα καπνός το 500ρακι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#231213 Απ' ότι φαίνεται είναι σε έξαρση η όλη φάση. Χθες επιχείρησαν να κλέψουν το παπί ενός υπαλληλου προποτζίδικου ακριβώς απέναντι απ' το σπίτι μου ενώ στον πρώτο παράλληλο σήκωσαν άλλο ένα 500αρακι που δεν έχω καταλάβει αν ήταν ένα από αυτά που τους άφησα τα σημειώματα να έχουν το νου τους.
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#231231 Έφαγαν και μια 120 cabrio από την Ν. Φιλαδέλφεια πριν 10 μέρες , το πήρε κάπου ο μάτης μου στο fb .
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#231232 Μακάρι να λέω |λογοκρισία| αλλά όταν στοχοποιείται έτσι έντονα μια συγκεκριμένη περιοχή, το μυαλό μου πάει αμέσως σε ανάμιξη και της αστυνομίας.

Δυστυχώς έχω περίπτωση πολύ δικού μου ανθρώπου που του έκλεψαν το αμάξι και τον έπαιρνε ασφαλίτης τηλέφωνα και καλά για off the record πληροφορίες κτλ. Τελικά το αμάξι δε βρέθηκε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#231297 Μαζί σου και χωρίς παρεξήγηση κιολας. Είδες το είπα από μόνος μου ότι ίσως είναι |λογοκρισία|. :iconcool:

Απ' την άλλη δεν είναι και λίγα τα κρούσματα διεφθαρμένων αστυνομικών ώστε να είναι τόσο επιστημονική φαντασία.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#231300 Εννοειται ρε συ Στεφαν, που δεν υπαρχει διαφθορα..
Παντως γενικα για ολο το συστημα θα μπορουσα να γραψω πολλα , ελατε και σε καμμια συναντηση να τα πουμε εκτενέστερα.. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#231306 Να μου λες τις ιστοριες Γιαννη και γω να μαι στο περιπολικο...Πισω θεση.
Να το παιζω εγκληματιας..Με την ματια που σκοτωνει...

< 3
Άβαταρ μέλους
By xenos
#231313 :lol: :lol: :lol:

Γιάννη με στολή και γκλοπ σκάσε να τρελαθεί ο γκεάκος! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Να μου λες τις ιστοριες Γιαννη και γω να μαι στο περιπολικο...Πισω θεση.

< 3

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Καλά ρε συ, γιατί σε άσχετα θέματα γράφεις τέτοια μπουμπούκια και στα "Ανέκδοτα" γράφεις κρυάδες; :s_tongue :s_bye
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geo f1 έγραψε:Να μου λες τις ιστοριες Γιαννη και γω να μαι στο περιπολικο...Πισω θεση.

< 3

Εικόνα :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#231381 Όλοι αγαπάμε Γκεακο, γι΄αυτό τον πειράζουμε! :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#232733 Σχετικά με την υπόθεση της bmw που έλεγα (όχι, δεν βρέθηκε), τελικά δεν είχε αφαιρέσει την κλοπή ο άνθρωπος... είχε αμελήσει να ανανεώσει την ασφάλειά του (μετά τις πρόσφατες αλλαγές, που αν δεν πληρώσεις δεν ανανεώνεται αυτόματα)...

< >