Μέχρι και στη Γερμανία κοροϊδεύουν τους οδηγούς του Αστραπόγιαννου...
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
italakias έγραψε:Δουλεψα μια caterpillar G d9 ,να γραψω εντυπωσεις;
REALZEUS έγραψε: Ο ιδιοκτήτης μετά χρησιμοποίησε χειρόφρενο και το αυτοκίνητο γλίστρησε γλυκά αλλά το ESP το μάζεψε αμέσως.
Τι να πρωταναφέρω;;;; Τη συγκλονιστική επιτάχυνση;;; Τα υπέροχα πλαστικά;;; Την πολύ βολική εργονομία;;;; το φανταστικό τιμόνι;;;
Του έβαλα ένα 10ευρω... όταν μπήκα στο βενζινάδικο έδειχνε υπολοιπόμενο range 1χλμ
5η με 55χαω σου λέει να βάλεις...
Τώρα, πόσο οικονομικό είναι αυτό αν επιταχύνεις, δεν ξέρω...
Πατούσα το γκάζι όσο πατούσα και στο auris και εκεί που το auris ζορίζονταν να περάσει ένα σαλιγκάρι το σουτζουκάκι σε κολλλούσε στο κάθισμα (λέμε τώρα, αλλά συγκριτικά ήταν κάπως έτσι...
)

REALZEUS έγραψε:Ρε Μάρκο ξόδεψες χώρο στον server για Auris?![]()
REALZEUS έγραψε:Πάντως το μοτέρ του δεν είναι κακό. Απλά πρέπει να το δουλεύεις ψηλά. Κάτι που δεν λες να καταλάβεις σε κανένα αυτοκίνητο...

markvag έγραψε:Το shift indicator απαράδεκτο... Σου λέει ν' ανεβάζεις ταχύτητα στις 2Κ σαλ, πράγμα που σημαίνει ότι επιταχύνεις σχεδόν όπως ένα σαλιγκάρι που δεν βιάζεται...![]()
![]()
Βέβαια, το καλό είναι ότι μέση κατανάλωση έδειχνε 7 το tc.
rocsta έγραψε:markvag έγραψε:Το shift indicator απαράδεκτο... Σου λέει ν' ανεβάζεις ταχύτητα στις 2Κ σαλ, πράγμα που σημαίνει ότι επιταχύνεις σχεδόν όπως ένα σαλιγκάρι που δεν βιάζεται...![]()
![]()
Βέβαια, το καλό είναι ότι μέση κατανάλωση έδειχνε 7 το tc.
Μα για οικονομια ρε συ το βαζουν το shift indicator. Aν πατησεις τερμα γκαζι με 5η και 55χαω, θα σου δειξει να κατεβασεις.
sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους

Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
https://i.postimg.cc/wBQLbZMc/813966[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]