Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#23110 Το 'σκισε ο Bottas στο τέλος, κρίμας! Λίγο συντηρητικά να το πήγαινε.. (ο LH είχε χάσει στο τελευταίο sector).
Μπράβο τα κοκκινοταυράκια!
Άβαταρ μέλους
By pik.
#23111 ωραια πιστα....
δεν ξερω αλλα μου αρεσει!
επισης μια χαρα ο ανταγωνισμος

Χαμιλτον ενταξει... :oops:
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#23120 Ποιά ευφυία σχεδίασε την είσοδο των pits με φάρδος κοινόχρηστου διαδρόμου πολυκατοικίας;Ο ίδιος που επανασχεδιάσε της Σιγαπούρης δυό φορές και σκέφτηκε την αθλιότητα του τουνελ στο Abu Dhabi; :shifty:

αν κάποιο μονοθέσιο ακινητοποιηθεί εκεί τι γίνεται; Ταχύτητα διέλευσης 60χλμ.....μόνο στο Monaco :slap:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Bayern7 έγραψε:Πως τα κατάφερε ο Μάσσα;;;; :dizzy: :help:

Fuel pressure problem
Άβαταρ μέλους
By pik.
castigamatti έγραψε:Ποιά ευφυία σχεδίασε την είσοδο των pits με φάρδος κοινόχρηστου διαδρόμου πολυκατοικίας;Ο ίδιος που επανασχεδιάσε της Σιγαπούρης δυό φορές και σκέφτηκε την αθλιότητα του τουνελ στο Abu Dhabi; :shifty:

αν o Alonso ακινητοποιηθεί εκεί τι γίνεται; Ταχύτητα διέλευσης 60χλμ.....μόνο στο Monaco :slap:

fixed....
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#23169 Κακίες....

castigamatti έγραψε:Ποιά ευφυία σχεδίασε την είσοδο των pits με φάρδος κοινόχρηστου διαδρόμου πολυκατοικίας;Ο ίδιος που επανασχεδιάσε της Σιγαπούρης δυό φορές και σκέφτηκε την αθλιότητα του τουνελ στο Abu Dhabi; :shifty:

αν κάποιο μονοθέσιο ακινητοποιηθεί εκεί τι γίνεται; Ταχύτητα διέλευσης 60χλμ.....μόνο στο Monaco :slap:

+1000....απαράδεκτος!!...και δεν είναι μόνο το πλάτος της εισόδου,αλλά και το οτι"κόβει" πολύ απότομα δεξιά για την είσοδο... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#23177 Εγώ τώρα έχω μπερδευτεί. Σταμάτησε να παίρνει ο Ιούδας το 170% ή μήπως άρχισε και ο Σωτήρης να παίρνει 17άρες; :hmmm:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#23178 Ναι στάματησε. Του έκοψαν την φόρα με το μυστικό μπουτόν. Γιατί αλλιώς το φετινό διαστημόπλοιο της Φοράδας θα τα χτύπαγε όλα τα τσαμπς. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#23187 Ευχαριστημένος τιφόζο είναι μόνο ο τιφόζο που βλέπει την ομάδα του να παίρνει πρωταθλήματα. Όλα τα άλλα είναι για να περνάμε την ώρα μας και να διασκεδάζουμε τον πόνο μας. Ποσώς με ενδιαφέρει αν θα είμαστε 7οι ή 9οι...
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
mikeerfol έγραψε:Μεγάλε Button.. :inlove:

Ωραίος δε λέω και μάλλον την έχει σίγουρη την θέση του για έναν χρόνο. Όμως εμένα με εντυπωσίασε ο Δανός! Πως το κράτησε το μονοθέσιο εκεί! :omg:
Πρέπει οπωσδήποτε να του βρείτε θέση αν έρθει η παλιά σας αγάπη :rtfm:
Εν ανάγκη κάντε την Χοντα να δώσει κινητήρα σε άλλη ομάδα με προϋπόθεση να πάρουν και τον Kevin :protest: