Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#230930 Δηλαδή, αν είχα δυο μπορστά μου, το ενα απλό αλλα με καλύτερο εξοπλισμό και το αλλο Q με λιγότερο εξοπλισμό, ποιο να διάλεγα;

Τι εννοω με αυτό, το quattro ειναι τοσο καλό που θα κάνει την διαφορά ετσι ώστε να παω σε αυτό;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230937 Τρόμπα νερού + υγρά = 260€ :dizzy:
Σκασμένο παγούρι = 35€
Εργασία = έχει ο θεός

Το πιάσαμε πάλι το 400αρι. :rant:

Την ίδια δουλειά την έκανα και με κάνα 100αρι λιγότερα αλλά ας όψεται που θα το βάλω το κόστος μαζί με τα υπόλοιπα. Φτιάχνω τρόμπα και μπιελοπίστονα και χωρίζουν οι δρόμοι μας με την Καρέντα. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#230940 Καλα εξω ξεμπερδευες με 200-250 ευρώ...Αλλα όντως μετα απο την επισκευή πρεπει να την κόψεις τη καρεντα.
Θα σου πω που πάω εγώ...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Τρόμπα νερού + υγρά = 260€ :dizzy:
Σκασμένο παγούρι = 35€
Εργασία = έχει ο θεός

Το πιάσαμε πάλι το 400αρι. :rant:

Την ίδια δουλειά την έκανα και με κάνα 100αρι λιγότερα αλλά ας όψεται που θα το βάλω το κόστος μαζί με τα υπόλοιπα. Φτιάχνω τρόμπα και μπιελοπίστονα και χωρίζουν οι δρόμοι μας με την Καρέντα. :s_bye
πες τους να σου κανουν εκπτωση και κανε φασαρια αν δεν κανουν..πολλα νομιζω ειναι...οτι επρεπε να βρεις μαστορα απο πολλα χρονια πριν ειναι δεδομενο
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
htanso21 έγραψε:Κύριοι ερωτησούλα.

Α4 Β6
1.8 VS 1.8 Quattro.

Ποιο απο τα δυο και γιατί;

Εν τω μεταξύ το Quattro έβγαινε και 150άρι και 180άρι;

Αυτά για την ώρα, σας μερσώ!

Πόσα χιλιόμετρα έχει το ένα και πόσα το άλλο. Σε τι κατάσταση είναι το ένα και σε τι το άλλο.

Εγώ θα προτιμούσα το quattro πάντως.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
Nikos! έγραψε:Πόσα χιλιόμετρα έχει το ένα και πόσα το άλλο. Σε τι κατάσταση είναι το ένα και σε τι το άλλο.

Εγώ θα προτιμούσα το quattro πάντως.

Σε πολυ καλη κατάσταση και τα δυο, πάνω κάτω ίδια χιλίομετρα (~5Κ διαφορά), 200ευρώ πάνω το quattro.
Απλά το απλό, έχει συν ηλιοροφή και γνήσια xenon.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#231079 Το απλό. Αν έχει και ESP είναι μια χαρά. Δεν έχει τόσους ίππους για να σου χρειάζεται το quattro. Και θα καίει και παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#231119 Εγω το q θα επαιρνα.

<
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#231124 Κι εγώ το q θα έλεγα, αλλά είναι κι η ηλιοροφή στην μεση. Θα κοίταζα και την συνολική κατάσταση για να αποφασίσω.

.
Άβαταρ μέλους
By morpheus
htanso21 έγραψε:Δηλαδή, αν είχα δυο μπορστά μου, το ενα απλό αλλα με καλύτερο εξοπλισμό και το αλλο Q με λιγότερο εξοπλισμό, ποιο να διάλεγα;

Τι εννοω με αυτό, το quattro ειναι τοσο καλό που θα κάνει την διαφορά ετσι ώστε να παω σε αυτό;

Το Q και με την πρώτη ευκαιρία ένα πρόγραμμα... :s_cool

Για σένα Θάνο;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
kostis20 έγραψε:
htanso21 έγραψε:Το Q πατάει καλύτερα στον δρόμο;
Δηλαδή σε ταξίδια ή δρόμους που είναι στα μαυρα τους τα χάλια, είναι καλύτερο;

To 190 εβγαινε μόνο q. Με το κόκκινο Τ.
TO 163 μια χαρά είναι fwd και γλυτώνεις και κατανάλωση μιας που ο 20vt σαν παλιό μοτέρ καίει αρκετά παραπάνω από τους tfsi.
Βέβαια ειναι πολυ εύκολος στη συντήρηση...

Αδιάφορο. Υπενθυμίζω ότι μιλάς στον άνθρωπο που θα το πουλήσει πριν το 1ο σέρβις. :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#231193 Σωστό και αυτό..
Ένα 200sx για drift θα ήταν η σωστή επιλογή μετά το υποστροφικο Α4..
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Zorz έγραψε:
kostis20 έγραψε:
htanso21 έγραψε:Το Q πατάει καλύτερα στον δρόμο;
Δηλαδή σε ταξίδια ή δρόμους που είναι στα μαυρα τους τα χάλια, είναι καλύτερο;

To 190 εβγαινε μόνο q. Με το κόκκινο Τ.
TO 163 μια χαρά είναι fwd και γλυτώνεις και κατανάλωση μιας που ο 20vt σαν παλιό μοτέρ καίει αρκετά παραπάνω από τους tfsi.
Βέβαια ειναι πολυ εύκολος στη συντήρηση...

Αδιάφορο. Υπενθυμίζω ότι μιλάς στον άνθρωπο που θα το πουλήσει πριν το 1ο σέρβις. :lol:

Μια άλλη λύση είναι τότε Θάνο - ξεκινάς από το quattro και μετά το αλλάζεις με το προσθιοκίνητο. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#231212 Νεότερα από το μέτωπο του τέρατος αξιοπιστίας...

Μου πρότειναν σήμερα το πρωί να το αφήσω μέσα όλη τη βδομάδα ώστε να γίνουν όλες οι προγραμματισμένες εργασίες και έτσι να γλιτώσω και τα εργατικά για την αντικατάσταση της τρόμπας νερού. Όλως περιέργως ξαφνικά βρήκαν αυτοκίνητο αντικατάστασης που όταν έκλεισα το ραντεβού για τα μπιελοπιστονα μου έλεγαν για 3 βδομάδες αναμονής. :whatever:

A3 1.6TDI S-Tronic. :thumbsdown: