Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
JBT έγραψε:Φρούτα, λιγότερο φαγητό και ξηροί καρποί.

Ζάχαρη κι αυτή κομμένη (δοκίμασε σταφίδες μπόλικες και λίγη σοκολάτα) και το πόση ενέργεια θα πάρεις δεν το φαντάζεσαι καν.

Τι βιταμίνες διαβάζω και φρικαρω :dizzy:

Προτιμότερο είναι να φάει καμια μακαρονάδα με σολομό και λαχανικά (πιπεριές,ντομάτες, κρεμμύδια) να στανιάρει :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#228406 ja wohl
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
Dimitris_P έγραψε:
Alxnks έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Γεμισα προχθες με 35€ τι να λέμε

Πες ποσα χιλιομετρα πολης κανεις με τα 35€ (και με τι αμάξι φυσικα) και θα δουμε σύγκριση :p

Civic i-dtec (diesel)
~650 με μεση κατανάλωση ~5 κι έχει λίγα ακόμα πριν ανάψει λαμπάκι. Το trip τα υπολογίζει γύρω στα 130-150χλμ.

Για 1.6αρι και καθαρά εντος πολης (ουτε καν μεικτά) μιλάς;
Αν ναι, πάρα πολύ καλο νουμερο!
Σε δυο αυτοκίνητα που έχει γίνει μετατροπή, ενα 1.6αρι fiat sedici και ενα 1.3αρι getz έχουμε ~570 χιλιόμετρα πολης (μονο) με 35€ (υγραέριο + βενζινα).
Τον υπολογισμό του trip για υπολοιπο δεν τον εμπιστεύομαι...εχει τυχει να ειμαι στη ρεζέρβα και να δειχνει 150-200 χλμ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#228662 Μ'αρέσει που φεύγω σε λίγο από το Heathrow και πάω σπίτι μου. Κάηκε ο εγκέφαλος μια εβδομάδα, τουλάχιστον είχαμε αποτέλεσμα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#229445 Μου αρεσε χθες που ειδα στον skai εναν πολυ καλο φιλο απο τα παλια απο το κλαμπφιεστα (τωρα εχουμε χαθει)
Τα παρατησε ολα εδω και πηγε στον τοπο καταγωγης του (Τρικαλα) και εγινε αγροτης!!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#230829 Δεν μου αρεσει που μου εσπασε ενα δοντι εκει που ετρωγα τα δημητριακα μου το πρωι!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#230835 Ενα αποξηραμενο φρουτο πρεπει να την εκανε την ζημια. Και ειναι και στα μπροστα σχεδον..Ρομπα...