Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By popolaros

απιστευτο
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
popolaros έγραψε:...

απιστευτο

:s_wacko Ειπε οτι η 350d κανει 0-100 σε 5.9? :s_wacko

Φαντασου τωρα οτι οταν διαβαζαμε στα συγκριτικα το 1992 τη w140 με τον V12 να κανει 0-100 σε 6"(?) νομιζαμε οτι ηταν απο αλλο πλανητη και οτιδηποτε εκανε το χιλιομετρο κατω απο 30" ηταν (σχεδον) πυραυλος...
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#230941 Αν κάποιος ενδιαφέρεται για w211, θα πουλήσει ένας πελάτης μου μια του 2003, με 62000 χλμ. Εχει πολύ παραπάνω εξοπλισμό από τις περισσότερες και το βασικότερο τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά αφού την ξέρω από καινούρια.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
gto250swb έγραψε:
popolaros έγραψε:...

απιστευτο

:s_wacko Ειπε οτι η 350d κανει 0-100 σε 5.9? :s_wacko

Φαντασου τωρα οτι οταν διαβαζαμε στα συγκριτικα το 1992 τη w140 με τον V12 να κανει 0-100 σε 6"(?) νομιζαμε οτι ηταν απο αλλο πλανητη και οτιδηποτε εκανε το χιλιομετρο κατω απο 30" ηταν (σχεδον) πυραυλος...

Eγω θυμάμαι την 535d ε60 πριν 10 χρόνια και ήταν σφαίρα... :thumbsup:
Είχα πάθει πλάκα...
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#231056 Στις r171 (2005-2007) τι προσέχουμε γενικώς;

Έβγαλαν τίποτα το ιδιαίτερο; Το αυτόματο (5αρι; ); Σε σχέση με το dsg πως είναι; (απροβλημάτιστο θα απαντήσει ο beams με τον djet και θα έχουν και δίκιο :help: )
Η Οροφή;

:ninja:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#231060 Την έχει ένας φίλος μου με 110000χμ.Την είχε πάρει μτχ. Μόνο ένα πρόβλημα με διαρροή λαδιού κάπου στους εκκεντροφορους έχει... Το οποίο φτιάχνεται εύκολα με ελαιοπαγιδες. Το κιβώτιο είναι αξιόπιστο... αλλά δεν μου άρεσε, καμία σχέση με το 7g
Για περισσότερα στο Beams...
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#231067 Αν δεν έχει ήδη ελαιοπαγιδες στα μεταβλητά να ελεγξετε αν έχει λάδια στα φις του εγκεφάλου και των αισθητήρων λ, αν έχει εκεί λάδια θα χρειαστεί και καλωδίωση εκτός, λαδοπαγιδων.
Το αυτόματο είναι από τα καλύτερα, ενας έλεγχος με διαγνωστικό δείχνει αν έχει έχει κάτι. Βγαζουν μια βλάβη σε έναν αισθητήρα μερικές φορές και μπαίνουν σε safe mode.
Οροφή δεν έχει θεματα, πέρα από τριξιματα όπως όλες του είδους, αν δουλεύει καλά στο άνοιξε κλείσε είναι οκ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#231070 Πολύ υποτιμημένο αυτοκίνητο. Τυχαίνει κατά καιρούς να το οδηγώ για λίγο και πάντα το χαίρομαι.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
pierce21 έγραψε:Στις r171 (2005-2007) τι προσέχουμε γενικώς;

Έβγαλαν τίποτα το ιδιαίτερο; Το αυτόματο (5αρι; ); Σε σχέση με το dsg πως είναι; (απροβλημάτιστο θα απαντήσει ο beams με τον djet και θα έχουν και δίκιο :help: )
Η Οροφή;

Κοίτα αυτά που σου είπε ο Obelix. Για το 5άρι τώρα.
Αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν ήταν σιδεροφάγος και αν άλλαζε τα λάδια στο προβλεπόμενο διάστημα, το συγκεκριμένο κιβώτιο βγάζει άνετα 500Κ χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν θες δε να ελεγχθεί συγκεκριμένο κιβώτιο, έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Obelix έγραψε:Αν κάποιος ενδιαφέρεται για w211, θα πουλήσει ένας πελάτης μου μια του 2003, με 62000 χλμ. Εχει πολύ παραπάνω εξοπλισμό από τις περισσότερες και το βασικότερο τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά αφού την ξέρω από καινούρια.

Ποια είναι και πόσο τη δίνει;
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#231097 Ε200 kompressor elegance, αυτόματη, bixenon, δέρμα(όχι δερμάτινη mbtex) μπεζ, ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμες.
Είναι το κλασσικό ανοιχτό μπλε που λανσαρίστηκε η 211
Όλα τα σερβις στην ώρα τους σε εξουσιοδοτημένα, σήμερα ήρθε για σεβις διετίας παρότι είχε κάνει μόνο 2-3 χιλιάδες χλμ από το προηγούμενο. Ζητάει 15-16000.
Παρότι δεν μου αρέσει η 211 μου περναει απ το μυαλό να δώσω την Ζαφιρα και το εκατοεξι γι αυτη, αλλά πάλι δεν βγαίνουν τα γρόσια που λέει κι ο D-jet!

.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
pierce21 έγραψε:Στις r171 (2005-2007) τι προσέχουμε γενικώς;

Η Οροφή;

o D-Jet οδηγάει και πλερώνει (αφειδώς) dsg...
Φυσικά, έτσι που οδηγώ, με ένα μεγαλύτερο μοτεράκι (της 171 μια χαρά είναι) θα προτιμούσα ένα συμβατικό 5άρι αυτόματο. Αν τώρα έχεις ανησυχίες σπορ τότε θα σε χαλάσει (και το προ f/l αυτοκίνητο γενικότερα).
Οι μονάδες της slk είναι κλασσικά αντλιοέμβολα της bosch rexroth (εχω φτιάξει 10άδες άλλα αντιστοιχα συστηματα για άλλες δουλειές), πιστεύω ότι αν το ψάξει κανείς, με τους αυθεντικούς κωδικούς της BR θα βρεί repair kit, να τις βγάλει και να τις δώσει σε ένα μάστορα να τις κάνει καινούργιες. Αυτό + καλή λίπανση εξασφαλίζουν εξαιρετική λειτουργία. Οι οροφή στην slk ΙΜΗΟ αρχίζει τα γλέντια έτσι και χτυπηθεί το αμάξι ή πέσει σε κανα γύφτουλα και την κακοποιήσει (τη ζορίσει κακοφορτωμένη).

Εμένα, στη φάτσα μου αρέσει καλύτερα η 170 f/l και η 172 που έχουν φάτσα της ανθρωπιάς που δε μοιάζει με αυτό:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Obelix έγραψε:...

Ωραίο αμάξι μαέστρο...το θέμα είναι ότι αυτά γερνάνε με το χρόνο περισσότερο και όχι με τα χιλιόμετρα, ε; :(
Και πάλι πρέπει να είναι ονειρεμένο... :vava:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Obelix έγραψε:Ε200 kompressor elegance, αυτόματη, bixenon, δέρμα(όχι δερμάτινη mbtex) μπεζ, ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμες.
Είναι το κλασσικό ανοιχτό μπλε που λανσαρίστηκε η 211
Όλα τα σερβις στην ώρα τους σε εξουσιοδοτημένα, σήμερα ήρθε για σεβις διετίας παρότι είχε κάνει μόνο 2-3 χιλιάδες χλμ από το προηγούμενο. Ζητάει 15-16000.
Παρότι δεν μου αρέσει η 211 μου περναει απ το μυαλό να δώσω την Ζαφιρα και το εκατοεξι γι αυτη, αλλά πάλι δεν βγαίνουν τα γρόσια που λέει κι ο D-jet!

.

Για τέτοιο αυτοκίνητο μια χαρά λεφτά ζητάει.
Οπτικά δε σ αρέσει η 211 ή τα μπλιμπλίκια της 1ης σειράς που χαλάνε; :hmmm:

D-Jet έγραψε:o D-Jet οδηγάει και πλερώνει (αφειδώς) dsg...

Eίναι και η κτηνώδης ροπή του RS :rtfm: Nα τα λέμε αυτά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BEAMS έγραψε:
Eίναι και η κτηνώδης ροπή του RS :rtfm: Nα τα λέμε αυτά.

ρεισινγκ το εγραφες τις προαλλες :rtfm: