Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230405 Υποτίθεται άλλαξα όταν προβλέπει ο κατασκευαστής. Θα ανατρέξω στο αρχείο μου να δω πότε άλλαξαν και κάθε πότε λέει το μάνουαλ, γιατί εγώ δε θυμάμαι να έχω ζητήσει αλλαγή επί τουτου.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#230412 Μμλκα πετα το το μπουρδέλο να ησυχασεις.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#230416 Αν δεν εχεις αλλαξει ποτε ή μονο μια φορα τοτε ειτε σου εκαψε καποιο σωληνα/κολαρο ειτε την αντλια. Στο συνεργειο κανονικα μετρανε την οξυτητα και αν είναι πολύ οξυ το αλλαζουν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230418 Αφού λέει ότι δεν αλλάζεται, γιατί να αλλάξω?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#230421 Για τον ίδιο λόγο που αλλάζουμε βαλβολίνες παρόλο που λένε ότι δεν χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#230424 Το πιθανότερο είναι η αντλία νερού.Στα χιλιομετρα σου μια χαρα είσαι. Άλλοι έχουν αλλάξει απο τις 60000.
Καμία σχέση δεν έχει με την αλλαγή υγρού.
Τελευταία επεξεργασία από kostis20 και 09 Μαρ 2016, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230425 Αν είναι έτσι όφειλαν να με έχουν ενημερώσει. Εγώ να μυρίσω τα νύχια μου ή να κρατάω record τι σκατά αλλάζω και πότε? Φεύγω τώρα επιτόπου για Καρέντα. Θα συμπληρώσω σκέτο νερό και θα πάω λάου λάου. Θα παιχτεί ματσάκι.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Αφού λέει ότι δεν αλλάζεται, γιατί να αλλάξω?

Γιατι γινεται οξυ με την παροδο του χρονου και τρωει τα πλαστικα. Εννοείται δεν θα στο πουν στα μουτρα γιατι θελουν να στα παρουν. Εμενα μου το ειπε στο συνεργειο ενας μαστορας που ελεγχε το αμαξι μου εκ μερους αγοραστη ώστε να το παρουν λιγοτερα: "Για να δουμε και την οξυτητα του ψυκτικου.."
Άβαταρ μέλους
By GTS
kostis20 έγραψε:Το πιθανότερο είναι η αντλία νερού.Στα χιλιομετρα σου μια χαρα είσαι. Άλλοι έχουν αλλάξει απο τις 60000.

Τι εννοεις καμμια σχεση με την αλλαγη υγρου? Στο δικο μου αν αλλαζες υγρο κάθε δυο χρονο η αντλια θα κραταγε πολύ περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
GTS έγραψε:
kostis20 έγραψε:Το πιθανότερο είναι η αντλία νερού.Στα χιλιομετρα σου μια χαρα είσαι. Άλλοι έχουν αλλάξει απο τις 60000.

Τι εννοεις καμμια σχεση με την αλλαγη υγρου? Στο δικο μου αν αλλαζες υγρο κάθε δυο χρονο η αντλια θα κραταγε πολύ περισσοτερο.

Τι να εννοώ? Αυτό που γράφω.
Οι αντλίες στα πρώτα B8 ήταν προβλημάτικες και χάλαγαν ακομα και με λίγα χιλιόμετρα. Δεν είχε σχέση αν θα αλλάζει υγρό.Το ίδιο και σε octavia 1.8 ας πούμε,ήταν κλασσική βλάβη.
Τελευταία επεξεργασία από kostis20 και 09 Μαρ 2016, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#230437 Για πότε μιλάς; Είχε OAT ψυκτικό;
Άβαταρ μέλους
By GTS
kostis20 έγραψε:
GTS έγραψε:

Τι να εννοώ? Αυτό που γράφω.
Οι αντλίες στα πρώτα B8 ήταν προβλημάτικες και χάλαγαν ακομα και με λίγα χιλιόμετρα. Δεν είχε σχέση αν θα αλλάζει υγρό.Το ίδιο και σε octavia 1.8 ας πούμε,ήταν κλασσική βλάβη.

Ενταξει μιλαμε για άλλη βλαβη. Ο Στεφαν147 το εχει το αμαξι 6.5 χρονια, δεν είναι αυτή η βλαβη. Εγω μιλαω για πλαστικες αντλιες και πλαστικα παρελκομενα κλπ...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230478 Κατά 90% τρόμπα βενζίνης. Ήταν μούσκεμα παντού ένα γύρω της. Κάνα 300αρι. Με τις υγείες μας.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#230479 Λογικο αν δεν αλλαζεις τα υγρα συχνα. Κοιτα αν μπορεις να βαλεις κατι φθηνοτερο. Εγω ειχα βαλει μια refurbished.
Άβαταρ μέλους
By nass
#230480 Βενζίνης ή νερού ?
(Μη κακομελετάς! :lol: )