Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#230306 Έλεγξες τώρα αν έχει νερά μέσα;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230310 Όχι δεν πρόλαβα γιατί είχα ψιλοαργήσει και ψιλοβρέχει στο πάρκινγκ. Θα κατέβω κάποια στιγμή αργότερα να τσεκάρω. Πάντως δεν έχασε υγρα στη διαδρομή γιατί θα το καταλάβαινα.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
pik. έγραψε:

...μ αρεσει.
ειναι ο,τι πεις για 2ο αμαξι και για μικρη οικογενεια..... :eat:
Και για αμαξι over70s ειναι τελειο. :s_cool

...παραδοξως, ενω στην πρωτη-δευτερη φωτο οταν το ειδα απο αυτες που βγηκαν στην εκθεση, μου φανηκε σαν ενα σηκωμενο Polo :lol: , βλεποντας το λιγο πιο προσεκτικα, απο διαφορετικες γωνιες-φωτο και video, δεν δειχνει κακο, ειδικα και στο γκρι χρωμα που το λανσαρει στην επισημη ιστοσελιδα...

Αυτο που νομιζω εχει μεγαλυτερη ουσια, ειναι πλεον οτι παρεχεται η δυνατοτητα στον εκαστοτε υποψηφιο αγοραστη, για ενα εναλλακτικο...Countryman, απο την Audi, με οτι αυτο συνεπαγεται σε ενα ποιοτικο αλλα πιο σοβαρο συγκριτικα εσωτερικο και φυσικα την επιλογη 4κινησης σε ενα crossover/Suv αμαξωμα μηκους μολις 4,19m.
Και αυτο με την νεα ελαφρυτερη πλατφορμα και με κυβισμο κατω απο 2 λιτρα (απο 1.4 / 150ps το quattro)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Όχι δεν πρόλαβα γιατί είχα ψιλοαργήσει και ψιλοβρέχει στο πάρκινγκ. Θα κατέβω κάποια στιγμή αργότερα να τσεκάρω. Πάντως δεν έχασε υγρα στη διαδρομή γιατί θα το καταλάβαινα.

Μπορεί όταν το πήρες να ξέχασαν να σου βάλουν νερά? :lol:

Μπορεί επίσης να τα έχασε εκεί που ήσουν πριν βγεις στο δρόμο, ίσως από κάποιο κολάρο που δεν είναι καλά σφιγμένο κλπ.

Υπομονή, θα σιάξει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#230319 Με την επισκευή τι εγινε?

Μπορει να θελει αντλια νερου. Εχεις αλλαξει?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230321 Ότι και να είναι με γαμάει τώρα γιατί πέσανε όλα μαζί. Σήμερα πήγαμε και πήραμε ένα νοικιάρικο για ένα 2μηνο μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το κλεμμένο αλλά το χρειάζεται η μάνα μου, 21/3 είναι το ραντεβού για τα μπιελοπίστονα κι εγώ ήθελα να φύγω το ΣΚΔ γαμώ την Audi και όλο το Ινγκολσταντ.

ΕικόναΕικόνα

Διαρροη it is then.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#230375 Ε ρίξε μια φώκια τότε.....μικρό το κακό :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230384 Το θέμα είναι τι σκατά να κάνω? Να φουλάρω το δοχείο και να πάω κούτσα κούτσα σπίτι (25χλμ Αττική Οδός χαλαρά) ή να φωνάξω οδική να το πάει κατευθείαν αύριο στην Καρέντα?

Προσανατολίζομαι στο πρώτο γιατί βαριέμαι τη διαδικασία.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#230386 Οδική. Αν ξέρασε όλα τα νερά, δεν αξίζει να το ρισκάρεις και 25 χλμ είναι πολλά. Φαίνεται από πού χάνει; Δεν κατάλαβα πολλά με τη δεύτερη φωτό.
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:Οδική. Αν ξέρασε όλα τα νερά, δεν αξίζει να το ρισκάρεις και 25 χλμ είναι πολλά. Φαίνεται από πού χάνει; Δεν κατάλαβα πολλά με τη δεύτερη φωτό.

Eγω βλεπω ότι εχει χασει αρκετα αλλα εχει ακομη το δοχειο. Θα εβαζα νερο μεχρι το ΜΙΝ και μετα στον γυρισμο θα περναγα από την Καρεντα και θα αγοραζα ψυκτικο και θα εβαζα μονο ψυκτικο μεχρι το ΜΑΞ. Η αναλογια πρεπει να είναι 50-50 αλλα και με νερο την βγαζεις για λιγο.

Εννοείται ότι παρακολουθείς ποσο χανει. Πιθανον από την αντλια νερου (ετσι ηταν στο δικο μου). Αν χανει λιγο λιγο μπορεις να συμπληρωνεις μεχρι να το παει στην Καρεντα για την επισκευή.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230393 Στο δοχείο έχει κρατήσει λίγα υγρά όπως φαίνεται στην πρώτη φώτο. Φαίνεται να τα έχει χάσει από κάπου χαμηλά. Τα υγρά έχουν λιμνάσει στην ποδιά και στο ύψος του δοχείου δε φαίνονται ίχνη. Κάποιο κολάρο έχει σκάσει/χαλαρώσει/δεν ξέρω τι.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#230395 Η καρέντα πόσο απέχει από σένα;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230403 Από τη δουλειά πρεπει να είναι 15χλμ.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Στο δοχείο έχει κρατήσει λίγα υγρά όπως φαίνεται στην πρώτη φώτο. Φαίνεται να τα έχει χάσει από κάπου χαμηλά. Τα υγρά έχουν λιμνάσει στην ποδιά και στο ύψος του δοχείου δε φαίνονται ίχνη. Κάποιο κολάρο έχει σκάσει/χαλαρώσει/δεν ξέρω τι.

Ποτε αλλαξες υγρα για τελευταια φορα?

Το ψυκτικο όταν ζεσταθεί αποκτα οξυτητα με την παροδο του χρονου και τρωει ότι πλαστικο βρει μπροστα του. Γιαυτο πρεπει να αλλαζονται συχνα (παθων).