R21
R21
kacey έγραψε:Δεν ειναι αναγκη να γουσταρουν ολοι να "παιξουν", με το "σκυλακι" που εμφανιζεται ξαφνικα μπροστα τους και το να μη γουσταρουν, δεν τους κανει λιγοτερο ανθρωπους απο τους υπολοιπους, ουτε τους αφαιρει δικαιωματα.
προφανως. Και κανεις δεν ζητησε κατι τετοιο. Ουτε του ζητησε να κανει γυρους, ουτε να τα αποφευγει ουτε τιποτα.
.
travelman έγραψε:Μίλησα σήμερα το πρωί με την αρμόδια δημοτική υπηρεσία. Στην αρχή έδειξε ενδιαφέρον, πήγε και το είδε αφού μου ζάλισε τα ούμπαλα μέχρι να το βρεί, μου είπε το αμίμητο:
-Το βρήκα το σκυλάκι καλέ αυτό είναι φοβικό (πρώτη φορά ακούω αυτή τη λέξη σκέτη) και μέχρι να εμφανιστεί και να το ταΐσω έκανε πολύ ώρα. Είστε σίγουρος πως δεν κάνατε τίποτα ιδαίτερο, αυτό φοβάται τη σκιά του?
-Ναι ποδήλατο
-Κοιτάχτε υπάρχουν δύο επιλογές ή να πάτε μία μέρα άμα θέλετε να έρθουμε και μαζί και να συμφιλιωθείτε με το σκυλάκι, αλλιώς θα πρέπει να αλλάξετε διαδρομή
kacey έγραψε:α) εγω ποτε δεν προτεινα κατι τετοιο, κ ουτε εχει χρειαστει να το κανω ποτε. Τι διαολο σκυλια εχετε εκει/στα μερη του travelman?![]()
β) κατ'αρχας αυτο που λες δεν θα πετυχει τιποτα (ισως να τα κανει κ χειροτερα), οποτε? δευτερον, ειναι σαν να μου λες οτι τσαντιζεσαι με το τρελο του χωριου επειδη πχ τραγουδαει μεσα στο λεωφορειο. Αφου δεν εχει ρε συ τη νοημοσυνη και τη γνωστικοτητα να καταλαβει.
kacey έγραψε:ναι οκ, οταν εγραψα "Και κανεις δεν ζητησε κατι τετοιο. Ουτε του ζητησε να κανει γυρους, ουτε να τα αποφευγει ουτε τιποτα." εννοουσα εδω μεσα.
edit: βασικα τωρα βλεπω οτι εσυ, αυτο του προτεινες

travelman έγραψε:Καταρχάς να ευχαριστήσω θερμά την διαχείριση που βιάστηκε να με τρολλάρει στο τρίλεπτο αλλά όχι να στείλει γιαμπανάκι τον χρήστη που με αποκάλεσε ούτε και εγώ ξέρω πως (δεν είναι σχήμα λόγου, πραγματικά δεν ξέρω!!!) τη στιγμή που είχα δηλώσει ότι θα κάνω κάνα 24ώρο να δω τα πόστ. Όλοι μας έχουμε ανάγκη από ένα άμεσο τρολλάρισμα, όλοι μας έχουμε ανάγκη από ένα τύπο να μας κράζει παράτυπα όταν έχουμε δηλώσει ότι θα απουσιάζουμε. Ντάμπλ Μπίνγκο, κε μοδεράτορα γιου ροκ!!!![]()
Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, για τα οποία δεν έχω πάρει απάντηση, και δεν θα πάρω ποτέ γιατί είχα να ξοδέψω τόσο χρόνο στο 4τφ από τότε που ήμασταν 20άρηδες και πλακωνομάσταν για τα μπουζόκαλώδια. Έτσι τροφή για σκέψη, γιατί το να ασχοληθώ και άλλο με αυτό το θέμα μόνο χρόνο θα χάσω.
α) Ποιά η διαφορά από το ποντίκι από το σκύλο και γιατί είναι νόμιμο το ποντικοφάρμακο που επιφέρει ένα αργό φρικιαστικό θάνατο στο ζώο που δημιούργησε τον συμπαθέστερο ήρωα καρτούν της ανθρώπινης ιστορίας και παράνομο να κλωτσήσεις ένα σκύλο. Πόσο μάλλον όταν το ποντικάκι δεν μου έχει κάνει ποτέ τίποτα και ο σκύλος με αναγκάζει να παίρνω αντιβίωση μία εβδομάδα, που έχω να πάρω χρόνια (πραγματικά δεν θυμάμαι πότε πήρα τελευταία χρονιά)
β) Σε ποιό παράλληλο σύμπαν μπορεί κάποιος να δηλώνει φιλόζωος και ταυτόχρονα να κοκορεύεται πόσα παΐδάκια, μπριζολάκια και κοντοσούβλια τσάκισε όπως κάνει το 99% των Ελλήνων, τι στιγμή που ξέρει πόσο σιχαμένη και απάνθρωπη είναι η ζωοβιομηχανία. Εάν ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει τότε είναι για το ΠΙΚΠΑ ή διάβαζε μαζί με το Χριστόδουλο. Εάν ισχυρίζεται ότι θέλει τη μπριζολίτσα του, τα νάγκετ του, τα παριζάκια του, τα λουκανικάκια του, τα παϊδάκια του, τα μπιφτεκάκια του και τον κιμά στο μακαρόνι για την επιβίωση του, ενώ όντας χορτοφάγος ή έστω με ελάχιστη κατανάλωση κρέατος μπορείς να έχει μία σαφώς πιο υγιεινή ζωή, τότε είναι καθαρόαιμος στόκος.
γ) Για κάθε 200 αδέσποτα που περνάω στο δρόμο θα με κυνηγήσει το 1. Από τα 200 κυνηγητά με δάγκωσε το 1. Εάν κάποιος θεωρεί λογικό ότι δεν πρέπει να γίνεται τίποτα για αυτή την εξαίρεση της εξαίρεσης και να κοροϊδεύεται έμμεσα από την αρμόδια αρχή τι να πω, πάω πάσο. Εγώ είμαι νόμιμος και δεν το παίζω Κάλαχαν όπως μερικοί άντρακλες εδώ μέσα, οπότε δεν μπορώ να ρίξω φόλα, όμως όποιος περιμένει ότι με τέτοια απάθεια και νωθρότητα από την Φιλοζωική δεν θα βγούν τύποι με φόλες στις σακούλες τους ζει σε ρόζ συννεφάκι που γύρω γύρω χοροπηδούν χαρούμενα και χαμογελαστα μικρά μου πόνυ.
Δεν θα πείσει κανένας κανένα εδώ μέσα, αλλιώς θα σκοτώσουμε το χρόνο μας. Προσπαθώ να σεβαστώ το δικό μου αλλά ήδη έχω χάσει πολύ. Πείτε ότι θέλετε, δεν δεσμεύομαι ότι θα απαντήσω, σίγουρα δεν θα δω μηνύματα για καμιά μέρα ακόμα. Μπον νουιτ
g8777 έγραψε:Kacey ο,τι και να πεις εχεις δικιο.![]()
![]()
![]()
![]()

Anonymous Founder έγραψε:Σε όλα αυτά τα χρόνια που θυμάμαι, υπήρξαν 1-2 που απρόκλητα δάγκωσαν κάποιον ή επιτέθηκαν, και η εκτέλεσή τους με το μονόκανο έγινε άμεσα.
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]