Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#216249 Κι εγώ λέω να βάλω μια 30άρα. Μου φτάνει και μου έκαναν και μια προσφορά από Cosmote.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Chuckie V2.0 έγραψε:δώσε πόνο QsisVTS..... και μάζευε λεφτά για δίσκους, καλό το ADSL, αλλά με το VDSL πλέον γεμίζουν νεράκι...
(γλυκοκοιτάζω να αναβαθμίσω την ποιότητα σε μερικές TV Series που έχω, ευκολότερο με VDSL πλέον, πχ X-Files complete στα 445GB 720p bluray, ήδη τα καλά κατέβηκαν σε full ποιότητα, βλέπε firefly, band of brothers με 4GB ανα episode κτλ)

Έχω εγκαταλείψει πλέον το σπορ των συλλόγων (κάποτε μάζευα και DVD σκεψου, έχουν πεταχτεί όλα) και οι δίσκοι μου είναι άδειοι

Αν ποτέ θελησω κάτι ξανά είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή στο internet, είτε για κατέβασμα είτε για streaming

Δε βρίσκω λόγο να αγοράζω και να γεμιζω σκληρούς
Άβαταρ μέλους
By elteo
#216256 +1 σε αυτήν την λογική. Κι εγώ το ίδιο κάνω.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#216406 Παλιά κρατούσα οτιδήποτε κατέβαζα. Είχα κάνει τεράστια Ταινιοθήκη σε DVD όλα. Ακόμα και σειρές. Τα πιο άχρηστα και πεταμενα λεφτά (και χρόνος).
Οι μεν σειρές κατέληξαν να κρέμονται σε κάποιο μπαλκόνι για να διωχθούν τα πουλιά. Οι δε ταινιες σαπίζουν σε 50αρες θήκες στο υπόγειο και μάλλον την ίδια τύχη θα έχουν και αυτές.

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#216412 Κάποτε ήταν άθλος η απόκτηση μιας ταινίας ή σειράς ή παιχνιδιού για αυτό και τα κρατούσες

Πλέον είναι πολύ πιο εύκολη και σύντομη υπόθεση

Επίσης όλο αυτό το κόστος δεν αξίζει γιατί τελικά πολύ σπάνια θα επιστρέψεις στη συλλογή σου να δεις κάτι που έχεις δει ήδη ή να παίξεις ξανά κάτι που έχεις τερματίσει

Προτιμώ λοιπόν να πληρώσω το μικρό ποσό για να παίξω ένα παλιό παιχνίδι, ή να το ξανακατεβασω από την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μου και προτιμώ να δίνω ένα ευτελές ποσό για να μπορώ να δω παλιές σειρές ή ταινίες όποτε μου καπνίσει από υπηρεσίες τύπου Netflix.

Στη τελική ας ξανακατεβάσω κάτι από το να ξοδεύω πόρους για να το φυλάω.

Και το όσο το δυνατόν πιο γρήγορο internet κάνει πιο εύκολη τη κατάσταση.

Η εμμονή της συλλογής δεν είναι παρά μια εμμονή, τουλάχιστον για τους περισσότερους που το καταλάβαμε ότι δεν είχε νόημα αυτό το σκουπιδομάζομα και σταματησαμε.

Σκληρούς αποθήκες πλέον δεν έχω και δε θα αγοράσω, έναν εξωτερικό για μικροπράγματα πήρα τα τελευταία χρόνια και αυτός ούτε ένα TB δεν ήταν...

Μόνο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερης χωρητικότητας ssd με ενδιαφέρει να ξοδεψω για να έχω πολλά πράγματα (παιχνίδια συνήθως) εγκατεστημένα αλλά κι εκεί μέχρι κάποιο όριο, στα 500MB-1TB θα πάψει να με ενδιαφέρει και αυτό το ζήτημα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Asimov έγραψε:Πήρα χτες στη Forthnet να ζητησω προσφορα για ανανεωση. Μου δινουν τιμες καταλογου, ενω ξερω οτι οταν κανεις αιτημα διακοπης επανερχονται με "ειδικες προσφορες". Το εξηγησα στον υπαλληλο και του ειπα να ανανεωσουμε ομορφα κι ωραια στην τιμη της "ειδικης προσφορας" χωρις κι εγω κι αυτοι να μπαινουμε στη διαδικασια αιτησεων, μεταφορας, τηλεφωνηματων για αλλαγη γνωμης κλπ κλπ. Ε, το αρνηθηκε. Μου αρχισε μαλιστα τις πιπες οτι ταχα αυτα που λεω ισχυαν μεχρι τον Ιουλιο, αλλα απο Αυγουστο το τμημα μαρκετινγκ αλλαξε στρατηγικη κλπ κλπ. Μαλακιες, γιατι εγινε σχετικη προταση σε γνωστο μολις προχτες. Το μονο που καταφερε ειναι να με εκνευρισει (δεν φταιει αυτος βεβαια, ετσι του λενε, ετσι κανει) και να με αναγκασει σημερα κιολας να παω στον ΟΤΕ. Ειμαι βεβαιος οτι σε 2-3 μερες, που θα λαβουν το αιτημα, θα με παρουν τηλ. και θα με παρακαλανε να μεινω (οπως αντιστοιχα ειχαν κανει και οι του ΟΤΕ καποτε, τις ιδιες μαλακιες δλδ). Ποσο μυαλο θελει να καταλαβουν οτι ετσι οπως κινουνται σπαταλουν πορους και τελικα χανουν δυσαρεστημενους πελατες;;;; Γιατι δεν ειναι μονο το οικονομικο: ειναι και η κοροιδια. Τελικα οσο πιο μεγαλο το μαγαζι, τοσο πιο δυσκινητο και με ελλειψη κοινης λογικης :dizzy:

Σε συνέχεια αυτού και... 6 μήνες αργότερα, αξιώθηκα να πάω να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ, που μου υποσχέθηκε κιόλας ότι θα μου δώσει ADSL από την καμπίνα της γειτονιάς και συνέπεια να διπλασιαστεί η ταχύτητα (μου εγγυήθηκε 16+).
Το σύνολο με ΟΤΕ TV full και κάτι λίγα κινητά στα 45 ευρώ. Στο καπάκι με πήρε η Forthnet να μου δώσει την ίδια οικονομική προσφορά (χωρίς όμως διπλασιασμό της ταχύτητας) + 12 ώρες κινητά συν ένα πάγιο δώρο. Λόγω των γεγονότων όμως τους κούνησα το μαντήλι.
Πόσο βλάκες είναι;
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#230012 Πολύ.
Αν δεν είχαν θρύλο θα είχα φύγει προ πολλού.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#230019 asimov εκεί που είσαι δίνουν vdsl;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#230023 Ναι, εδώ και πολύ καιρό (2 χρόνια; :hmmm: ). Ήταν από τις πρώτες περιοχές της Αττικής που μπήκαν νέες καμπίνες. Ένας γείτονας που έβαλε πιάνει 50 :omg:
Απλά μέχρι τώρα δεν έδιναν ADSL από αυτές τις καμπίνες και τώρα αυτό άλλαξε.

Το σκέφτηκα κι εγώ να μείνω μόνο και μόνο για τον Ολυμπιακό και τη Euroleague. Αλλά, εντάξει, λες και προλαβαίνω πλέον να βλέπω τα ματς... Άσε που έτσι γλυτώνω να μου μαζεύονται στο σπίτι κάθε Κυριακή όλοι οι πικραμένοι :lol:
Πούλο η Forthnet μέχρι να βάλει μυαλό.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#230027 καινούριες καμπίνες έχω κι εγώ 2 χρόνια αλλά vdsl γενικά εδώ και ένα χρόνο και από τη forthnet συγκεκριμένα εδώ και κάνα μήνα μόλις, ενώ σε άλλα σημεία της γλυφάδας δίνει εδώ και καιρό, αχταρμάς... :dizzy:

πάντως όσοι έχουμε βάλει σε όποιον παροχο και αν αναφερόμαστε έχουμε 50, όσο και αν πιάναμε πριν είτε 2 είτε 16 με vdsl 50, δεν παίζει κάτι άλλο

γραμμές που είχαν θέμα με adsl δεν έχουν με vdsl
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 08 Μαρ 2016, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230028 Εμ μιλάει ο κόσμος...όχι ότι θα στο χάριζαν αλλά κάτι θα κάναμε. Που θα βλέπεις τώρα το θίασο του ψέματος και της κλεψιάς? :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Deleted User 1 έγραψε:Εμ μιλάει ο κόσμος...όχι ότι θα στο χάριζαν αλλά κάτι θα κάναμε. Που θα βλέπεις τώρα το θίασο του ψέματος και της κλεψιάς? :whistlink:

Θα μαζεύομαι εγώ στο σπίτι των πικραμένων για να βλέπω τη θρυλάρα :lol:
Μα δεν ήθελα να μου το χαρίσουν. Ήθελα να μου δώσουν ό,τι και οι γείτονες: 40 ευρώ για τηλεφωνία και τα αθλητικά (που μάλιστα ένας γείτονας έχει το full σε αυτά τα λεφτά). Τίποτα, ήταν ανένδοτοι. Τώρα μου έδιναν με 45 ευρώ το full + 12 ώρες κινητά + το πρώτο 45αρι δώρο, αλλά είχε πετάξει το πουλάκι. Και να πω ότι δεν τα είχα πει στο τμήμα προσφορών από το Σεπτέμβρη... Έχετε τίποτα τζιμάνια εκεί πέρα; :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#230037 Κοίτα ανα περιόδους αλλάζουν τα κόζα. Δηλαδή μπορεί μία να τους δώσουν το ελεύθερο να ξηλωθούν και τον άλλο μήνα να τους πουν ότι κάνουμε αυξήσεις. Πχ αυτό το μήνα τρέχουν αυξήσεις. Είναι θέμα και του τι κάνει ο ανταγωνισμός την κάθε περιόδο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:
Asimov έγραψε:Πήρα χτες στη Forthnet να ζητησω προσφορα για ανανεωση. Μου δινουν τιμες καταλογου, ενω ξερω οτι οταν κανεις αιτημα διακοπης επανερχονται με "ειδικες προσφορες". Το εξηγησα στον υπαλληλο και του ειπα να ανανεωσουμε ομορφα κι ωραια στην τιμη της "ειδικης προσφορας" χωρις κι εγω κι αυτοι να μπαινουμε στη διαδικασια αιτησεων, μεταφορας, τηλεφωνηματων για αλλαγη γνωμης κλπ κλπ. Ε, το αρνηθηκε. Μου αρχισε μαλιστα τις πιπες οτι ταχα αυτα που λεω ισχυαν μεχρι τον Ιουλιο, αλλα απο Αυγουστο το τμημα μαρκετινγκ αλλαξε στρατηγικη κλπ κλπ. Μαλακιες, γιατι εγινε σχετικη προταση σε γνωστο μολις προχτες. Το μονο που καταφερε ειναι να με εκνευρισει (δεν φταιει αυτος βεβαια, ετσι του λενε, ετσι κανει) και να με αναγκασει σημερα κιολας να παω στον ΟΤΕ. Ειμαι βεβαιος οτι σε 2-3 μερες, που θα λαβουν το αιτημα, θα με παρουν τηλ. και θα με παρακαλανε να μεινω (οπως αντιστοιχα ειχαν κανει και οι του ΟΤΕ καποτε, τις ιδιες μαλακιες δλδ). Ποσο μυαλο θελει να καταλαβουν οτι ετσι οπως κινουνται σπαταλουν πορους και τελικα χανουν δυσαρεστημενους πελατες;;;; Γιατι δεν ειναι μονο το οικονομικο: ειναι και η κοροιδια. Τελικα οσο πιο μεγαλο το μαγαζι, τοσο πιο δυσκινητο και με ελλειψη κοινης λογικης :dizzy:

Σε συνέχεια αυτού και... 6 μήνες αργότερα, αξιώθηκα να πάω να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ, που μου υποσχέθηκε κιόλας ότι θα μου δώσει ADSL από την καμπίνα της γειτονιάς και συνέπεια να διπλασιαστεί η ταχύτητα (μου εγγυήθηκε 16+).
Το σύνολο με ΟΤΕ TV full και κάτι λίγα κινητά στα 45 ευρώ. Στο καπάκι με πήρε η Forthnet να μου δώσει την ίδια οικονομική προσφορά (χωρίς όμως διπλασιασμό της ταχύτητας) + 12 ώρες κινητά συν ένα πάγιο δώρο. Λόγω των γεγονότων όμως τους κούνησα το μαντήλι.
Πόσο βλάκες είναι;

Οσο βλακες ηταν και του ΟΤΕ οταν αλλαξα παροχο. Ειχα μιλησει 10 φορες για καλυτερη προσφορα σε ΟΤΕ tv + internet+ τηλεφωνο και μου εδιναν τιμες καταλογου.
Οταν πηγα στην forthnet με 29,90 + 10€ για novasports1, novacinema1 με πηραν να μου δωσουν την ιδια τιμη για full OTE tv + τα αλλα, αλλα εφαγαν γειωση λογω της συμπεριφορας τους.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Deleted User 1 έγραψε:Κοίτα ανα περιόδους αλλάζουν τα κόζα. Δηλαδή μπορεί μία να τους δώσουν το ελεύθερο να ξηλωθούν και τον άλλο μήνα να τους πουν ότι κάνουμε αυξήσεις. Πχ αυτό το μήνα τρέχουν αυξήσεις. Είναι θέμα και του τι κάνει ο ανταγωνισμός την κάθε περιόδο.

Μα εκείνη την περίοδο τα έδιναν (σε άλλους) αυτά που τους ζήτησα και περισσότερα μη σου πω.

Κατά τα λοιπά συμφωνώ ότι τα ίδια κάνουν όλοι, αλλά εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι κερδίζουν με αυτήν την τακτική εκτός από το να εκνευρίζουν τους πελάτες.
Θα μου έδιναν λιγότερα από αυτά που μου πρόσφεραν τελικά και θα έμενα κι ευχαριστημένος.