Μου αρέσει ο λόγος που είστε
bill33 έγραψε:Δεν μου αρέσει που είστε![]()
![]()
Μου αρέσει ο λόγος που είστε![]()
Εσύ είσαι
https://n26.com/r/thomasm9467
Αυτο που μαρεσει ειναι η ρουτινα που εχω αναπτυξει πλεον, να σηκωνομαι ~5am, να φτιαχνω ενα καφε και να αραζω στο καθιστικο με ambient φωτισμο μονο απεξω να σερφαρω :-)
εχει πολλα παραθυρα και ειναι ωραια αυτο, εχει αλλα 3 τετοια στον αριστερο τοιχο που δε φαινονται
mjacob έγραψε:PeterPan έγραψε:Δοκίμασα κάποια σιροπιαστά που μου έφερε ένας συνάδελφος από την Ιορδανία κ μου φάνηκαν άγλυκα. Προσωπικά δε μου άρεσαν, η γυναίκα που δεν τρώει ελληνικά σιροπιαστά ξετρελάθηκε... Δεν είχαν σιρόπι, αισθανόσουν το φυστίκι κ το βούτυρο.
Οι Ελληνες κάνουμε τα γλυκά με περισσότερη ζάχαρη, σιρόπι κτλ...
στο συγκεκριμένο θέμα, απλά κάνουμε χάλια σιροπιαστά![]()
Ακριβώς αυτό είναι το νόημα, να καταλαβαίνεις φύλλο, βούτυρο, φυστίκι, όχι να κολυμπάει και να στάζει.
+1 peterpan+mjacob
Φανταστικα ειναι τα γλυκα εξω, εδω σου πεφτουν τα δοντια απ τη ζαχαρη, βαζουμε τοσο πολυ που τα καλυπτει ολα.
Το ιδιο και τα σιροπιαστα και οι τουρτες και τα κεικ (αυστρια-γερμανια τα ειχα ταραξει) και τα στρουντελ κλπ.
KiloMeater έγραψε:Αυτο που μαρεσει ειναι η ρουτινα που εχω αναπτυξει πλεον, να σηκωνομαι ~5am, να φτιαχνω ενα καφε και να αραζω στο καθιστικο με ambient φωτισμο μονο απεξω να σερφαρω :-)
Κανε και κανα περιπατο-τρεξιματακι, στα παρκα τετοια ωρα θα ειναι υπεροχα (αν δεν εχει ψοφοκρυο!
).Θα σε βοηθησει και στον υπνο! Ασε που μπορει να κανεις και ενδιαφερουσες γνωριμιες...
προχθές άνοιξε τα ματάκια του!Μου αρέσει που του φτιάχνω εγώ τον γάλα και τον βοηθάω να κάνει την ανάγκη του.
Δεν μου αρέσει που με κατούρησε
Μου αρέσει που έχω γάμο σε 2 ώρες.
Δεν μου αρέσει που χάλασαν ταυτόχρονα οι δυο μπαταρίες του άσσου.
Δεν μου αρέσει που τα έσκασα για να νοικιάσω άλλο σώμα (7D).
Δεν μου αρέσει που η βοηθός μου δεν μπορεί να έρθει σήμερα μαζί στον γάμο.
Δεν μου αρέσει που πάω σε μυστήριο με σώμα που δεν το έχω δουλέψει.
Δεν μου αρέσου οι σκατάνθρωποι που είναι ¨αναμεσά μας¨.
Μου αρέσει το στρατιωτικό cargo παντελόνι της ερήμου (οχι digital) που αγόρασα εχθές για την δουλειά.
Δεν μου αρέσει που δεν πάει να το βάλω σήμερα στον γάμο και να σκάσω κομάντο στην εκκλησία μέσα
Μου αρέσει το γατουλίνι του χτανσου
Δεν μου αρέσει που βρήκα σήμερα στα 2 σετ flash triggers μου χαλασμένα τα transmitters

Μου αρέσει το slave mode των yongnuo x-D
< >
vengas έγραψε:έχει βρέξει 5 φορές από το πρωί
Αη σιχτίρ παίζεις με τα νεύρα μας κωλόφαρδε!
https://n26.com/r/thomasm9467
vengas έγραψε:έχει βρέξει 5 φορές από το πρωί
σου αρεσει που εβρεξε 5 φορες και δεν σου αρεσει επειδη δεν εγιναν 6 οι φορες?

δε μαρέσει η διαδικασία πρόσληψης σε δουλειά εδώ
Πρώτα συνέντευξη με το boss και έναν team leader
μετά συνέντευξη με τον lead programmer
μετά με ποιον άλλον θα ξαναδώσω, με την καθαρίστρια???
Σε μια άλλη εταιρία....
Μετά το τεστ(μιλάμε για τεστ μιας ώρας και είχε 15 σελίδες κ κάθε μια να γραψω κώδικα για αμφισβητούμενες περιπτώσεις) αφού το ελέγχει έρχεται με πιάνει στην συζητηση και στο τέλος μου λέει:
- Τα πήγες καλά σε σχέση με τους άλλους 2, θα δούμε πώς θα τα πάνε οι επόμενοι 4 και στο τέλος θα διαλέξουμε 2 για head to head σύγκριση
- Πωωωπωώω Μουντιάλ φάση
- Ναι, ναι