Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#228150 Τοσα αυτοκίνητιστικα θεματα εδω θα μας πειτε για τις καταναλωσεις σας??? Ντροπη

< 3
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Geo f1 έγραψε:Τοσα αυτοκίνητιστικα θεματα εδω θα μας πειτε για τις καταναλωσεις σας??? Ντροπη

< 3

Συγνώμη πολυχρονεμενε μας mod, θες να μεταφέρεις τις δημοσιεύσεις μας στο κατάλληλο θέμα ?;-)

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#228154 Δεν μου αρέσει που ξαναχειμωνιασε, η βροχή δεν λέει να σταματήσει και κάνει και ψοφοκρυο

.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
rocsta έγραψε:Δε μ αρεσει που ΠΡΕΠΕΙ να βγουμε σημερα αντι να αραξουμε στην κρεβαταρα μας.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους

Σωστός. Ευτυχώς εγώ δεν πρέπει.
Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω βγει Τσικνοπέμπτη.
Εκτός από το όταν ήμουν φοιτητής. Από τότε παίζει να μην έχω βγει ποτέ.
Φυσικά ούτε ψησίματα και |λογοκρισία| εκείνη τη μέρα. Είμαι υπεράνω αυτών.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#228227 Και εμένα έχει αρχίσει να μου αρέσει το σπίτι τελευταία, κάτι ο νέος καναπές, κάτι το ηχοσύστημα, κάτι το νέτφλιξ... Πιάνω των εαυτό μου να θέλει να μείνει μέσα τα βράδια του ΣΚ.

Μου αρέσει που μου πρότειναν σήμερα να πάω με την ομάδα στο τουρνουά εφήβων στο Μιλάνο τέλη Μαίου, στα πλαίσια του τελικού Champions League κ φυσικά να δούμε τον τελικό...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#228273 Και γω μπορω να πω οτι σημερα μ αρεσε που δεν πηγα πουθενα. Απο το 2010 κι επειτα ,Τσικνοπέμπτη δεν θυμαμαι να περασα ποτέ καλα. Οπότε το μονο που καναμε ειναι παραγγελια με σουβλακια το μεσημερι στην τραπεζα. Το βραδυ με την :inlove: πιτογυρα.
Δεν μ αρεσει που τις τελευταίες 2 βδομαδες ειμαι στα προθυρα της καταρρευσης απο αποψη κουρασης. Και το κυριοτερο ειναι οτι κανεις δεν δειχνει να με καταλαβαινει. Ειδικα σημερα σε καποια φαση τα ποδια μ δε με βασταγαν.
Σημερα δοκιμασα βιταμινες. Για να δουμε...

.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#228275 Φρούτα, λιγότερο φαγητό και ξηροί καρποί.

Ζάχαρη κι αυτή κομμένη (δοκίμασε σταφίδες μπόλικες και λίγη σοκολάτα) και το πόση ενέργεια θα πάρεις δεν το φαντάζεσαι καν.

Τι βιταμίνες διαβάζω και φρικαρω :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By vengas
Focusman91 έγραψε:Και γω μπορω να πω οτι σημερα μ αρεσε που δεν πηγα πουθενα. Απο το 2010 κι επειτα ,Τσικνοπέμπτη δεν θυμαμαι να περασα ποτέ καλα. Οπότε το μονο που καναμε ειναι παραγγελια με σουβλακια το μεσημερι στην τραπεζα. Το βραδυ με την :inlove: πιτογυρα.
Δεν μ αρεσει που τις τελευταίες 2 βδομαδες ειμαι στα προθυρα της καταρρευσης απο αποψη κουρασης. Και το κυριοτερο ειναι οτι κανεις δεν δειχνει να με καταλαβαινει. Ειδικα σημερα σε καποια φαση τα ποδια μ δε με βασταγαν.
Σημερα δοκιμασα βιταμινες. Για να δουμε...

.

http://www.nowfoods.com/Iron-Complex-Ve ... ablets.htm
:lol: