Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
PeterPan έγραψε:
skous έγραψε:Αρετσού κάνεις μπάνιο;

Εάν όχι, τότε δεν θα κάνεις ούτε γλυφάδα.

Το που μένουν οι συγγενεις, μιας και δεν είναι κολλητοι είναι irrelevant. Βρές πρώτα που θα δουλεύεις, ψάξε εκει κοντά καλή περιοχή, και για μπάνια χτυπάς ανατολική αττική ή δυτική προς τα έξω

< >

Στον Αστέρα κάνουν μπάνιο, σωστά? εννοώ πως η περιοχή είναι οκ. κ για Βάρκιζα ξέρω ότι κάνεις μπάνιο, σωστό δεν είναι?

στη γλυφάδα να έρθεις είναι και γαμώ :iconcool:

μπάνιο πιο πέρα από τη βουλιαγμένη τα καλοκαίρια

το καλύτερο μέρος να μένεις στην αθήνα πάντως αν δεν έχεις το κόλλημα της θάλασσας (εγώ το έχω) για μένα είναι το ψυχικό

αν θες να δουλέψεις metropolitan όμως πρέπει να είσαι γλυφάδα-βούλα για να ισορροπήσεις απόσταση από τη δουλειά και ωραίο μέρος να μένεις
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 03 Μαρ 2016, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By skous
sknipper έγραψε:Επειδή η Γερμανική περνάει κορυφαία φάση όπου θεωρείται ότι ίσως είναι το καλύτερο σχολείο δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να μπεις εκεί.

Σιγα....
Αν δεν πας με γερμανικη υπηκοότητα, τότε εξετάσεις

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:
PeterPan έγραψε:Προς το παρόν είναι θεωρητικό σενάριο, αλλά ελπίζω σε 5-7 χρόνια να το πραγματοποιήσω. Μεταξύ σοβαρού κ αστείου έβλεπα κάτι αγγελίες στο Spitimou κ είδα πολύ καλές τιμές. Δλδ είδα μονοκατοικίες 200 τμ στα 350-400 k€ , φαντάζομαι ένα 30άρι θα πέφτει κάτω κι άλλο. Να το αγοράσω θέλω, οχι ενοίκιο. Για εμένα το σκέφτομαι.

Παιδιά έχεις; τι ηλικίες;
Δες για χάζι τις τιμές, και εγώ το κάνω, αλλά μέχρι εκεί.
Άμα είσαι μόνος, έχεις βάλει στην άκρη αρκετά να σε συντηρήσουν για early retirement η βρίσκεις μια δουλειά για συντήρηση επιπλέον των άλλων, είναι καλή ιδέα η Ελλάδα, είναι εύκολη και ωραία η ζωή (εννοείται να έχεις να πληρώνεις για όλα, κράτος μηδέν, μη περιμένεις τίποτα).
Αν έχεις παιδιά, αμαρτία είναι να σκέφτεσαι να τα φέρεις σε αυτή την κοινωνία.

Το θεωρώ απαράδεκτο το ότι έκρινε ο οποίος mod ότι έπρεπε να σβήσει κάτι Επειδή δεν συμφωνούσε.
Παρακαλώ επανέφερε το κείμενο όπως ήταν
Το κείμενο επανήλθε στο αρχικό μήνυμα και σε όλα τα quotes.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
KiloMeater έγραψε:
KiloMeater έγραψε:
PeterPan έγραψε:Προς το παρόν είναι θεωρητικό σενάριο, αλλά ελπίζω σε 5-7 χρόνια να το πραγματοποιήσω. Μεταξύ σοβαρού κ αστείου έβλεπα κάτι αγγελίες στο Spitimou κ είδα πολύ καλές τιμές. Δλδ είδα μονοκατοικίες 200 τμ στα 350-400 k€ , φαντάζομαι ένα 30άρι θα πέφτει κάτω κι άλλο. Να το αγοράσω θέλω, οχι ενοίκιο. Για εμένα το σκέφτομαι.

Παιδιά έχεις; τι ηλικίες;
Δες για χάζι τις τιμές, και εγώ το κάνω, αλλά μέχρι εκεί.
Άμα είσαι μόνος, έχεις βάλει στην άκρη αρκετά να σε συντηρήσουν για early retirement η βρίσκεις μια δουλειά για συντήρηση επιπλέον των άλλων, είναι καλή ιδέα η Ελλάδα, είναι εύκολη και ωραία η ζωή (εννοείται να έχεις να πληρώνεις για όλα, κράτος μηδέν, μη περιμένεις τίποτα).
edit, mod.

Το θεωρώ απαράδεκτο το ότι έκρινε ο οποίος mod ότι έπρεπε να σβήσει κάτι Επειδή δεν συμφωνούσε.
Παρακαλώ επανέφερε το κείμενο όπως ήταν

Δεν έκανα εγώ το mod, αλλά θεωρώ πως το μήνυμά σου είναι προσβλητικό για πολύ κόσμο. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, με χαρά να το επαναφέρω. Να ξέρεις πάντως πως θα πυροδοτήσεις συζητήσεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#227929 #jeseraispanagia :innocent: :innocent:
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 03 Μαρ 2016, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#227932 εγώ θα σπείρω, έχω χρέος προς την ανθρωπότητα να το κάνω :rtfm:
ξεπερνάει το εγώ μου, ακομα και τα στενά όρια της ελλάδας αυτό το καθήκον
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
nEK έγραψε:
Οι δυο τελικες προκρινομενες διαμορφωσεις. Ντουλαπια συρταρια ειναι "οτι βγηκε" στη σχεδιαση.
Δεξια γωνια υπαρχει κενο για προσβαση σε υδραυλικα που ειναι ακριβως γωνια.
Το κενο θα χρησιμευσει για τρολευ και αλλα ελευθερα αξεσουαρ.
Για το νιπτηρα υπαρχει ενας ενδοιασμος αν βολευει στη γωνια. Οι εστιες τραβηχτηκαν προς το κεντρο για να γινει ποιο ευκολη η τοποθετηση κρεμαστων ντουλαπιων. Αρχικη σκεψη ηταν να μπουν δεξια, ακριβως μετα τη γωνια.
Διπλα στη στηλη φουρνου ο παγκος ειναι 60 ποντοι, οποτε δεν ενδεικνυεται για εστια, οπως και απεναντι η γωνια ειναι 60 ποντους επισης.

Μεταξύ των 2 το πρώτο χωρίς συζήτηση. Στο δεύτερο αν εξαιρέσεις τις περασιές χαλάς ένα ντουλάπι από κάτω, έχεις πολύ μικρό χώρο ανάμεσα στη γούρνα και τις εστίες (θες ν'ακουμπήσεις ένα ταψί, μια κατσαρόλα, μια βάση κοπής να κόψεις, γενικώς χρειάζεσαι άπλα που δεν σου τη δίνει.

Κάτω από τις εστίες και βλέποντας το από πάνω κενό δεξιά + αριστερά του απορροφητήρα συμπαιρένω ότι έχεις 90 πόντους. Σε αυτή την περίπτωση βάλε 90ρια συρτάρια (2+1 βαγονέτο) και βάλε 90ρι απορροφητήρα, δεν είναι ωραίο να υπάρχουν κενά.

Έτσι αυτόματα το δεξί γωνιακό δεν θα γίνει τυφλό και αν το πορτάκι είναι 45εκ μπορεί να μπει και μηχανισμός. Βάλε απλά ράφια προς το παρόν αν θες για να μειώσεις το κόστος.

Μπορείς αν θες αριστερά από τις συρταριέρες να βάλεις 60ρι πλυντήριο πιάτων. Αν δε θες πλυντήριο οκ, αλλά μη βάλεις 45ρι, πολλά λεφτά και δεν κάνει πολλά :protest: Στο 60ρι θα βάλεις και την κατσαρόλα και το ταψί σου και θα 'σαι κύριος :metalo:

Μεγειές :shifty:
Άβαταρ μέλους
By gakost
#227949 Κάποιος ρωτούσε για θυροτηλεόραση αν θυμάμαι καλά, βρήκα αυτό το βίντεο που πιστεύω κάνει καλύτερα την δουλειά. Προσωπικά ψηνομαι

Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: