Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#226214 Χωρίς πολύ ψάξιμο http://www.onmed.gr/diatrofi/item/31475 ... -kotopoulo
Άβαταρ μέλους
By dstou
#226263 Το νερό διώχνει τις σκόνες, φερτά υλικά και επιφανειακά φυτοφάρμακα, μπορούμε τουλάχιστον να του πιστώσουμε αυτές τις ιδιότητες στο πλύσιμο των λαχανικών.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#226269 OK.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#227642 Τσικνοπεμπτη αυριο... :shifty: Θα πουληθουν ολα τα απομειναρια...η μηπως οχι??

Εγω παντως ανημερα και μια μερα μετα το αποφευγω να τρωω απ εξω...Αντι αυτου πηγαμε κρεοπωλειο και πηραμε 2-3 πραγματακια..Να ερθει ο πεθερος να ψησει!!! :eat:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Να ερθει ο πεθερος να ψησει!!! :eat:

... ενώ εσύ θα κάνεις ποδόλουτρο! :shifty:

Τι τους κάνεις και τους έχεις όλους σκλάβους βρε μπαγάσα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Τσικνοπεμπτη αυριο... :shifty: Θα πουληθουν ολα τα απομειναρια...η μηπως οχι??

Εγω παντως ανημερα και μια μερα μετα το αποφευγω να τρωω απ εξω...Αντι αυτου πηγαμε κρεοπωλειο και πηραμε 2-3 πραγματακια..Να ερθει ο πεθερος να ψησει!!! :eat:

Τσικνοπέμπτη σταμάτησα να βγαίνω όταν σε μαγαζί που πηγαίναμε χρόνια μου είπαν, Σήμερα βρήκατε να έρθετε που γίνεται χαμός;
Επειδή όντως δεν ήταν όπως άλλες φορές δεν το ξανακανα. Σπίτι 1000 φορές.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By gianik
#227665 Αγορασθηκαν 1 κιλο προβατινα παϊδακι ,1 κιλο γαλοπουλα παϊδακι, 1 λουκανικο
+Πατατες τηγανιτες
+Σαλατα μαρουλι

Μπηκαν σε μαριναδα (λαδι , αλατι ,πιπερι, παπρικα , μουσταρδα) , αυριο θα αγοραστουν 5€ καρβουνα κ ετοιμο το μαμ.. :eat:
Άβαταρ μέλους
By dimik
giannik1977 έγραψε:Αγορασθηκαν 1 κιλο προβατινα παϊδακι ,1 κιλο γαλοπουλα παϊδακι, 1 λουκανικο
+Πατατες τηγανιτες
+Σαλατα μαρουλι

Μπηκαν σε μαριναδα (λαδι , αλατι ,πιπερι, παπρικα , μουσταρδα) , αυριο θα αγοραστουν 5€ καρβουνα κ ετοιμο το μαμ.. :eat:

Μερακλής :s_thumbsup

edit: λιώσε ακτινίδιο και ανακάτεψε το με την προβατίνα, αύριο ξεπλένεις ελαφρά ή σκουπίζεις με χαρτί και ψήνεις, αλατοπιπέρωμα μόλις βγει από την φωτιά :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
giannik1977 έγραψε:Αγορασθηκαν 1 κιλο προβατινα παϊδακι ,1 κιλο γαλοπουλα παϊδακι,

Ακυρος συνδυασμος :lol:
Αμπαλος βασικα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#227704 Προβατινα τρωω μονο εγω κ ο πεθερος.
Γαλοπουλα οι :inlove: ..
Λουκανικο ολοι.... :lol:

Εννοειτε τετοια μερα δεν πας για φαγητο εξω , δεν θυμαμαι ποτε να εχουμε παει Τσικνοπέμπτη σε μαγαζι , αντιθετως θυμαμαι κατι βαρδιες κολαση στην δουλεια , με επεισοδια , διαταραξεις , τροχαια , κ.λ.π..
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#227714 Ημουν σιγουρος οτι οι γαλοπουλες ηταν για αυτους που δεν ξερουν να φανε! :lol:
Σαν κατι πασχαΤΑ που εβλεπα κοτοπουλα μαζι με τα αρνια και μου γυριζαν τα ματια! :rant:
Αν δεν τρως αρνι στη σουβλα φαε τζατζικι σιγα μη σου κανω κοτοπουλο!! :rant: