Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#21741 Άργησα αλλά μπήκα στο δίκτυο της Wind μετά από ένα λαθάκι που έκαναν.
Τυπικά ήταν να είχε γίνει η μεταφορά στις 2/10/2014 αλλά δεν έγινε, το άφησα να περάσει και την Δευτέρα πήγα στο κατάστημα της περιοχής μου. Κοιτάει στον υπολογιστή ο υπάλληλος και είδε ότι είχε φάει ένα γράμμα από το επίθετο μου :rant: :rant: :thumbsdown: , πάλι καλά το διόρθωσε και από σήμερα το πρωί :yahoo: :inlove: , τι ωραία προσφορά και αυτή με το 1gb internet
Άβαταρ μέλους
By xenos
#21757 Εμένα με έχει πεθάνει η wind για να αλλάξουμε ένα γαμωκινεζο-router! :rant: Επίσης έχει τις καλύτερες τιμές αλλά μακράν το χειρότερο σήμα.
Άβαταρ μέλους
By spiros
#21763 και σε μενα ειχαν κανει "ΛΑΘΟΣ" στα στοιχεια μου. :svivhaha:
γελαω, γιατι ηταν φορητοτητα ΕΝΤΟΣ της ΙΔΙΑΣ πρακτικα εταιριας, απο wind--->Q. :lol:

δηλαδη επι 3 χρονια που ειχαν τα στοιχεια μου και μου εστελναν λογαριασμους δεν ηταν λαθος, μολις εγινε η αιτηση φορητοτητας (copy-paste), βρηκαν οτι ηταν -και καλα- λαθος :svivhaha: :s_rofl :s_rofl

το τι ξεχεσμα επεσε... :twisted:
και στο καπακι καταγγελια στην ΕΕΤΤ και εστρωσαν χαρακτηρα :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#22703 Δεν ήξερα πού αλλού να ρωτήσω.Έχω κρατήσει πάρα πολλά παλιά κινητά που είχα και θέλω να τα ξεφορτωθώ.Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι σωστό να τα πετάμε στους κάδους.Πού τα πάω λοιπόν για ανακύκλωση? Ή για μερικά πιο νέα και πλήρως λειτουργικά τα παίρνει κανείς έστω και 5 ευρώ ας πούμε :P ?
Άβαταρ μέλους
By Mark
#22707 Στα καταστήματα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας έχει συνήθως ένα ειδικό δοχείο για να μαζεύουν συσκευές για ανακύκλωση. Συνήθως κοντά σε αυτό των μπαταριών.

.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#22717 WIND Μήνυμα: Σας ενημερώνουμε ότι χθές, κάνατε 0,02 ΜΒ χρήση και χρεωθήκατε 1 Ε. Ενεργοποιήστε..... για λιγότερη χρέωση .
Την προηγούμενη βδομάδα και επι 3 ημέρες, ερχόταν την ίδια ώρα, το ίδιο ακριβώς μηνυμα σε μένα και τη σύζυγο, για την ίδια χρήση νετ.
Όμως και οι 2 μας δεν κάνουμε καθόλου χρήση διαδικτύου απο κινητό, αλλά επειδή μπορεί να"πατήθηκε" κάποιο πλήκτρο κατά λάθος, δεν το συζητήσαμε μεταξύ μας, μέχρι που έγινε για 2η φορά ιδιες ώρες -ιδια δεδομενα .
Ενημέρωσα τη WIND, κάναν τον κινέζο, πρότειναν και έκανα φραγή και ,,,. πάέι σταδιαλα, αν και τα 4€ τα έχουν τσιμπήσει ήδη για πλάκα.

Σήμερα έλαβα επιστολή απο την υπηρεσία στην οποία έχει δοθεί το εταιρικό πρόγραμμα, όπου ενημερωθηκα πως έχει συμβεί σε πολλούς συνδρομητές του συγκεκριμένου προγράμματος, με αποτέλεσμα όσοι αδιαφόρησαν να υποστούν χρώσεις έως και 20-30€ επιπλέον. Συστήνεται η ενεργοποίηση φραγής διαδικτύου, προσεκτική και περιορισμένη χρήση διαδικτύου, κλπ, κλπ.
Αντε και γώ δεν το χρησιμοποιώ στο κινητό, οι υπόλοιποι όμως???
Προφανώς επειδή το κόστος είναι ελάχιστο (12€/μήνα για 4 γραμμές, με απεριόριατη χρήση μεταξύ τους και απο κεί και πέρα χρέωση με το λεπτό, είτε εντός είτε εκτός δικτύου), βρήκαν τρόπο να μαζεψουν χρήμα !!! :protest:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
dimitrisB έγραψε:WIND Μήνυμα: Σας ενημερώνουμε ότι χθές, κάνατε 0,02 ΜΒ χρήση και χρεωθήκατε 1 Ε. Ενεργοποιήστε..... για λιγότερη χρέωση .
Την προηγούμενη βδομάδα και επι 3 ημέρες, ερχόταν την ίδια ώρα, το ίδιο ακριβώς μηνυμα σε μένα και τη σύζυγο, για την ίδια χρήση νετ.
Όμως και οι 2 μας δεν κάνουμε καθόλου χρήση διαδικτύου απο κινητό, αλλά επειδή μπορεί να"πατήθηκε" κάποιο πλήκτρο κατά λάθος, δεν το συζητήσαμε μεταξύ μας, μέχρι που έγινε για 2η φορά ιδιες ώρες -ιδια δεδομενα .
Ενημέρωσα τη WIND, κάναν τον κινέζο, πρότειναν και έκανα φραγή και ,,,. πάέι σταδιαλα, αν και τα 4€ τα έχουν τσιμπήσει ήδη για πλάκα.

Σήμερα έλαβα επιστολή απο την υπηρεσία στην οποία έχει δοθεί το εταιρικό πρόγραμμα, όπου ενημερωθηκα πως έχει συμβεί σε πολλούς συνδρομητές του συγκεκριμένου προγράμματος, με αποτέλεσμα όσοι αδιαφόρησαν να υποστούν χρώσεις έως και 20-30€ επιπλέον. Συστήνεται η ενεργοποίηση φραγής διαδικτύου, προσεκτική και περιορισμένη χρήση διαδικτύου, κλπ, κλπ.
Προφανώς επειδή το κόστος είναι ελάχιστο (12€/μήνα για 4 γραμμές, με απεριόριατη χρήση μεταξύ τους και απο κεί και πέρα χρέωση με το λεπτό, είτε εντός είτε εκτός δικτύου), βρήκαν τρόπο να μαζεψουν χρήμα !!! :protest:

Αυτό ήταν μέγιστο πρόβλημα -και προφανώς παραμένει ακόμα- σε κινητά που είχαν "κλειδωμένο" κάποιο από τα soft-keys για να μπαίνει στο site της κάθε εταιρείας. Οπότε θέλοντας και μη, ακόμα και κατά λάθος, χρεωνόσουν κάποια KB (δηλαδή αυτόματα την ελάχιστη χρέωση που έβαζε η κάθε εταιρεία). Τραγικό και απάτη, γι'αυτό και προσωπικά ΠΟΤΕ δεν πήρα branded κινητό, για να αποφύγω -και- τέτοιες μ@λ@κιούλες...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Cosmonaut21 έγραψε:Δεν ήξερα πού αλλού να ρωτήσω.Έχω κρατήσει πάρα πολλά παλιά κινητά που είχα και θέλω να τα ξεφορτωθώ.Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι σωστό να τα πετάμε στους κάδους.Πού τα πάω λοιπόν για ανακύκλωση? Ή για μερικά πιο νέα και πλήρως λειτουργικά τα παίρνει κανείς έστω και 5 ευρώ ας πούμε :P ?

Τι κινητά είναι?
Γιατί δεν βάζεις μια αγγελία έστω και για χάρισμα για αρχή ή με μια συμβολική τιμή?
Εγώ για παράδειγμα καμιά φορά ψάχνω μερικά παλιά μοντέλα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#22849 +1
Υπάρχουν συλλέκτες οπότε μπορείς να τα χαρίσεις. Μιας και δε νομίζω ότι αν τα πουλήσεις θα πιάσουν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By gakost
dimitrisB έγραψε:WIND Μήνυμα: Σας ενημερώνουμε ότι χθές, κάνατε 0,02 ΜΒ χρήση και χρεωθήκατε 1 Ε. Ενεργοποιήστε..... για λιγότερη χρέωση .

2 τρόποι να μην χρεώνεσαι.
1) Απενεργοποίηση data μέσω δικτύου ή
2) "χαλάς" τις ρυθμίσεις ιντερεντ του κινητού σου οπότε με το που πάει να συνδεθεί τρώει άκυρο. Αυτό βέβαια αν δεν έχει συσκευή με τις ρυθμίσεις του παρόχου και σε αφήνει να τις αλλάξεις.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
gakost έγραψε:
dimitrisB έγραψε:WIND Μήνυμα: Σας ενημερώνουμε ότι χθές, κάνατε 0,02 ΜΒ χρήση και χρεωθήκατε 1 Ε. Ενεργοποιήστε..... για λιγότερη χρέωση

...................................

2 τρόποι να μην χρεώνεσαι.
1) Απενεργοποίηση data μέσω δικτύου ή
2) "χαλάς" τις ρυθμίσεις ιντερεντ του κινητού σου οπότε με το που πάει να συνδεθεί τρώει άκυρο. Αυτό βέβαια αν δεν έχει συσκευή με τις ρυθμίσεις του παρόχου και σε αφήνει να τις αλλάξεις.

Αυτό (το 1) κάνω εγώ, έχω απενεργοποιημένη τη συγκεκριμένη υπηρεσία, μιας και το πακέτο καρτοκινητής που έχω είναι παλιό (300' προς όλους με 10 euro, χωρίς ίντερνετ, κτλ). Αν το ενεργοποιήσω για να ψάξω κάτι στο internet, τότε την επόμενη μέρα στις 10:00, μου έρχεται μήνυμα και μου λέει ότι χρεώθηκα με 1 euro.
Άβαταρ μέλους
By leonp
#23890 Προσοχή στα μηνύματα από 54... και 19....

Το κινητό του πατέρα μου μόλις έβαζε κάρτα, έφευγαν τα ευρώ.

Το πρόβλημα λύθηκε μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της βονταφον και στη συνέχεια φραγή στους παραπάνω αριθμούς.

Τα λεφτά όμως που ρούφηξαν, χάθηκαν.