- 02 Μαρ 2016, 15:54
να χτιζω ξερω ,αλλα δεν θα ηθελα κατι μονιμο ωστε μα νε βριζουν οι αλβανοι μετα θανατον που θα παρουν το σπιτι για ενα κομματι ψωμι. ηλεκτροκοληση φυσικα και εχω , και φαινεται ωραια ιδεα σε μια μερα το εχω φτιαξει , και το κοστος μπορω να το κατεβασω ψαχνοντας για σκραπ κοιλοδοκους σε μεγαλα παλιαντζιδικα .
το μεγαλο μου προβλημα ειναι η αποθηκευση , οπως και τοσα αλλα πραγματα που φτιαχνουμε , βεβαια και υποστεγο μπορω να φτιαξω αλλα εχω τον γειτονα που εχει παει στην πολεοδομια και εχει ψαξει και εχει βρει παρανομιες μου και απειλει συνεχεια .
αυτα τα πραγματα θελουν κεφι και λεφτα θοδωρη , και περασε ο καιρος που ημασταν μερακλειδες .
νεα απο την αντλια του λιντλ για τα λαδια . με κρυα λαδια αμεβασε κατι σταγονες με ζεστα που λεει το μανιουαλ (που καποιος ισχυριζεται οτι ποτε δεν διαβαζω) 40 με 65 λεει δεν δοκιμασα γιατι δεν με ενδιεφερε ζεστα . επισης το μανιουαλ λεει οτι η μεγιστη παροχη σε (ζεστα ) φανταζομαι λαδια ειναι 0.2 lit/min πραγμα απαραδεκτο γιατι δεν μπορω να περιμενω και ωρες , ασε που πρεπει να σταματας για να κρυωνει η αντλια , και στο τελος λεει οτι πρεπει να την βαζεις να ρουφαει καθαρα λαδια για να καθαριζει η αντλια.
φαινεται πολυπλοκο και μπελας οποτε παει πισω .