Δε με νοιαζει αν θεωρειται διαφημιση
ο ανθρωπος ειναι κορυφη.Με εξετασε πριν δει τη μαγνητικη με το χερι, βρηκε ακριβως που εχω προβλημα, μου ειπε σε 3 βδομαδες θα σε εχω φτιαξει και ετσι εγινε!
Ολη η δουλεια και οι χειρισμοι που κανει γινονται με τα χερια (βαζει και βελονες και κατι μλκιες ρευματα κλασικα αλλα δε νομιζω οτι ολα αυτα εκαναν τιποτα), ασχολειται κυριως με αθλητες και σου κανουν μασαζ και κατι κοριτσακια στο τελος...
Δεν μου αρέσει που εγώ είμαι ακόμα εδώ σε μια δουλειά που πέρα από μισθό (ΟΚ, σημαντικό για την εποχή) δεν μου προσφέρει τίποτα άλλο.
Συμφωνώ πάντως πως είναι τεράστιο πρόβλημα το εργασιακό στην Ελλάδα. Αλλά τα υπόλοιπα, δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις. Εγώ απ' όλους τους ξενιτεμένους, δεν ζηλεύω κανέναν. Εκτός αν ο άλλος είναι σε καμιά USA και στο Μιάμι πχ, αλλά δεν έχω κανέναν τέτοιο!
Μόνον Μεσόγειο ( αλλά δεν υπάρχουν δουλειές) , ΗΠΑ (πολύ δύσκολο να πάρεις βίζα και οι ωραίες πόλεις έχουν και μεγάλο κόστος διαβίωσης) αξίζει να πας. Α, για όσους με εμπειρία, υπάρχουν και κάτι ωραίες περιπτώσεις σε Καραϊβική, που μπορεί να τις σκεφτώ πιο σοβαρά αργότερα!
Προσωπικά δεν θέλω να φύγω. Απλά βλέπω πως δεν θα μπορέσω εδώ να έχω αυτό που θέλω.
Όσο για την Γερμανία ή κάθε άλλη χώρα, μέχρι να πας και να ζήσεις εκεί, δεν ξέρεις αν θα σου αρέσει ή όχι. Αυτός μπορεί να είναι ευχαριστημένος, εσυ μπορεί να ήσουν δυσαρεστημένος.
Εγώ δύο περιπτώσεις που ξέρω, πήγαν εκεί σε συγκεκριμένη δουλειά (μηχανικοί) και μετά από 1 ή 2 χρόνια έφυγαν τρέχοντας. Ο ένας γυρισε σε δουλειά με πολύ λιγότερα χρήματα.
Όμως μιλάω για βασικά, για μένα, πράγματα.
Τα χρήματα για παράδειγμα, όσο βγαίνουν τα έξοδα, δεν με ενδιαφέρουν τόσο αυτή τη στιγμή.
Το να μπορώ όμως να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει είναι σημαντικό.
Anonymous Founder έγραψε:Ρώτησέ τον πώς είναι η ζωή εκεί γι' αυτόν. Ίσως αναθεωρήσεις...![]()
Συμφωνώ πάντως πως είναι τεράστιο πρόβλημα το εργασιακό στην Ελλάδα. Αλλά τα υπόλοιπα, δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις. Εγώ απ' όλους τους ξενιτεμένους, δεν ζηλεύω κανέναν. Εκτός αν ο άλλος είναι σε καμιά USA και στο Μιάμι πχ, αλλά δεν έχω κανέναν τέτοιο!
![]()
Μόνον Μεσόγειο ( αλλά δεν υπάρχουν δουλειές) , ΗΠΑ (πολύ δύσκολο να πάρεις βίζα και οι ωραίες πόλεις έχουν και μεγάλο κόστος διαβίωσης) αξίζει να πας. Α, για όσους με εμπειρία, υπάρχουν και κάτι ωραίες περιπτώσεις σε Καραϊβική, που μπορεί να τις σκεφτώ πιο σοβαρά αργότερα!
Ο αντίστοιχος στην θέση μου στο Trinidad παίρνει 200Κ $$ τον χρόνο
Το είδαμε στο ετήσιο report και είμασταν
Κατά τα άλλα μια χαρά είναι οπουδήποτε στην Ευρώπη αρκεί να ξέρεις τι θέλεις, αν θέλεις μπουζούκια, παραλίες και φραπεδιές όχι δεν έχει, αν θέλεις π.χ σκι, βουνά, ποδηλασίες, ποτάμια, λίμνες, εκδρομές, θέατρα, συναυλίες, εμπορικά κέντρα θα βρεις μπόλικα.
Όλα αυτά όμως σε οποιαδήποτε χώρα εξαρτώνται από το μπαγιόκο....π.χ Λονδίνο δεν θα πήγαινα με κάτω από 60Κ λίρες και σίγουρα όχι για πολλά χρόνια, Γερμανία με 4Κ ευρώ τον μήνα καθαρά το συζητούσα σε μια μικρή σχετικά επαρχιακή πόλη του νότου π.χ Mainz
Φυσικά για μικρή χρηματική διαφορά ίσως αξίζει να μείνεις στην χώρα σου με την προϋπόθεση ότι ήδη ζεις καλά αλλά αν αυτά που θα παίρνεις θα σε αφήνουν να κάνεις την ζωή που ονειρεύεσαι δεν βλέπω τον λόγο να μην πας σε οποιαδήποτε χώρα.
NickTG έγραψε:Εντάξει, δεν εννοώ φυσικά να έχω το τέλειο. Θα ήταν βαρετά άλλωστε.
Όμως μιλάω για βασικά, για μένα, πράγματα.
Τα χρήματα για παράδειγμα, όσο βγαίνουν τα έξοδα, δεν με ενδιαφέρουν τόσο αυτή τη στιγμή.
Το να μπορώ όμως να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει είναι σημαντικό.
+1
αυτό έχει σημασία, να μπορείς να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν
dimik έγραψε:αυτό έχει σημασία, να μπορείς να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν
Και να μη σε πρήζουν με άσχετες ανοησίες όλη τη μέρα (από αγρότες, μέχρι εφορίες...)
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:dimik έγραψε:αυτό έχει σημασία, να μπορείς να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν
Και να μη σε πρήζουν με άσχετες ανοησίες όλη τη μέρα (από αγρότες, μέχρι εφορίες...)
πουλας και ανταλλακτικα για τρακτερ;
otso έγραψε:markvag έγραψε:dimik έγραψε:αυτό έχει σημασία, να μπορείς να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν
πουλας και ανταλλακτικα για τρακτερ;
Όχι (ακόμα)...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Anonymous Founder έγραψε:Ρώτησέ τον πώς είναι η ζωή εκεί γι' αυτόν. Ίσως αναθεωρήσεις...![]()
Ξέρουμε, σαν τη γλυφαδάρα δεν έχει...