Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#226436 μ αρεσει που λετε ολοι τι εχετε καταλαβει αλλα δεν εχετε μπει στον κοπο να διαβασετε τι εχει πει ο στεφαν...

ετσι κανετε παντα;
Άβαταρ μέλους
By kacey
Deleted User 1 έγραψε:
belgarion έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Είναι λογικό σε ένα γαμωεργασιακό περιβάλλον κάθε μέρα να φέρνουν μωρά και να μαζεύεται όλο το γυναικομάνι ένα γύρω και να γίνεται πιο πολύ φασαρία κι από συναυλία των Slayer??? :rant:

Τι είναι αυτό το πράγμα ρε πούστη μου!!

Deleted User 1 έγραψε:Σ' έμας έρχονται όλες οι μανάδες για θέματα αδειών κτλ και φέρουν και τα μωρά μαζί και γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος. Βαράω κόφτες απ' τα νεύρα τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα!

Έτσι όπως το έγραψε ο Deleted User 1 πάντως μάλλον δεν μιλάει για κάποια που εργάζεται με το παιδί αλλά για κάποιες που είναι σε άδεια και πάνε εκεί για κάποια απορία κλπ

.

Αυτο ακριβως.

εγω τα διαβασα, και εβγαλα αυτο το συμπερασμα. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Deleted User 1 έγραψε:
belgarion έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Σ' έμας έρχονται όλες οι μανάδες για θέματα αδειών κτλ και φέρουν και τα μωρά μαζί και γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος. Βαράω κόφτες απ' τα νεύρα τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα!

Έτσι όπως το έγραψε ο Deleted User 1 πάντως μάλλον δεν μιλάει για κάποια που εργάζεται με το παιδί αλλά για κάποιες που είναι σε άδεια και πάνε εκεί για κάποια απορία κλπ

.

Αυτο ακριβως.

<+

Διαβάστε το ξανα ολο για να καταλάβετε ότι το πρόβλημα του Stefan είναι ότι σκάνε μύτη στο Τμήμα προσωπικού οι λεχωιδες με το νεογέννητο να ρωτήσουν κάτι για την άδεια και μαζεύονται όλες οι υπόλοιπες να ασχοληθούν μαζί του.Δεν έγραψε ότι κάποια παίρνει το παιδι μαζί της για ολο το 8ωρο

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
funkyreverend έγραψε:Φέρανε και εκεί τα μωρά τους;

μπα αυτό το πάθαινα στη προηγούμενη δουλειά, αλλά είχε τη πλάκα του (εκτός όταν ήθελα να κάνω κάτι σοβαρό που εκεί τα έπνιγα)

έλεγα σε ένα συγκεκριμένο μικρό κουλαμάρες και πήγαινε και τις έλεγε στη μαμά του

μετά έλεγε ότι θα πηδήξει από το παράθυρο και του έλεγα "πήδα ρε αν είσαι άντρας", οι άλλες οι βλαμμένες έτρεχαν γιατί πίστευαν ότι θα πηδήξει..

το δράμα που έζησα σήμερα δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια, μάλλον θα κάτσω να το γράψω σαν report όταν θα πρέπει να δώσω εξηγήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή τη περίπτωση

το θέμα είναι ότι έφαγα μια ολόκληρη μέρα κάνοντας κάτι που δεν έχει νόημα και που δε θα έπρεπε να με απασχολήσει ποτέ, μόνο και μόνο για να φέρω την ισορροπία κάπου που δεν υπάρχει καμία ισορροπία
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:μετά έλεγε ότι θα πηδήξει από το παράθυρο και του έλεγα "πήδα ρε αν είσαι άντρας", οι άλλες οι βλαμμένες έτρεχαν γιατί πίστευαν ότι θα πηδήξει..

Καλά... δεν ξέρεις καμιά φορά... Καλό θα ήταν να μην το επαναλάβεις σε κάποιο παιδάκι... :innocent:

QsisVTS έγραψε:το θέμα είναι ότι έφαγα μια ολόκληρη μέρα κάνοντας κάτι που δεν έχει νόημα και που δε θα έπρεπε να με απασχολήσει ποτέ, μόνο και μόνο για να φέρω την ισορροπία κάπου που δεν υπάρχει καμία ισορροπία

Μόλις διάβασα την καλύτερη περιγραφή της προηγούμενης δουλειάς μου... :tomato: :vava:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#226617 ε ναι θα το πω, όταν μάζευα πευκοβελόνες στο στρατό και έλεγα με τσαντίλα μα δεν έχει κανένα νόημα ήμουν λάθος γιατί υπήρχε το νόημα ότι κάποτε ίσως έπιανε φωτιά εκεί πέρα , δύσκολο αλλά όχι απίθανο

όταν προσπαθείς να συμμαζέψεις τα χάλια ενός ατόμου που δε νοιάζεται χωρίς να έχεις κάποιο ουσιαστικό κέρδος ε δεν έχει νόημα, μόνο ότι εσύ ο ίδιος θες να είσαι όσο πιο σωστός μπορείς, ειδικά όταν δε πρόκειται να ακούσεις και κανένα μπράβο γιατί κανείς δεν ασχολείται επί τους ουσίας με το θέμα και το θέμα έχει καταντήσει γιατροί χωρίς σύνορα

εν τω μεταξύ παρατηρώ διαχρονικά ότι κάτι τέτοιες περιπτώσεις έχουν και τη περισσότερη δουλειά και το να πληρωθείς (σαν επιχείρηση μιλάω) είναι και αμφίβολο ή το τι θα πληρωθείς

ενώ ένας καλοπληρωτής ακόμα και αν έχει όγκο δουλειάς μόνο και μόνο επειδή είναι εξ'ορισμού πιο οργανωμένος σε κουράζει πολύ λιγότερο και σου αποφέρει φυσικά και περισσότερα κέρδη

αλλά αυτό δεν απασχολεί ιδιαίτερα αυτόν που κανονίζει αυτές τις δουλειές ειδικά όταν δεν ασχολείται εις βάθος ο ίδιος με αυτές
Άβαταρ μέλους
By markvag
#226704 QsisVTS, αν ήξερες πόσο σε νιώθω... :help:

Και πόσο ηρέμησε το στομάχι μου όταν τα βρόντηξα...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#226907 εγώ για κάποιο λόγο έχω και το μαζοχισμό μέσα μου, κατά βάθος μου αρέσει

το μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι δεν έχω όσο λόγο θα ήθελα σε κάποιες καταστάσεις, αλλά με το καιρό θα έρθει και αυτό ελπίζω

πάντως και με φίλους που κάθομαι και συζητάω πιο αναλυτικά τι γίνεται, παντού υπάρχει τρέλα ακόμα και σε πιο "κυριλέ" περιβάλλοντα με καλύτερα χρήματα και οι περισσότεροι είναι μπουχτισμένοι και θα ήθελαν να κάνουν κάτι άλλο

εγώ νιώθω ότι έχω συμβιβαστεί με τη πραγματικότητα, απλά θα ήθελα να αλλάξω μερικά πραγματάκια

στομάχι προσπαθώ να μην κάνω, αλλά να παραμένω όσο γίνεται απαθής γιατί έχω δει πού οδηγεί αυτή η κατάσταση μακροπρόθεσμα και δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω τη δύναμη να περάσω κάτι τέτοιο

απλά γίνομαι με το καιρό κυνικός και στα @@ μου και κάνω απλά το ανθρωπίνως δυνατό, αλλά δε θα κάτσω να κάνω προσωπικό μου πρόβλημα το πρόβλημα του άλλου, έχω δικά μου προβλήματα που με βασανίζουν και τα οποία δε θέλω να μοιράζομαι με κανένα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 01 Μαρ 2016, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#226911 γιατί δε μπορώ να το υποστηρίξω ακόμα

θα μου πεις όλα μια ιδέα είναι, πολλοί έχουν ξεκινήσει μόνοι τους και ο,τι γίνει και τα έχουν καταφέρει (στου κασίδη το κεφάλι; ναι και μπράβο τους) , αλλά εγώ θα ήθελα να νιώθω πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου πριν κάνω κάτι τέτοιο, θα ήθελα να έχω εξασφαλίσει συνεργάτες και κάποια πελατεία ώστε να καλύπτω κάποια βασικά λειτουργικά μου

το τελευταίο βέβαια είναι το α και το ω σε αυτή τη δουλειά και είναι κάτι που θέλει δουλειά, πολλοί που είναι επιτυχημένοι σε αυτό το κλάδο δεν είναι (μόνο) λόγω των ικανοτήτων τους αλλά (και) λόγω των δημοσίων σχέσεων

δεν πας πουθενά χωρίς γνωριμίες, πράγμα που φυσικά ισχύει σε πολλά επαγγέλματα

επίσης είναι και μερικά πραγματάκια ακόμα που θέλω να έχω την ευκαιρία να δουλέψω πρώτα σαν υπάλληλος γιατί αλλιώς δε γίνεται τα μάθεις καλά (η θεωρητική γνώση είναι ψιλοάχρηστη θαρρώ)