BEAMS έγραψε:Άντε καληνύχτα.......![]()
![]()
![]()
Μαζι με την Jag e-type coupe (MKI με τις οβαλ προσθηκες στους εμπρος προβολεις), για εμενα μαλλον τα 2 ομορφοτερα αυτοκινητα που εχουν παραχθει ποτε...
BEAMS έγραψε:Άντε καληνύχτα.......![]()
![]()
![]()
Κίκιζας . έγραψε:Μαζι με την Jag e-type coupe (MKI με τις οβαλ προσθηκες στους εμπρος προβολεις), για εμενα μαλλον τα 2 ομορφοτερα αυτοκινητα που εχουν παραχθει ποτε...
belgarion έγραψε:Περίεργο πράγμα όμως ότι έχεις βάλει (το τρίτο δεν μου ανοίγει) είναι 50's, αντε early 60s το πολύ. Πάντως σίγουρα ατερμονη συζήτηση. Το δεύτερο είναι Talbot Lago?
D-Jet έγραψε:Tα περισσότερα φτηνότερα από ένα mx5 καινούργιο, αν το ζητούμενο είναι το στυλ...Χμ, δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το οικονομικό. Γιατί σε αγορά οκ, αλλά ο ιάπων ακόμα κι αν τον χρησιμοποιείς καθημερινά θα μείνει ίδιος και απαράλλαχτος για τα επόμενα 20-30-50 χρόνια, το ιταλικό του 50΄-60΄ αν δεν το περιλούσεις με στοργή εργασία και φροντίδα (και λεφτά βεβαίως βεβαίως) θα γίνει πολύ γρήγορα μάτσο παλιοσίδερα...
sknipper έγραψε:D-Jet έγραψε:Tα περισσότερα φτηνότερα από ένα mx5 καινούργιο, αν το ζητούμενο είναι το στυλ...Χμ, δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το οικονομικό. Γιατί σε αγορά οκ, αλλά ο ιάπων ακόμα κι αν τον χρησιμοποιείς καθημερινά θα μείνει ίδιος και απαράλλαχτος για τα επόμενα 20-30-50 χρόνια, το ιταλικό του 50΄-60΄ αν δεν το περιλούσεις με στοργή εργασία και φροντίδα (και λεφτά βεβαίως βεβαίως) θα γίνει πολύ γρήγορα μάτσο παλιοσίδερα...
Πάντως να σημειώσω ότι έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα.... γαλλίδες και ιταλίδες κούκλες σε ένα αυστηρό τευτονικό θέμα!
).
)sknipper έγραψε:...
Και για αυτό ψάχνεις και βρίσκεις μια καλή 124 convertible εξακύλινδρη αυτόματη και καθάρισες! (και επαναφορά στο θέμα!)
Από ότι φαίνεται πάντως το έχουν καταλάβει κι άλλοι αυτό γιατί δεν μπορώ να βρω καμία να πουλιέται...
sknipper έγραψε:Αλήθεια γίνεται να πάρεις κάτι σύγχρονο και να το κάνεις να μοιάζει εξωτερικά με κάποιο παλιό κλάσικ. Και εννοώ όχι να το σχεδιάσω και κατασκευάσω μόνος μου αλλά αν προσφέρεται από τίποτα βαρεμένους. Παλιά υπήρχαν και ρέπλικες αλλά στηριζόντουσαν σε σκαθάρια κλπ, υπάρχει τίποτα για πιο σύγχρονο δότη.
Βασικά θα ήθελα να πάρω ένα σύγχρονο 6κύλινδρο αυτόματο πισωκίνητο και να το κάνω παγόδα ή e-type ή κάτι ιταλικό των 1960'. Μπορεί να είναι προσβολή για τους φανατικούς της αυθεντικότητας αλλά αν μπορώ να έχω την αξιοπιστία, ασφάλεια, συμπεριφορά, ευκολίες και ταυτόχρονα την αξεπέραστη γραμμή του παλιού θα ήμουν πολύ ευτυχής.
).
nass έγραψε:To 2o link του D-Jet παραπάνω.
Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]