Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
dimviii έγραψε:και η δικια μου τον ειχε παρει μικρο στη δουλεια 3-4 φορες για τους λογους που ανεφερε παραπανω ο Νικος.
Δεν εγινε και τιποτα ρε παιδια.Τον ειχε βαλει σε ενα γραφειο και ζωγραφιζε.

Εμεις επειδη τα πρωτα χρονια δουλευαμε μαζι ειμαστε αναγκασμενοι σε απροβλεπτες καταστασεις να τον κουβαλαμε στο γραφειο σε πληρες ωραριο....μοιραζε τα τελεξ,εκανε φωτοτυπιες και η χαρα του να βοηθαει τη ταμια μιας και απο κεινη επαιρνε στο σχολασμα το μεροκαματο..... :lol:
Άβαταρ μέλους
By famas
Anonymous Founder έγραψε:
Λογικό επίσης θεωρώ να είμαστε καλοπροαίρετοι με τους ανθρώπους και ειδικότερα με τις γυναίκες, που πληρώνονται λιγότερο και τους φέρονται άδικα μόνον και μόνον γιατί θέλουν να γίνουν μάνες.

Μιλώντας πάντα για τον ιδιωτικό τομέα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#225868 Γιατι για οτιδηποτε μιλαμε τραβατε τ ακρα;

Σε πολλες δουλειες υπαρχει η πολυτελεια working from home οποτε μπορει καποιος να δουλεψει απο το σπιτι και να φυλαξει και το παιδι.

Αλλες φορες ετυχε καποιος απο τους μανατζερ να φερνουν τα παιδια και να τα εχουν να ζωγραφιζουν 8 ωρες. Δεν ενοχλησαν κανενας. Προφανως ο ταμιας της Εθνικης δεν θα το σκεφτει καν να παει με το παιδι στην δουλεια την στιγμη που εχει ενα ποστο που ουτε για τουαλετα δεν προλαβαινει να παει.

Επειδη ολοι θα γινουμε μαναδες και πατεραδες η σχεδον ολοι, καλο ειναι να ειμαστε διαλλακτικοι με τετοια περιστατικα και να κανουμε λιγο τα στραβα ματια.

Εξαλλου αυτος που θελει να δουλεψει θα βρει τον τροπο να δουλεψει ειτε εχει παιδι ειτε οχι και αντιστοιχα ο τεμπελης θα λουφαρει ειτε εχει παιδι ειτε οχι. Υπηρχε μητερα στην δουλεια που εφευγε παντα νωρις (ερχοταν και αντιστοιχα νωρις βεβαια) απο τη δουλεια για να παρει τον μικρο απο τον παιδικο σταθμο αλλα μετα συνεχιζε απο το σπιτι αν υπηρχε εξτρα δουλεια η καποιο meeting. Υπηρχε γυναικα που ηταν ψιλοξυστρα που εφευγε νωρις για τα παιδια της και συνεχιζε την δουλεια την επομενη μερα. Η δευτερη και παιδια να μην ειχε θα εφευγε για τον γκομενα πχ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
belgarion έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Σ' έμας έρχονται όλες οι μανάδες για θέματα αδειών κτλ και φέρουν και τα μωρά μαζί και γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος. Βαράω κόφτες απ' τα νεύρα τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα!

Έτσι όπως το έγραψε ο Deleted User 1 πάντως μάλλον δεν μιλάει για κάποια που εργάζεται με το παιδί αλλά για κάποιες που είναι σε άδεια και πάνε εκεί για κάποια απορία κλπ

.

Αυτο ακριβως.

<+
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Chris έγραψε:http://www.protothema.gr/zoi/article/556677/to-tinder-apokaluptei-ta-15-pio-sexi-epaggelmata-gia-andres-kai-gunaikes/

Discuss

Θεσεις 7-8 στους αντρες :metalo:

Από πότε το φοιτητιλίκι είναι επάγγελμα;

:lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#226074 Εξαρτάται πόσα χρόνια κάνεις να πάρεις πτυχίο... :iconcool: :lol: :lol: :lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
GTS έγραψε:Δηλ εσυ θεωρεις σωστο να φερνουν τα μωρα τους στο εργοσιακο περιβαλλον; Πχ αν πας στην τραπεζα θα θεωρεις νορμαλ η ταμιας να κανει συνεχως διακοπες για προσεξει/ταισει το μωρο και να υπαρχει μια ουρα με 50 ατομα στο ταμειο; Οκ

Δηλαδή το βλέπεις αυτό να συμβαίνει στην Ελλάδα, και μάλιστα αρκετά συχνά, για να το χρησιμοποιήσεις ως παράδειγμα ή πετάμε όποια υπερβολή μας κατέβει; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#226086 Εγώ πάλι 1-2 φορές πέτυχα σε διάφορα γραφεία μεγάλα παιδιά που δεν ενοχλούσαν κανέναν...

Έχει τύχει να πάω κι εγώ τα παιδιά στη δουλειά 2-3 φορές... Πήγα εκτάκτως το απόγευμα (μετά το σχόλασμα), η γυναίκα μου έλειπε, η γιαγιά το ίδιο, η βαρδια ήταν δική μου, αλλά παρουσιάστηκε κάτι έκτακτο στη δουλειά και έπρεπε να πάω... τι να τα κάνω;;;; να τα φάω;;;; :s_dunno Τα έβαλα να δουν κανένα παιδικό στο youtube, ζωγράφισαν λίγο, έβαλαν 5000σφραγίδες σε κανα δυο κόλλες χαρτί, έκανα τη δουλειά μου και φύγαμε...

Πιθανώς το ίδιο να συμβαίνει και με τις γυναίκες που λέει ο Deleted User 1... Έχουν άδεια, όποιος κρατούσε τα παιδιά όταν δούλευαν πήρε το "ρεπό" του και αυτός και δεν έχουν που να τ' αφήσουν...
Άβαταρ μέλους
By gakost
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ θεωρώ πως δεν είναι σωστό να κρίνουμε το αν δουλεύουν ή όχι οι Έλληνες από το γεγονός πως μια μητέρα έφερε το παιδί στην δουλειά της. Λογικά, και η ίδια δεν το ήθελε αυτό, αλλά αναγκάστηκε.
Λογικό επίσης θεωρώ να είμαστε καλοπροαίρετοι με τους ανθρώπους και ειδικότερα με τις γυναίκες, που πληρώνονται λιγότερο και τους φέρονται άδικα μόνον και μόνον γιατί θέλουν να γίνουν μάνες.

Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Για κάποιο λόγο μας έχουν πιπιλίσει το μυαλό ότι πρέπει να δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ χωρίς δικαίωμα για οτιδήποτε άλλο αλλιώς είμαστε τεμπέληδες. Το να κάνει κάποιος ένα διάλειμα 5-10-15 λεπτά για να πει μια κουβέντα επι προσωπικού δεν τρέχει και τίποτα, άνθρωποι είμαστε δεν είμαστε ρομπότ.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#226145 Και το ενδιαφέρον είναι ότι αυτό στο εξωτερικό το καταλαβαίνουν καλύτερα από εμάς.

Το σχόλιο του GTS με έκανε να ψάξω για κατάνα.
Άβαταρ μέλους
By italakias
gakost έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ θεωρώ πως δεν είναι σωστό να κρίνουμε το αν δουλεύουν ή όχι οι Έλληνες από το γεγονός πως μια μητέρα έφερε το παιδί στην δουλειά της. Λογικά, και η ίδια δεν το ήθελε αυτό, αλλά αναγκάστηκε.

Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Για κάποιο λόγο μας έχουν πιπιλίσει το μυαλό ότι πρέπει να δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ χωρίς δικαίωμα για οτιδήποτε άλλο αλλιώς είμαστε τεμπέληδες. Το να κάνει κάποιος ένα διάλειμα 5-10-15 λεπτά για να πει μια κουβέντα επι προσωπικού δεν τρέχει και τίποτα, άνθρωποι είμαστε δεν είμαστε ρομπότ.

Οι ελληνες δουλευουν περισσοτερο απο τους αλλους λαους της ευρωπης.
Στις πιο ανεπτυγμενες χωρες η δουλεια βγαινει μεσα απο την οργανωση χωρις πολυ κοπο ενω εδω κοιταζουμε να βγαλουμε δουλεια με οσο το δυνατον λιγοτερους υπαλληλους και φυσικα χωρις καμια οργανωση.
Σε οποιο καταστημα της εθνικης και να πας,βλεπεις ουρες στα ταμεια και αυτο συμβαινει επειδη εχουν λιγα ατομα στα ταμεια να εξυπηρετησουν.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#226177 Μπα μη το λες....Αν πας τις μερες που εχουν μπει στους λογαριασμους οι συνταξεις και οι μισθοι ναι εχει ουρες...Αν πας ομως γυρω στις 18 με 25 δεν προλαβαινεις ουτε να καθησεις ...Σε περιμενουν με ανοικτες αγκαλες μιας και το 90% απο τις δωσοληψιες ειναι πληρωμες αφου με τα 420αρια δεν υπαρχει πια περιθωριο για να παρεις......
Άβαταρ μέλους
By kacey
gakost έγραψε:

Εγω αυτο που καταλαβα παντως απο το ποστ του stefan ειναι οτι καποιες μαμαδες το ειχαν κανει καφετερια το χωρο εργασιας, φερνοντας τα παιδακια τους να τον κανουν και παιδικη χαρα.