GTS έγραψε: Κατά τα αλλα στην Ελλαδα δουλευουν σκληρα...
Δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες.
GTS έγραψε: Κατά τα αλλα στην Ελλαδα δουλευουν σκληρα...
QsisVTS έγραψε:ελπίζω μακροπρόθεσμα να στήσω δική μου φάση
Εύκολα θα γινόμουν υπάλληλος αν υπήρχαν δουλειές και αν υπήρχε και μια στοιχειώδης προστασία του εργαζομένου σε αυτή την χώρα. Αλλά όπως έχει τουλάχιστον δεν μου ζαλίζει κανείς τα μεζέα. Ούτε καν σε πελάτες δεν το επιτρέπω, έχω διώξει με τις κλωτσιές μερικούς.
REALZEUS έγραψε:QsisVTS έγραψε:ελπίζω μακροπρόθεσμα να στήσω δική μου φάση
![]()
Που πας να μπλέξεις ρε Γιώργο; Τα καλά του μικρο-επιτηδευματία είναι ότι δεν έχει αφεντικό πάνω από το κεφάλι του (έχει το Κράτος βέβαια μεγαλομέτοχο...) και εκεί κάπου τελειώνουν. Υποχρεώσεις προς πελάτες και Κράτος τεράστιες. One man show ---> Ό,τι χειρότερο! Ελάχιστα κέρδη και φορολόγηση τεκμαρτά.![]()
![]()
Εύκολα θα γινόμουν υπάλληλος αν υπήρχαν δουλειές και αν υπήρχε και μια στοιχειώδης προστασία του εργαζομένου σε αυτή την χώρα. Αλλά όπως έχει τουλάχιστον δεν μου ζαλίζει κανείς τα μεζέα. Ούτε καν σε πελάτες δεν το επιτρέπω, έχω διώξει με τις κλωτσιές μερικούς.
GTS έγραψε:Επιτρεπεται οnce a year στο bring your kids to work event. Κατά τα αλλα στην Ελλαδα δουλευουν σκληρα...
GTS έγραψε:Δηλ εσυ θεωρεις σωστο να φερνουν τα μωρα τους στο εργοσιακο περιβαλλον; Πχ αν πας στην τραπεζα θα θεωρεις νορμαλ η ταμιας να κανει συνεχως διακοπες για προσεξει/ταισει το μωρο και να υπαρχει μια ουρα με 50 ατομα στο ταμειο; Οκ
Deleted User 1 έγραψε:Σ' έμας έρχονται όλες οι μανάδες για θέματα αδειών κτλ και φέρουν και τα μωρά μαζί και γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος. Βαράω κόφτες απ' τα νεύρα τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα!
GTS έγραψε:Δηλ εσυ θεωρεις σωστο να φερνουν τα μωρα τους στο εργοσιακο περιβαλλον; Πχ αν πας στην τραπεζα θα θεωρεις νορμαλ η ταμιας να κανει συνεχως διακοπες για προσεξει/ταισει το μωρο και να υπαρχει μια ουρα με 50 ατομα στο ταμειο; Οκ
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]