drdino έγραψε:Εργοστασιακός συναγερμός;
Όχι, aftermarket, με turbo timer, κοντρολακια με τηλε-ειδοποιηση κτλ.
drdino έγραψε:Εργοστασιακός συναγερμός;
Να τον πιστεψω;
DAP έγραψε:Ενας συγκατοικος εδω στη πολυκατοικια μου ειπε οτι αντι για συναγερμο κλπ εβαλε ενα διακοπτακι "καπου" γυρω απο τον οδηγο που κλεινει τη ροη της βενζινης, οποτε σε καποια μικρη αποσταση το αυτοκινητο ακινητοποιηται......Τεχνικες λεπτομερειες δεν ζητησα μιας και αν γινει το κακο αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφανταςΝα τον πιστεψω;
DAP έγραψε:Ενας συγκατοικος εδω στη πολυκατοικια μου ειπε οτι αντι για συναγερμο κλπ εβαλε ενα διακοπτακι "καπου" γυρω απο τον οδηγο που κλεινει τη ροη της βενζινης, οποτε σε καποια μικρη αποσταση το αυτοκινητο ακινητοποιηται......Τεχνικες λεπτομερειες δεν ζητησα μιας και αν γινει το κακο αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφανταςΝα τον πιστεψω;
Pitt έγραψε:DAP έγραψε:Ενας συγκατοικος εδω στη πολυκατοικια μου ειπε οτι αντι για συναγερμο κλπ εβαλε ενα διακοπτακι "καπου" γυρω απο τον οδηγο που κλεινει τη ροη της βενζινης, οποτε σε καποια μικρη αποσταση το αυτοκινητο ακινητοποιηται......Τεχνικες λεπτομερειες δεν ζητησα μιας και αν γινει το κακο αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφανταςΝα τον πιστεψω;
Να τον πιστέψεις! Ακριβώς αυτό είχα για χρόνια σε όλα τα αυτοκίνητά μου από το 88 έως το 09! Αν καμιά φορά ξεχνούσα να κλείσω τον μικροδιακόπτη, μετά από ένα περίπου χιλιόμετρο το αυτοκίνητο ρετάριζε και έσβηνε. Απλό και σίγουρο...
kovathe έγραψε:Πολύ Μαγκάιβερ ακούγεται αυτό!
Μήπως ανατιναζοταν κιόλας αν δεν σε αναγνώριζε?
Alxnks έγραψε:drdino έγραψε:Εργοστασιακός συναγερμός;
Όχι, aftermarket, με turbo timer, κοντρολακια με τηλε-ειδοποιηση κτλ.
bibendum έγραψε:Σου ειπαν οτι πρεπει να περιμενεις 3 η 6 μηνες;
kovathe έγραψε:Ωχ μη λες τετοια καβαλινο (για το κουμπί που δεν ξεκλειδωνει με την πρωτη) γιατί και μένα το κανει καμια φορά τώρα τελευταία και είπα θα ναι η μπαταρία....
Πάω να το κατεβασω στο υπογειο γμτμτπγτκ.
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]