Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Andy έγραψε:Το έχω φυλάξει αλλά λυπάμαι να το δώσω στο γιο μου γιατί είμαι σίγουρος ότι θα το διαλύσει σε dt

Απολυτως βεβαιο. Ειχα μια τετοια και την φυλαγα να του την δωσω στα 7-8, αλλα με προλαβε ο πατερας και του την εδωσε οταν ο μικρος ηταν 4.

Εικόνα

μερικες εβδομαδες μετα, δεν ειχε ροδες, πορτες, καπω. Πεταχτηκε στν ανακυκλωση.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
trident1971 έγραψε:
Το εβλεπα σε συγκεκριμενο μαγαζι καθε μηνα που πηγαιναμε στη Σταδιου (μαλλον) στην κτηματικη τραπεζα.

το θυμαμαι και εγω αυτο! :thumbsup:

εγω ειχα αρχισει πριν 10 χρονια να κανω μια συλλογη 1/18 με μοντελα απο wrc της autoart,ειχα παρει 5 κομματια και ειχα βαλει καθε μηνα να αγοραζω απο ενα.
Μεχρι που ενα μεσημερι γυρναω απο τη δουλεια και βλεπω τον μικρο να παιζει και με τα 5 μοντελακια και να λειπουν ροδες,πορτες κλπ.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#231842 Η αλήθεια είναι οτι ακόμα είναι "active", απλά θυμάμαι το μπαμ που είχε γίνει όταν αρχίζαμε να ψαχνόμαστε με λοιπά λειτουργικά. (όχι τοσο παλαιότερα)
Άβαταρ μέλους
By nass
#231911 Θυμάμαι τη συγκίνηση όταν μπόρεσα για πρώτη φορά να δώσω: chmod 4000 :adminpower: σε αυτό (κάργα βαρταλαμίδι):

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By vagmann
belgarion έγραψε:ΕικόναΕίχε κανείς τέτοιο "τηλεκατευθυνομενο" παιχνίδι. Δούλευε με μπαταρίες στο χειριστήριο πάνω αριστερά από όπου πήγαινε μπροστά πίσω, άνοιγε ο κινητήρας και το πορτμπαγκάζ. Τα ιατροσημα δείχνουν ότι οι γονείς μου μάλλον μου την είχαν στημένη από τότε. Είχα και μια αντίστοιχη κίτρινη Μ1 αλλά την θεώρησε καλό αντικείμενο δοκιμής για τις "γουρουνες" του ο αδερφός μου κάποιες απόκριες

.

Την ειχα σε περιπολικο με φαρο που αναβοσβηνε... :omg:
Οχι ρε φιλε το ειχα ξεχασει αυτο... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By otso
vagmann έγραψε:
belgarion έγραψε:ΕικόναΕίχε κανείς τέτοιο "τηλεκατευθυνομενο" παιχνίδι. Δούλευε με μπαταρίες στο χειριστήριο πάνω αριστερά από όπου πήγαινε μπροστά πίσω, άνοιγε ο κινητήρας και το πορτμπαγκάζ. Τα ιατροσημα δείχνουν ότι οι γονείς μου μάλλον μου την είχαν στημένη από τότε. Είχα και μια αντίστοιχη κίτρινη Μ1 αλλά την θεώρησε καλό αντικείμενο δοκιμής για τις "γουρουνες" του ο αδερφός μου κάποιες απόκριες

.

Την ειχα σε περιπολικο με φαρο που αναβοσβηνε... :omg:
Οχι ρε φιλε το ειχα ξεχασει αυτο... :inlove:

βαγγελη θα σου πηγαινε μπατσος , εισαι ψαρωτικος . εχεις δοκιμασει την στολη σε τιποτα αποκριες;
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#233355 οξω τοπικου μόουντ ΟΝ:...εγω αστυφυλαξ??? :lol: :lol: :lol: ...στις επομενες αποκριες...

ΟΦΦ:Θυμηθηκα το περιπολικο ειχε και σειρηνα σε ξεχωριστο κουμπι παρακαλω,με δικο του μοτερακι μεσα(το ειχα ανοιξει 100φορες ωσπου παρεδωσε πνευμα...),με 3 μεγαλες μπαταριες (UCAR τοτε ουτε λογος για αλκαλικες) μεσα στο τηλεχειρηστηριο,οι οποιες καθε εβδομαδα τελειωναν... :oops:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#236819 Γαμάτο. + αιώνια βαρταλαμιδική τοπική ντερμπάρα στο 13
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#240345 Γαμάτο, τα βλέπω και ανεβάζω τον πήχυ

Τα άπειρα είδη κλεψύδρας με το μπλε και το μωβ υγρό. Το ένα έπεφτε σε ένα μύλο, το άλλο σε μαιάνδρους....