Ακομη ενα ιστορικο μπραντ…

belgarion έγραψε:Είχε κανείς τέτοιο "τηλεκατευθυνομενο" παιχνίδι. Δούλευε με μπαταρίες στο χειριστήριο πάνω αριστερά από όπου πήγαινε μπροστά πίσω, άνοιγε ο κινητήρας και το πορτμπαγκάζ. Τα ιατροσημα δείχνουν ότι οι γονείς μου μάλλον μου την είχαν στημένη από τότε. Είχα και μια αντίστοιχη κίτρινη Μ1 αλλά την θεώρησε καλό αντικείμενο δοκιμής για τις "γουρουνες" του ο αδερφός μου κάποιες απόκριες
.
, εβαζα playmobil στη θεση του οδηγου και επιβατων κλπ. trident1971 έγραψε:belgarion έγραψε:Είχε κανείς τέτοιο "τηλεκατευθυνομενο" παιχνίδι. Δούλευε με μπαταρίες στο χειριστήριο πάνω αριστερά από όπου πήγαινε μπροστά πίσω, άνοιγε ο κινητήρας και το πορτμπαγκάζ. Τα ιατροσημα δείχνουν ότι οι γονείς μου μάλλον μου την είχαν στημένη από τότε. Είχα και μια αντίστοιχη κίτρινη Μ1 αλλά την θεώρησε καλό αντικείμενο δοκιμής για τις "γουρουνες" του ο αδερφός μου κάποιες απόκριες
.
Μαγικο...
Ειχα τετοιο, ακριβως το ιδιο χρώμα, πιθανοτερα 5η Δημοτικου. Δεν ειμαι σιγουρος αν εβγαινε σε αλλο χρωμα.
Πηγαινε σε ολες τις κατευθυνσεις. Η υλοποιηση της "κρεμαγιερας" του ηταν απλουστατη και πανεξυπνη.
Εβαζα τουβλα σε μια αποσταση και το παρκαρα αναμεσα τους. Μου χρησιμεψε πολυ αργοτερα
Mister P ηταν η μαρκα**, οπως πολυ σωστα σημειωνει ο famas, "σημαντικο" επισης και πρωακουστο για τη εποχη το γεγονος οτι "ειχε ανταλλακτικα". Το διαφημιζαν κιολας...
Εννοειται το ειχα κανει κομματια και ξανασυναρμολογησει απειρες φορες (χωρις το "απο πανω" πηγαινε μαλλια), εβαζα playmobil στη θεση του οδηγου και επιβατων κλπ.
**η εταιρια ηταν η El Greco, ιδιοκτησιας του πατερα του σημερινου Jumbo.
belgarion έγραψε:trident1971 έγραψε:belgarion έγραψε:Είχε κανείς τέτοιο "τηλεκατευθυνομενο" παιχνίδι. Δούλευε με μπαταρίες στο χειριστήριο πάνω αριστερά από όπου πήγαινε μπροστά πίσω, άνοιγε ο κινητήρας και το πορτμπαγκάζ. Τα ιατροσημα δείχνουν ότι οι γονείς μου μάλλον μου την είχαν στημένη από τότε. Είχα και μια αντίστοιχη κίτρινη Μ1 αλλά την θεώρησε καλό αντικείμενο δοκιμής για τις "γουρουνες" του ο αδερφός μου κάποιες απόκριες
.
Μαγικο...
Ειχα τετοιο, ακριβως το ιδιο χρώμα, πιθανοτερα 5η Δημοτικου. Δεν ειμαι σιγουρος αν εβγαινε σε αλλο χρωμα.
Πηγαινε σε ολες τις κατευθυνσεις. Η υλοποιηση της "κρεμαγιερας" του ηταν απλουστατη και πανεξυπνη.
Εβαζα τουβλα σε μια αποσταση και το παρκαρα αναμεσα τους. Μου χρησιμεψε πολυ αργοτερα
Mister P ηταν η μαρκα**, οπως πολυ σωστα σημειωνει ο famas, "σημαντικο" επισης και πρωακουστο για τη εποχη το γεγονος οτι "ειχε ανταλλακτικα". Το διαφημιζαν κιολας...
Εννοειται το ειχα κανει κομματια και ξανασυναρμολογησει απειρες φορες (χωρις το "απο πανω" πηγαινε μαλλια), εβαζα playmobil στη θεση του οδηγου και επιβατων κλπ.
**η εταιρια ηταν η El Greco, ιδιοκτησιας του πατερα του σημερινου Jumbo.
Έχω την εντύπωση ότι υπήρχε και σε περιπολικό, θυμάμαι αμυδρα να έχουμε και μια τέτοια αλλά δεν θυμάμαι τι απέγινε
.
belgarion έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι υπήρχε και σε περιπολικό, θυμάμαι αμυδρα να έχουμε και μια τέτοια αλλά δεν θυμάμαι τι απέγινε
.
D-Jet έγραψε:belgarion έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι υπήρχε και σε περιπολικό, θυμάμαι αμυδρα να έχουμε και μια τέτοια αλλά δεν θυμάμαι τι απέγινε
.
Ναι! Την ίδια χρυσαφί είχαμε και εμείς ενώ κάποια στιγμή αργότερα είχα και μια σε περιπολικό....
Κατάφερα να βρω με 1000ζόρια μια καινούργια στο κουτί της σε πράσινο χρώμα, την οποία και έχω αποθηκεύσει με προσοχή. Της lyra ήταν η sl (107).
Φυσικά, υπήρξε το σχετικό σοκ όταν την ξαναείδα μετά από τόσα χρόνια κυρίως από το πόσο χοντροκομμένη είναι, σε σχέση με το τι θυμόμουν. Το πιο πιθανό είναι αν την δώσεις σε ένα πιτσιρίκι τώρα να στη φέρει στο κεφάλι...
Ηταν με μεγάλη διαφορά το αγαπημένο μου παιγνίδι.

), τα λαστιχα ηταν μασιφ σε ζαντα που ειχε διατομη Υ (σημειωστε)
, ειχε χειροφρενο που επιανε σε ενα τροχο ΠΙΣΩ
, και ΑΝΑΒΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗ. Εννοειται οτι επαθα μεγαλη ζημια....
. Πηρα λοιπον το πριονι, και πριονισα τα λαστιχα, και αφου τα εβγαλα και εβαλα στη θεση τους στις ζαντες ενα υλικο ταπετσαριας που λεγεται "κορδελα", για ερπυστρια, ενωνοντας τους μπροστα τροχους με τους πισω, και ανακαλυψα το (τωρα) προφανες... οταν πηγαινεις ευθεια μια χαρα, οταν στριβεις ομως η "ερπυστρια" φευγει...
) και το "παρκαρα" περηφανος εξω απο το μαγαζι... λεγοντας στον πατερα μου να το "φυλαει". Εννοειται, ο ανθρωπος κοιταγε το μεροκαματο.
bill33 έγραψε:http://www.ebay.com/bhp/mister-p
vice246 έγραψε:Μου θυμίσατε ενα παλαιοτερο παιχνιδι… ενα αεροπλανακι με μοτερ… κρεμασμένο με κλωστή απ το φωτιστικό που εκανε κυκλους στο δωμάτιο…
trident1971 έγραψε:Πολυ αργοτερα πηρα ενα που ειχε φτερα φελιζολ ή κατι τετοιο και ελικα με λαστιχο απο πισω και αφου το εκανες καμποσες στροφες, το λαστιχο κουνουσε τον ελικα και πεταγε...
belgarion έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι υπήρχε και σε περιπολικό, θυμάμαι αμυδρα να έχουμε και μια τέτοια αλλά δεν θυμάμαι τι απέγινε
.
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]