EDDIE_147 έγραψε:Δεν θα ήταν κακή ιδέα ένα τοπικούλι με άρθρα από παλιά τεύχη...
Αυτό που προτείνεις σε συνδυασμό με βιβλία που αφορούν μάρκες ή μοντέλα, το πρότεινε και ο belgarion στα κλασσικά.
Αν γουστάρετε να ανοίξουμε θέμα (στην αυτοκίνηση; στα κλασσικά;
) υπό μορφή είτε αιτήματος από κάποιον για κάποιο άρθρο είτε στο στυλ "ξέρετε έχω αυτά και εκείνα και τα άλλα πείτε μου τι θυέλετε να ανεβάσω". Έχω σκεφτεί και τίτλο για το τοπικό "Παλαιοβιβλιοπωλείο το γρανάζι"
Μάλιστα επειδή είμαι στο μέσον μιας μεγάλης εκκαθάρισης, λέω να συγκεντρώσω εκεί αυτά που έχω και αν θέλει κάποιος του χαρίζω ότι τραβάει η ψυχή του. Τα βαρέθηκα και μου πιάνουν και χώρο.

Μα αυτό είναι το τραγικό και το βλακώδες... την ίδια στιγμή που υποτίθεται ασκούσαν κριτική για τον αρχοντοχωριάτη Έλληνα που θα αγόραζε οτιδήποτε είχε καλή μούρη μέχρι εκεί που έφταναν τα λεφτά του, έκαναν τα παραπάνω συγκριτικά που ως κοινό είχαν τον ίδιο (!!) βγάζοντας και επιπλέον ό,τι σύμπλεγμα κατωτερότητας είχαν και δεν είχαν για όλους τους άλλους (που κρυφά ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν).

Η τιμή της Ε200 είναι χωρίς πινακίδες, ταξινόμηση και ΦΠΑ (6%...).Πως να μην πιστεύουν πολλοί ότι έκαναν επένδυση τότε αγοράζοντας ένα τέτοιο αυτοκίνητο αφού κόστιζε ακριβότερα από ένα διαμέρισμα. Υπόψιν το περιοδικό είχε 350 δρχ και με βάση τον τίτλο οι τιμές πρέπει να ήταν ακόμη ακριβότερες ένα χρόνο πριν,ενώ έπεσαν αρκετά ένα χρόνο μετά