Anonymous Founder έγραψε:Έχεις αναρωτηθεί τους λόγους που κοιτάς συνεχώς για κάτι που έχεις ήδη σε υπερβολικά μεγάλη ποσότητα;![]()
Και δεν είναι γκόμενες γαμώτο.
Anonymous Founder έγραψε:Έχεις αναρωτηθεί τους λόγους που κοιτάς συνεχώς για κάτι που έχεις ήδη σε υπερβολικά μεγάλη ποσότητα;![]()
Anonymous Founder έγραψε:Πολλά λες, εγώ έδωσα 32€ την τελευταία φορά, ενώ τα προηγούμενα τα είχα πληρώσει παραπάνω γιατί βιαζόμουν (45€).
Αλλά προφανώς ο Geakos δεν τα θέλει για το περπάτημα, το κάνει για την εμπειρία...
Asimov έγραψε:Για λίγο διάδρομο, ναι, απλά εγώ που κάνω πολλά χιλιόμετρα και σε ρυθμό 12-14 αυτόν τον μήνα και σκοπεύω να το κάνω ακόμα πιο εντατικό, χρειαζομαι κάτι πιο εξειδικευμένο. Εννοείται πάντα από outlet και σε καμία περίπτωση πάνω από 100 ευρώ.
).
Anonymous Founder έγραψε:Σε τι μονάδες είναι το 12-14;Asimov έγραψε:.... κάνω πολλά χιλιόμετρα και σε ρυθμό 12-14 αυτόν τον μήνα και σκοπεύω να το κάνω ακόμα πιο εντατικό, χρειαζομαι κάτι πιο εξειδικευμένο.
Πόσα χιλιόμετρα κάνεις με ρυθμό 12-14 ρε θηρίο;
Anonymous Founder έγραψε:Πόσα χιλιόμετρα κάνεις με ρυθμό 12-14 ρε θηρίο;
Anonymous Founder έγραψε:Ε, ρε πονηρέ, τι 12 και 14 μου λες μετά;![]()
Τα 4 είναι τίμια απόσταση, αλλά το ρυθμό που μου λες, τον πιάνεις σχετικά εύκολα. Τα 12 ή τα 14 χλμ/ώρα είναι πολύ απαιτητικός ρυθμός και χρειάζεσαι πολλή προπόνηση για να τα αντέχεις για ώρα.
Anonymous Founder έγραψε:Κάποια running Nike, από το outlet στην Πειραιώς. Μια χαρά είναι.
https://www.youtube.com/shorts/PaXO41NmlLQ Canada[…]
Το γεγονός ότι (α) ο κανονισμός άλλαξε άμεσα ώστε[…]
Θα γαμθουνε ολοι Μικερφουλη. :s_yes https[…]