Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
Deleted User 1 έγραψε:
Παίδες αν πάρω ατμόσφαιρα μετά το Audi θα με πιάσει κατάθλιψη. Αφού φτάνουν για 116i αξιοπρεπέστο γιατί να πάρω Ε90?

Γιατί είναι καλύτερο αυτοκίνητο;;;; :hmmm: έχοντας οδηγήσει και την 118 για ένα καλό test drive... Μπορεί να είναι ένα κλικ πιο αργή (αν και δεν νομίζω συγκρίνοντας 116 με Ε92 173 ps), αλλά συνολικά πολύ πιο ολοκληρωμένο αμάξι.

Ιδίως η Ε92 (η κουπέ) θα πρέπει απλά να είναι εξαιρετική! Λίγο πιο σκληρή ανάρτηση, λίγο καλύτερη ακαμψία (σε σχέση με το σεντάν)... :inlove: Έχει και 20 αλόγατα παραπάνω...

ΟΚ, δεν έχει τη ροπή ενός τούρμπο, αλλά οδηγικά θεωρώ πως δύσκολα θα βρεις κάτι αντίστοιχο (εκτός αν πας στην QV)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#224320 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7263488/

Στέφανε εγώ σε κάτι τέτοιο θα πήγαινα.
Οδηγικά τα BMW είναι καλά και αυτό εδώ με το πακέτο είναι σωστό. Λόγω ροπής έχει ικανοποιητική δύναμη.

Ακόμη και QV να πάρεις, εγώ το ίδιο θα σ'αγαπώ, αλλά η Giulietta φίλε μου καλέ, θα ήταν η τελευταία επιλογή μου και ας είχε 800 άλογα.
Εμένα θέλω κατ'αρχάς το αυτοκίνητο να με φτιάχνει και η Giulietta δεν μου το δίνει αυτό. Προσπάθησα πολλές φορές να τη χωνέψω αλλά δεν.
Θα περιμένω να δω και το facelift της, αν και δεν νομίζω.
Δεν είναι εσωτερικό αυτό. Δεν είναι ποιότητα αυτή. Δεν είναι περιποιημένη. Δεν γενικά. Και δεν συστήνω γενικά την παλιά QV που έχει τον παλιό, βαρύ 1750, με αυτά τα τραγικά σε πλευρική στήριξη καθίσματα.

Επειδή Audi δεν θες ούτε ζωγραφιστό να δεις, η δική μου πρόταση για να αρχίσεις να στοιχειοθετείς τα πράγματα στο μυαλό σου είναι η εξής:
-BMW 1 series
-Mercedes A-Class

5πορτα και με φουλ εξοπλισμό όπως θες και κάνε υποχώρηση στην ιπποδύναμη. Είναι ωραία αυτοκίνητα και με όμορφα και καλοφτιαγμένα εσωτερικά.
Με ίματζ, κύρος και δοκιμασμένα αμφότερα από εμένα.

Outsider ξανά σε VAG αν βρεις Golf 7 GTi όμως είναι 2λιτρο και αυτό.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#224329 Συμφωνω με busso, αλλα οχι στην a class.
Σειρα 1. Αν φυσικα μπορεις να αντεχεις να τη βλεπεις απ εξω.
Εγω στη θεση σου θα πηγαινα σε mcs, κανοντας παραχωρηση στους χωρους.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Τελευταία επεξεργασία από rocsta και 24 Φεβ 2016, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#224340 Μαζί σου Γιάννη. Κι εγώ προς τα εκεί προσανατολίζομαι εφόσον δεν βγει κάνα κελεπούρι QV προς πώληση.

116i έστω και με τα 136 και βλέπουμε μετά για πρόγραμμα κτλ. Το εντυπωσιακό είναι το πόσες πολλές 316 του 2015 υπάρχουν και σε τι τιμές (για να μην πω για το 5ετες service και την εγγύηση) ενώ αντίστοιχα καμία 116i ιδιας εποχής.

Επίσης για την οικονομία της συζήτησης να θέσω τα εξής κριτήρια:

1) Απορρίπτεται οτιδήποτε χωρίς xenon
2) Απορρίπτεται οτιδήποτε με πάνω από 80.000χλμ
3) Απορρίπτεται οτιδήποτε παλαιότερο του 2010 λόγω υπολογισμού τελών
4) Θεωρείται δυνατό πλεονέκτημα η ύπαρξη εργοστασιακής οθόνης (κι ας μην έχει navi), παρκτρονικ, bluetooth, ηλιοροφής
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#224346 Θα απέρριπτες ένα γαμάτο αμάξι επειδή δεν έχει xenon που μπορείς να του τα βάλεις και μετά;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#224348 Αφου κατα το στεφαν μονο οι χαζοι παιρνουν αυτοκινητο που δεν εχει ξενον η λεδ :s_tongue

Αλλιως θα σκεφτομουν να του σπρωξω το δικο μου.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#224351 μετά πως θα τα βαλει;

η καλυτερη επιλογη σου ειναι

mercedes c class coupe αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπαρχουν αυτοκινητα της προκοπης αυτη τη στιγμη τουλαχιστον

παραδειγμα : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6248357/
Τελευταία επεξεργασία από popolaros και 24 Φεβ 2016, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
EDDIE_147 έγραψε:Θα απέρριπτες ένα γαμάτο αμάξι επειδή δεν έχει xenon που μπορείς να του τα βάλεις και μετά;

Yeap. Αμάξι χωρίς ξένον και γαμάτο = έννοιες ασύμβατες για σκεπτικό Στεφαν

bibendum έγραψε:Αφου κατα το στεφαν μονο οι χαζοι παιρνουν αυτοκινητο που δεν εχει ξενον η λεδ :s_tongue

Αλλιως θα σκεφτομουν να του σπρωξω το δικο μου.

Δεν έχω πει τέτοιο πράγμα. Μη με διαβάλεις.
popolaros έγραψε:
mercedes c sports coupe αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπαρχουν αυτοκινητα της προκοπης αυτη τη στιγμη τουλαχιστον

Κάνεις πλάκα προφανώς, έτσι? Μετά από Ατος και τηρουμένων των αναλογιών το χειρότερο αμάξι που έχω οδηγήσει. Ειδικά το C230 είναι για γέλια.

Εδιτ: α οπα είπες Sports Coupe και πήγα μια γενιά πίσω.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#224356 Δεν σε διαβαλω, πλακα σου κανω.

Παντως μην κανεις κανενα αστειο και κοιταξεις καποια απο αυτα τα f20 με 21000ευρω και 20000xλμ... Αλλιως με 25 σου δινω το δικο μου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#224364 Συγνώμη δεν μπορείς να βάλεις xenon σε ένα αμάξι που δεν έχει;
:hmmm: :hmmm: :hmmm:

BTW αυτό του popolarou είναι υπέρτατη επιλογή αλλά το bgt έχει ξεφύγει τελείως.

Deleted User 1 έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Θα απέρριπτες ένα γαμάτο αμάξι επειδή δεν έχει xenon που μπορείς να του τα βάλεις και μετά;

Yeap. Αμάξι χωρίς ξένον και γαμάτο = έννοιες ασύμβατες για σκεπτικό Στεφαν

Νομίζεις ότι ψωνίζεις καινούριο.
Δεν πειράζει κι εγώ έτσι ήμουνα στην αρχή αλλά έμαθα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#224367 Όχι είμαι απολύτως συνειδητοποιημένος. Αν νόμιζα ότι έπαιρνα καινούριο η λίστα με τα κριτήρια θα ήταν πολύ πιο μακριά.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#224371 Ο Busso μίλησε με τη κούκλα Mpack 116i Μπέμπα.

Βασικά αξίζει διότι εινα και εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχες μέχρι τωρα, fun to drive και πισωκίνητο.

Η g δεν έχει κανένα από αυτά.

Sent from a mobile device