mjacob έγραψε:να αρμέξει βορειοευρωπαία; Αυτή η μάχη είναι χαμένη πριν προλάβει να ανασάνει.
μιλάς για τον ότσο, τον δαμαστή της φιλανδίας
otso έγραψε:μαρεσει που ειμαι μελος σε ενα φορουμ καλοκαρδων πλουσιων , που τους αγαπαω και με αγαπανε , οποτε αν χρειαστω οικονομικη βοηθεια την εχω εξασφαλισμενη.
οτσο πολέμα σου πίνουνε το αίμα!
rx8_drifter έγραψε:mjacob έγραψε:να αρμέξει βορειοευρωπαία; Αυτή η μάχη είναι χαμένη πριν προλάβει να ανασάνει.
Η Φινλανδία μεγάλε έχει γκομενάρες που βγάζουν μεροκάματο στον πάγο με 750άρια Βόλβο.
Όχι σαν κάτι δικούς μας που κλαίγονται.
Τη Johanna τη Noppa τη ξέρεις ντρίφτερ;
Για δε εδώ
kovathe έγραψε:panos2171 έγραψε:QsisVTS έγραψε:Δε μου αρέσει που σε αυτή τη χώρα κάνουν ήρωες άτομα σα το Παντελίδη και φτάνουν σε σημείο λαϊκού προσκυνήματος
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Εδώ κάναν ήρωα το Γρηγορόπουλο...
Νταξει, για να τρολαρεις μπορείς να το πεις, στα σοβαρά θέλω να πιστεύω οτι μπορείς να διακρίνεις τις χαωδεις διαφορές των 2 περιπτώσεων.
Πόσο σκατόψυχος ή ηλίθιος ή και τα δύο όμως πρέπει να είσαι για να τρολάρεις με ένα αδικοχαμένο 15 χρονο παιδί...
R21
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
belgarion έγραψε:Μου άρεσε η βόλτα στην Πάργα σήμερα και ας είχε λίγο αέρα παραπάνω.Δεν μου άρεσε που μπαίνοντας στην πόλη επιστρέφωντας έκαναν συνεχώς σφήνες και οδηγούσαν επικίνδυνα ένα Audi Q7 με αθηναικές πινακίδες και ένα Volvo V40 με σαλονικιώτικες.Μου άρεσε που κάνα 45λεπτο μετά πέτυχα το Volvo παρκαρισμένο σε πεζόδρομο με ροζ σουβενίρ από την τροχαία
Ευχαριστώ.
Οι απαντήσεις χρηστών ίσως περιέχουν διαστρεβλώσεις
Το κανάλι μου στο YouTube:
https://www.youtube.com/user/pipinos1976/videos
Προσωπική επικοινωνία:
http://www.forum.odigein.com
BEAMS έγραψε:rx8_drifter έγραψε:mjacob έγραψε:να αρμέξει βορειοευρωπαία; Αυτή η μάχη είναι χαμένη πριν προλάβει να ανασάνει.
Η Φινλανδία μεγάλε έχει γκομενάρες που βγάζουν μεροκάματο στον πάγο με 750άρια Βόλβο.![]()
Όχι σαν κάτι δικούς μας που κλαίγονται.
Τη Johanna τη Noppa τη ξέρεις ντρίφτερ;![]()
Για δε εδώ![]()
όχι τπτ άλλο, αλλά δεν ανοίγει το βίντεο, θα περιμένω να πιάσω στεριά
junior gt έγραψε:kovathe έγραψε:panos2171 έγραψε:QsisVTS έγραψε:Δε μου αρέσει που σε αυτή τη χώρα κάνουν ήρωες άτομα σα το Παντελίδη και φτάνουν σε σημείο λαϊκού προσκυνήματος
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Εδώ κάναν ήρωα το Γρηγορόπουλο...
Νταξει, για να τρολαρεις μπορείς να το πεις, στα σοβαρά θέλω να πιστεύω οτι μπορείς να διακρίνεις τις χαωδεις διαφορές των 2 περιπτώσεων.
Πόσο σκατόψυχος ή ηλίθιος ή και τα δύο όμως πρέπει να είσαι για να τρολάρεις με ένα αδικοχαμένο 15 χρονο παιδί...
Είπα να το θέσω ευγενικά.
Είμαι σε απόλυτο ζεν μουντ τώρα τελευταια...
Geo f1 έγραψε:Δεν μου αρεσει που δεν εχω οσφρηση και γευση :[
< 3
Κρυωμένος;ΠΕραστικά