Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#223150 Τι έχει γίνει και σας έχει πιάσει τόση αγάπη για τις 190Ε ξαφνικά; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Vagnar έγραψε:Τι έχει γίνει και σας έχει πιάσει τόση αγάπη για τις 190Ε ξαφνικά; :hmmm:

Είδαμε τις καινούργιες μικρές και φύγαμε τρέχοντας... :omg:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#223229 Επειδή είναι 35 φορές καλύτερα αυτοκίνητα; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By dimviii
D-Jet έγραψε:Είδαμε τις καινούργιες μικρές και φύγαμε τρέχοντας... :omg:

ασε τις μικρες,κοιτα τι σου βρηκα.300αρα τουρμποδιζελ με 1969 χλμ. πρωτο χερι στο Καναδα. Μακραν ομορφοτερη η αμερικανικη μουρη με τα διαφορετικα φωτα. :inlove:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

cinturato p3 απατητη η ρεζερβα
Εικόνα

https://www.drive2.ru/b/1759392/
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#223232 Μετά από αυτό εγώ θα πάω στο άλλο άκρο, ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΣημερινές από Πάργα, παρατημενη δυστυχώς με 298000 χλμ στο κοντέρ

.
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#223253 Γιατρέ, μας την χαρίζει αυτός που την έχει; :lol:
Αν ναι έρχομαι Γιάννενα για τα διαδικαστικά....
Άβαταρ μέλους
By belgarion
deep purple έγραψε:Γιατρέ, μας την χαρίζει αυτός που την έχει;
Αν ναι έρχομαι Γιάννενα για τα διαδικαστικά....

Άμα ήξερα και ποιος την έχει...τυχαία την είδα από μακριά και γύρισα πίσω για να τη φωτογραφήσω.Λίγο πιο πέρα ήταν και μια παρατημένη w210 ίσα που φαίνεται πίσω απο το clio

.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
REALZEUS έγραψε:Επειδή είναι 35 φορές καλύτερα αυτοκίνητα; :s_dunno

Επειδή είναι 35 φορές αχημοτερα αυτοκίνητα! :)

.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
tsilis έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Επειδή είναι 35 φορές καλύτερα αυτοκίνητα; :s_dunno

Επειδή είναι 35 φορές αχημοτερα αυτοκίνητα! :)

Και 35 φορές πιο ακριβά, έτσι, μην ξεχνιέστε...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
tsilis έγραψε:Επειδή είναι 35 φορές αχημοτερα αυτοκίνητα!

Beauty is in the eye of the beholder. Προσωπικά έχω αντίθετη άποψη. Δεν μου αρέσουν τα τετράγωνα κουτιά.

D-Jet έγραψε:Και 35 φορές πιο ακριβά, έτσι, μην ξεχνιέστε...

Λογικό δεν είναι ένα καινούριο αυτοκίνητο να είναι πολύ ακριβότερο από ένα 25ετίας;
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
REALZEUS έγραψε:Λογικό δεν είναι ένα καινούριο αυτοκίνητο να είναι πολύ ακριβότερο από ένα 25ετίας;

Λογικότατο.

Από αισθητικής άποψης όμως, όπως λένε και οι γυναίκες, το κλασσικό είναι διαχρονικό:
Εικόνα

Αυτό το πράγμα, όμως, ρε παιδί μου.... τι το ωραίο βρίσκεις, δεν μπορώ να καταλάβω:
Εικόνα
σαν κακό πράμα είναι...
(τη σχιζοφρενικότητα ενός τζιπ με σπορ ανάρτηση και 300 άλογα δεν τη σχολιάζω).
Άβαταρ μέλους
By markvag
D-Jet έγραψε:(τη σχιζοφρενικότητα ενός τζιπ με σπορ ανάρτηση και 300 άλογα δεν τη σχολιάζω).

Αντίστοιχη με τη σχιζοφρενικότητα ενός σπορ πολυμορφικού... :lol:

Η αγαπημένη μου πάντως είναι αυτή:

Εικόνα

Κι ας λέει ο realzeus... :inlove:

Δεν πειράζει, είναι καλό παιδί, θα μάθει κάποια στιγμή! :innocent: :lol: :lol: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
D-Jet έγραψε:Αυτό το πράγμα, όμως, ρε παιδί μου.... τι το ωραίο βρίσκεις, δεν μπορώ να καταλάβω:

Ε τώρα ρε συ συνονόματε δεν μπορείς να μου ποστάρεις μια 190 Evo και από κάτω ένα GLA. Η σωστή σύγκριση είναι με την τωρινή C AMG. Αν και μιλούσαμε για την απλή 190 με την απλή τωρινή C.

markvag έγραψε:Η αγαπημένη μου πάντως είναι αυτή:

Παπανδρέου Edition? :lol:

markvag έγραψε:Κι ας λέει ο realzeus...

Δεν πειράζει, είναι καλό παιδί, θα μάθει κάποια στιγμή!

Εσύ νόμιζα ότι είχες έρθει στον σωστό δρόμο, τον Βαυαρικό... :hmmm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
REALZEUS έγραψε:[. Αν και μιλούσαμε για την απλή 190 με την απλή τωρινή C.

Αν και η κακομούτσουνη τζιποάλφα πιο πάνω βγάζει τα διπλά άλογα ας του δούμε και έτσι.
Η C (W205) εμένα μ'αρέσει αν και θα την προτιμούσα πιο διακριτική και λιγότερο φρουφρου και αρώματα (γελοίες οθόνες και ψεύτικα διακοσμητικά μέσα, ψεύτικες μπούκες, φλύαρες γραμμές και μουσαντέ τρύπες μπροστά κλπ κλπ). Δεν θα την αγόραζα ποτέ καινούργια (και φυσικά ούτε μτχ γιατί σε 10 χρόνια θα ψάχνει τον τυχερό που θα του σκάσει το τζακ-ποτ).
Το θέμα είναι ότι ποιοτικά η 190 κάθεται μια χαρά δίπλα σε μια 560SEL (και απολύτως τίποτα άλλο της εποχής της δεν την πλησιάζει στην κατηγορία) ενώ η C δεν μπορεί να ξεφύγει από τη σύγκριση με το φτηνότερο ανταγωνισμό, οπότε και δυσκολεύεται κανείς να βρει τα 35 χιλιάρικα πού κρύβονται ακριβώς.