Εαν ειχα ενα λογικο εισοδημα που να μου επιτρεπει να ζω την οικογενεια μου,και να περισσευουν κατι ψιλα για το χομπι μου, δεν θα ξαναδουλευα ΠΟΤΕ.
Θα ειχα πολλα να κανω για να γεμισει ο χρονος.
rx8_drifter έγραψε:[
Πάντως είναι "κριμα" εσείς που αγαπάτε τα μαθηματικά να μην ασχολείστε με το σπορ.
Nikos! έγραψε:Ενδιαφέρον θα ηταν να μάθουμε και τι θα θέλαμε να γίνουμε;
..........................................................................
bibendum έγραψε:rx8_drifter έγραψε:[
Πάντως είναι "κριμα" εσείς που αγαπάτε τα μαθηματικά να μην ασχολείστε με το σπορ.
Κατα 90% λαθος των γονιων...
Για παράδειγμα από μικρός εγώ ήθελα να γίνω πιλότος.
Sent from a mobile device
). Πέρασα ηλεκτρονικός στο ΤΕΙ, και δεν πήγα. Ακόμα η επιρροή των γονέων ήταν έντονη, και με το ζόρι είχα ξεκινήσει διαδικασία για ιατρική στο εξωτερικό. Μέχρι που είπα στη μάνα μου, ότι τζάμπα τα λεφτά. Γιατρός δε θα γυρίσω σε καμιά περίπτωση. Έβλεπα τον οικογενειακό ιατρικό περίγυρο, και δεν το ζήλεψα ποτέ. Οπότε την άλλη χρονιά πήγα στο ΤΕΙ, για να μην κάθομαι. Περνούσα μαθήματα μόνο το χειμώνα. Από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου έκανα διακοπές. Και ψιλοκορόιδευα ότι δουλεύω στα δωμάτια των γονιών μου.
. Σε όσους το λέω, δεν το πιστεύει κανείς. Ο πατέρας μου έβραζε. Το τεμπέλης ήταν το πιο light που άκουγα. 
Για παράδειγμα από μικρός εγώ ήθελα να γίνω πιλότος.
Γεια σου, ρε πιλότε!
Δεν το μετανιώνω πάντως αν και μάλλον το κοιτάζω από λάθος οπτική: Οι καλλιτέχνες είναι σε μια δική τους πραγματικότητα και επειδή οι συγκινήσεις που ζουν είναι έντονες, δύσκολα μπορείς να καταλάβεις με τα κριτήρια ενός απλού ανθρώπου, όπως εγω, το πόσο απολαμβάνουν τη ζωή μέσα από την τέχνη τους...
D-Jet έγραψε:Α, επίσης, κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι μ'αρέσει αυτό που μισούσα ως μαθητής στο σχολείο (την ιστορία). Ίσως φταίει ο τρόπος που την κάναμε στο σχολείο....Διαβάζω και τώρα, βέβαια, ό,τι μπορώ αλλά το μυαλό μου έχει γίνει πουρές εδώ και χρόνια και δεν συγκρατώ τίποτα...
Και ως το τέλος της χρονιάς το είχα ξαναπεράσει 3-4 φορές... Προφανώς, όταν είχαμε σωστό καθηγητή, που δεν ήθελε παπαγαλία, απλά δεν άνοιγα βιβλίο... Τα ήξερα όλα...
kovathe έγραψε:bibendum έγραψε:rx8_drifter έγραψε:[
Κατα 90% λαθος των γονιων...
Ισχυει γενικά γιατί οι γονεις θέλουν να μην πεινασεις.

) ?Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]