Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:εχω συμμετασχει στο Κατι Ψηνεται κ εννοειτε κερδισα... :ninja:

δεν το πιστευω.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#222980 Οχι, μηηηηη,
τον εχω για σοβαρο ανθρωπο, αμα τον ακουσω να λεει "με λενε γιαννη και ζω στο ΧΧΧΧΧ και αμα κερδισω θα αγορασω ενα σετ κατσαρολες" και δω και τα αλλα τα καριολια να κανουν ντου σε κρεβατοκαμαρες και να ψαχνουν ντουλαπες θα χασω πασα ιδεα, χαιρομαι που κερδισε και μου αρκει :rtfm:
:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By gianik
#222997 Λυσσαξτε.... :yahoo:
Λοιπον , δεν υπαρχει βιντεο στο youtube , το εχω ψαξει πολλες φορες , βασικα συμμετειχε η αδερφη μου , ομως επαιξα κ εγω , συμμετειχα κανονικα , βασικα εγω μαγειρεψα , αλλα επρεπε να φυγω πριν ερθουν οι παιχτες στο σπιτι...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#223003 Ο λαός απαιτεί ντοκουμέντα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#223004 :lol:
Καπου το εχουμε γραψει σε cd , αν το βρω θα το βαλω κ ο θεος βοηθος.. :tomato:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#223006 Στα χνάρια του μπιχλα:)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:, βασικα συμμετειχε η αδερφη μου , ομως επαιξα κ εγω , συμμετειχα κανονικα , βασικα εγω μαγειρεψα , αλλα επρεπε να φυγω πριν ερθουν οι παιχτες στο σπιτι...

τα μαγειρεψαμε τα αποτελεσματα βλεπω..
Άβαταρ μέλους
By dstou
Τα φρεσκα μανιταρια που παιρνουμε απο το supermarket , ποια ειναι η σωστη προεργασια πριν τα μαγειρεψουμε (ειτε ψητα , ειτε σε ριζοτο κ.λ.π);
Τα πλενουμε με νερο η οχι;

Πάντα τα έπλενα, και αυτά που μαζεύω εγώ και τα αγοραστά. Και από τότε που είδα ιδίοις όμασσι τα βρωμόχερα αυτών που τα μαζεύουν και τα συσκευάζουν, τα πλένω ακόμη πιο πολύ. Και αν απορροφούν νερό (δεν το κάνουν όλοι οι τύποι), τα βάζω σε ένα τρυπητό για λίγη ώρα να ξεσουρώσουν.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#223071 Τα μανιτάρια δεν είναι μακαρόνια για να τα σουρώσεις. Ρουφάνε το νερό σαν σφουγγάρι. Και μόλις τα βάλεις στο τηγάνι ή στο φούρνο, χαλάνε όλα τα υπόλοιπα υλικά, με το επιπλέον νερό από το πλύσιμο.
Δεν είπαμε να τα φάμε ωμά. Μαγειρεύονται και άρα σκοτώνονται τα μικρόβια.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#223087 Δεν ρουφάνε όλα το νερό λέμε. Και αν το ρουφήξουν το βγάζουν και στεγνώνουν δεν το κρατάνε μέσα γιατί το νερό δεν μπαίνει μέσα, απλώς εισχωρεί στις πτυχώσεις τους. Το 90% του μανιταριού νερό είναι έτσι και αλλιώς. Και δεν μαγειρεύονται πάντα, τρώγονται και ωμά στη σαλάτα.
Άβαταρ μέλους
By UnHaCkAbLe
#224234 Ελαφρύ πλύσιμο ίσα ίσα για να φύγουν κάτι μαυράκια που έχουν επάνω (τουλάχιστον τα κλασσικά agaricus του SM). Το ότι αποροφούν το νερό δεν ισχύει αφού κατά 90% είναι νερό ούτως ή άλλως. Ακόμα και αυτό το ελαφρύ πλύσιμο βέβαια, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους γιατί τα τρώμε και ωμά στη σαλάτα.

Πραγματικά πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται όσοι τα ξεφλουδίζουν :dizzy: ...
Άβαταρ μέλους
By italakias
dstou έγραψε:
Τα φρεσκα μανιταρια που παιρνουμε απο το supermarket , ποια ειναι η σωστη προεργασια πριν τα μαγειρεψουμε (ειτε ψητα , ειτε σε ριζοτο κ.λ.π);
Τα πλενουμε με νερο η οχι;

Πάντα τα έπλενα, και αυτά που μαζεύω εγώ και τα αγοραστά. Και από τότε που είδα ιδίοις όμασσι τα βρωμόχερα αυτών που τα μαζεύουν και τα συσκευάζουν, τα πλένω ακόμη πιο πολύ. Και αν απορροφούν νερό (δεν το κάνουν όλοι οι τύποι), τα βάζω σε ένα τρυπητό για λίγη ώρα να ξεσουρώσουν.

Και δεν τρωω μια συκωταρια καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
By famas
#226201 Πρώτη φορά φεύγω από μαγαζί. 3 άτομα ήμασταν. Το μαγαζί είναι το Μπακάλικο στη πλ. Ναυαρίνου. Δεν ήταν γεμάτο. Μετά από 40 λεπτά από τη παραγγελία είχε έρθει μόνο σαλάτα, κρασί και ορεκτικά. Όταν παραπονέθηκαν μου είπαν ότι 35-40 λεπτά είναι λογική ώρα. Μιλάμε βέβαια για σχάρα. Πλήρωσα μόνο ότι μας έφεραν και φύγαμε, 19 ευρώ.

.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#226202 Πλύσιμο με νερό; Πάντως όχι σε αυτόν τον πλανήτη.

Το νερό δεν απολυμαίνει τίποτε, τουναντίον είναι πολύ καλό στο να μεταφέρει. Τουτέστιν όταν "πλένετε" τα ζαρζαβατικά ή ακόμα χειρότερα τα κοτόπουλα (αυτό είναι εγκληματικό) απλά μεταφέρετε τα μικρόβια σε ολόκληρη την κουζίνα...

Ξυδάκι μέσα σε γαβάθα με νερό (όχι τα κοτόπουλα, αυτά κατευθείαν ψήσιμο).